Oi Wyshniuk, naktibalda Tu
Aciu gal ir galejau kirpt butent internetui...Bet mamai taip atidaviau, nes spausdinant nusikropina truputi juk, plius dar jei reminti nores... ...tai bus pats tas.
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 13, 01:24)
Oi Wyshniuk, naktibalda Tu
Aciu gal ir galejau kirpt butent internetui...Bet mamai taip atidaviau, nes spausdinant nusikropina truputi juk, plius dar jei reminti nores... ...tai bus pats tas.
A ka daryt - diena visas mano laikas Gusciaus, o nakti visas mano laikas MANO Del to kropinimo tai zinai, pamatai akis ir nieko aplink nebesimato. Tik ilgai ziurint po to vis tik kazkaip atitraukia demesi. Bet jei tureciau tokia savo Zuikio nuotrauka, spausdinciau A3 ir kabinciau matomiausioj vietoj O tave gal jau su pradzia galima sveikint?
kažkaip pagalvojau apie autofokuso problemas ir prisiminiau vieną įdomų rašinį, kur buvo pateiktas testas su skale (ar laikraščiu?). bet esmė ta, kad buvo bandoma skirtingom apšvietimo sąlygom: dienos, kaitinimo lempučių, blykstės, dienos šviesos lemų šviesoje ir pan. ir ką manot? ogi tai, kad su kai kuriais objektyvais (tas žmogus turėjo vieną body ir kelis objektyvus) skirtingo apšvietimo sąlygom buvo autofokuso klaidų.ir svarbiausia tiek į vieną, tiek į kitą pusę. prisiminiau tai, kai porą kartų buvo akcentuota oranžinė baro šviesa. o testavote tai matyt prie lango namuose ar kitokioje šviesoje. gal tame problema?
QUOTE(Sea_ @ 2008 10 12, 22:56)
1 Labai gražios spalvos, ta žalia ir rausva man labai dera ir žvilgsnis kabina..
2. Gal kiek ryškesnių bruožų norėtusi veiduko, o gėlytė, tai kaip piešta atrodo.. beveik pusiau paveikslas, imk ir ant sienos kabink
3. na rėminimas man tai nelabai.
O šiaip manau šiknoj razinu ieškau, nes nuotraukytės tai mmm..
QUOTE(Grethenn @ 2008 10 12, 23:42)
O cia mano, ne is tolo neprilygstamas sea portretas kritika laukiama, laukiu daaaug kritikos
Kaip jau Grethen sake kritikos dug tikrai nesulauksi , tik man gal kiek erdvės daugiau noretusi
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 13, 02:46)
Idedu ir as viena portretuka...kai kurie turbut jau Kudroje matet. Pries pora dienu sia mergaiciuke fotografavau. Negalejau atsidziaugti, kad modeliukas man liezuvio nerodo ir nebega nuo manes Labai naturali mergye
Labai miela strazdanota mergyte, tokia tikras saules vaikutis
QUOTE(andriuska @ 2008 10 13, 07:41)
kažkaip pagalvojau apie autofokuso problemas ir prisiminiau vieną įdomų rašinį, kur buvo pateiktas testas su skale (ar laikraščiu?). bet esmė ta, kad buvo bandoma skirtingom apšvietimo sąlygom: dienos, kaitinimo lempučių, blykstės, dienos šviesos lemų šviesoje ir pan. ir ką manot? ogi tai, kad su kai kuriais objektyvais (tas žmogus turėjo vieną body ir kelis objektyvus) skirtingo apšvietimo sąlygom buvo autofokuso klaidų.ir svarbiausia tiek į vieną, tiek į kitą pusę. prisiminiau tai, kai porą kartų buvo akcentuota oranžinė baro šviesa. o testavote tai matyt prie lango namuose ar kitokioje šviesoje. gal tame problema?
aš apie lygiai tą patį pagalvojau vakar, kai viskas ok buvo pratestavus.. sudėtingesnėmis apšvietimo sąlygomis visada daugiau fokuso klaidų, o vakar buvo tamsoka..
Vugi, tu ten ne kareivines fotkinai?
