[quote=natalikas,2010 01 07, 19:15]
sveikos mamytes turiu problemele,pas gyditoja tik pirmad papulsiu.
pora dienu laikesi snargliukai,senden nakti pradejo kosyti ir taip negraziai sausai verke mano mazius 1.3men.puse nakies kankinomes skaudejo kai kosejo,pacioai siaubingai gerkle persti,is ryto jokios temperaturos ,balsas neuzkimes,tik snargliu pilna nosys lasinu VIBROCILI ir dar kosulis seip nedaznai jis kosti,bet taip bjauriai,turiu BRONTEX \ir/ACTIFED zalia bet jie tik no dregno tai padariau arbatu gal pasidaris dregnesnis,kaip istvert iki pirmadienio .
[/quopameginkit garuortvaistazolem dazdai daznai.as net nakti garinu buna bemieganti sunu...po paros buna daug geriau..ir slogai gerai garavimas..jei tik neturi temperaturos
[quote=gindrite,2010 01 07, 19:19]
pora dienu laikesi snargliukai,senden nakti pradejo kosyti ir taip negraziai sausai verke mano mazius 1.3men.puse nakies kankinomes skaudejo kai kosejo,pacioai siaubingai gerkle persti,is ryto jokios temperaturos ,balsas neuzkimes,tik snargliu pilna nosys lasinu VIBROCILI ir dar kosulis seip nedaznai jis kosti,bet taip bjauriai,turiu BRONTEX \ir/ACTIFED zalia bet jie tik no dregno tai padariau arbatu gal pasidaris dregnesnis,kaip istvert iki pirmadienio .
[/quopameginkit garuortvaistazolem dazdai daznai.as net nakti garinu buna bemieganti sunu...po paros buna daug geriau..ir slogai gerai garavimas..jei tik neturi temperaturos
[/quote]
turiu oro drekintuva,tai ilasinau eukalipto alejaus daroja
[/quote]
QUOTE(natalikas @ 2010 01 07, 19:28)
greiciau sveikit bet mum niekas kt taip nepadeda nei inhaliacijos, nei itrinimai,kaip garinimas....sekmes!!!
O inhaliacijos ir garinimas ne taip pat veikia?
Artimiausiuose mano planuose yra issirinkti ir nusipirkti inhaliatoriu nes kosuliukas mus daznai kamuoja
Lauriux77, ar padejo Jadvygos arbata nuo kosulio???
Artimiausiuose mano planuose yra issirinkti ir nusipirkti inhaliatoriu nes kosuliukas mus daznai kamuoja
QUOTE(Ingredd @ 2010 01 07, 23:27)
O inhaliacijos ir garinimas ne taip pat veikia?
tai tas pas bet dar yra garinimas ir senoviniu budu uzverdant puode vaistazoles ir kvepuojant karstais garais
QUOTE(gindrite @ 2010 01 07, 23:31)
tai tas pas bet dar yra garinimas ir senoviniu budu uzverdant puode vaistazoles ir kvepuojant karstais garais
dabar paaiskinkit man,kaip ir suprantu,bet.inholiacija iap kvepavimas garais tesiai is puodo ,ar ingaliatoriaus i burna,mano mazius labai aktivus,nepasedi vietoj,turiu nusipirkusi ORO DREKINTUVA I JI UZPILU ZOLIU NUOVIRO IR KARSTAI JIS KAMBARI GARUOJA,SENDEN JAU KARKALIUKAI GIRBISI,NAKTI MEGOJO NORS IR KOSEJO.
PAAISKINKIT PRASAU kas butu geriau,pati pradejau sirguliot,2vaikai,ukiukas,kas atrodo tokio 10vistu ir suo,bet visa diena ant koju,tai malkos tai dar kas nors.O vyras tik savaitgaliais atvazioja .
Bet jau nuo pirmadienio bedarbis kito bus,tai dziaugiosi,kad su seima bus,taip skamba baisiai,bet esu jo labai issiilgusi ,snargliojanti ir kosenti
Mes ir varkstam su kosuliukais!Nezinau,ar kam patarsiu,bet kol vaikai mazi budavo-garais kvepuodavom kartu.Kartais mieganti paimdavau ant ranku,kartais kaip zaidima padarydavom-kai jau buvo didesni.
Man ramiau budavo,kad neikveptu garu per karstu.
Man ramiau budavo,kad neikveptu garu per karstu.
as zinau kad yra labai sunku,mano sunus ir aktyvus dabar tai mes jau pasedim ramiai uzsideoda su vaistazolem.o kol budavo mazesni tai miegant kvepuodavom.prisigalvodavom visaip,padarydavom kaip plapine apdengdavom anklode o ant kedes salia lovytes puioda su garais.aisku istisai bunu salia kad nenjusidegintu ar smarkiau nepasiuktu.man didziausias irodymas buvo kai, laringito priepuolis uzkilo ir pagerejimas buvo po pirmos nakties.
natalikas,is puodo turiu omeny.nors mes ir turim inhalatoriu...
natalikas,is puodo turiu omeny.nors mes ir turim inhalatoriu...
sveikos nezinau ar patakysiu temele mano vaikas kosti 2menesius snarglys temperatura 37.5 gydytoja nieko neranda plauciai sveiki nezinau net ka daryt vaistus gerem nepadeda ar gal tap ilgai buti?
QUOTE(giedruze @ 2010 01 13, 16:14)
sveikos nezinau ar patakysiu temele mano vaikas kosti 2menesius snarglys temperatura 37.5