QUOTE(Žūžū @ 2008 10 13, 09:50)
Vugi, tu ten ne kareivines fotkinai?
manau, kad ne.. siaip cia botanikos sode
Sveiki visi,
Labai smagu buvo vakar pasimatyti, bet namie radau galutinai "uzlenkta" kompa. Pasizadu iki dienos pabaigos paziuret ko priraset ir pasitikrinti, ar turiu ka deti is myto (kiek save zinau - maximum 1 nuotrauka nusimato)
Labai smagu buvo vakar pasimatyti, bet namie radau galutinai "uzlenkta" kompa. Pasizadu iki dienos pabaigos paziuret ko priraset ir pasitikrinti, ar turiu ka deti is myto (kiek save zinau - maximum 1 nuotrauka nusimato)
QUOTE(californiagirl @ 2008 10 13, 03:46)
Grethen, sakai daaauuug kritikos nori Daug tikrai nebus, man labai patinka. Nuostabus modelis, svelnios spalvos, labai tinkancios rudeniskam portretui. Tikrai nekimbu prie nieko, tik gal vos erdves noreciau daugiau, kazkiek ireminimas jaucias...O siaip tai- nustebinai labai maloniai
Labai naturali mergye
Aciu O su erdve tai man pastovios problemos, taip nufotografuoju, kad po to jau pridet nebegaliu.. vis atrodo nesinori papildomu detaliu, bet paskui matau kad lieka tik galva i remus isprausta Labai naturali mergye
O sita mergyte jau labai zavejausi kudroje, tikrai, tiesiog stingdo zvilgsni, nematai nei, kad kaktos per daug nei dar kokiu smulkmenu, zodziu tikrai labai patiko tas jos naturalumas, strazdaneles, ne tik akytes bet ir lupytes blizga, super
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 13, 04:16)
Grethenn, labai grazus modeliukas bet jei kalbet apie apdirbima, man desaturacijos periodas, todel nenaturaliai geltonas veidas nepatinka. Nors gal sakau cia makiazas toks, nes atrodo, kaip kauke ant veido uzdeta - skyrimas baltas palikes... gal bandyk jb?
Tikrai kad baltas sklastiumas, net melsvas nzn kodel taip gavos, nes kaukes nei makiaze nabuvo, nei su ps dejau. tiesiog smarkokai apdirbau, nes buvo fotografuota jau vakare, kaip matosi ant veido nera seseliu, gal del to jis atrodo toks plokscias.. Meginu jb, manau geriau Ir dar vienas portretukas svieciant vakarinei sauleiQUOTE(Grethenn @ 2008 10 13, 10:40)
Tikrai kad baltas sklastiumas, net melsvas nzn kodel taip gavos, nes kaukes nei makiaze nabuvo, nei su ps dejau. tiesiog smarkokai apdirbau, nes buvo fotografuota jau vakare, kaip matosi ant veido nera seseliu, gal del to jis atrodo toks plokscias.. Meginu jb, manau geriau
Na man nekliuna, kad ant veido nera beveik seseliu, pati tokia sviesa labai megstu. JB gal net ir geriau uz spalvota. Tik dar, jei jau tiek nedaug vietos, as dar virsus kirpciau. Pabandziau ir man kazkaip pilniau kadras uzsipildo Antrajam portrete man per didelis kontrastas ant veido, seseliai siuo atveju trukdo
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 13, 14:50)
Na man nekliuna, kad ant veido nera beveik seseliu, pati tokia sviesa labai megstu. JB gal net ir geriau uz spalvota. Tik dar, jei jau tiek nedaug vietos, as dar virsus kirpciau. Pabandziau ir man kazkaip pilniau kadras uzsipildo
Gal galetum parodyti jei nesunku, kaip kirptum
Labs diens
Grethen, man jb kazkaip graziau daug ziurisi Grazu modeli turi
Californiagirl, Sally tikrai nuostabus modeliukas, o jau akys akys
Aciu uz kritika mano foto , paskutine tai bandziau versti ir todel liko tie balti plotai,o dar paskui remeli uzdejau:) ieskau idomesniu rakursu jau po visko
2 ir 3 naudojau vintage efekta
Grethen, man jb kazkaip graziau daug ziurisi Grazu modeli turi
Californiagirl, Sally tikrai nuostabus modeliukas, o jau akys akys
Aciu uz kritika mano foto , paskutine tai bandziau versti ir todel liko tie balti plotai,o dar paskui remeli uzdejau:) ieskau idomesniu rakursu jau po visko
2 ir 3 naudojau vintage efekta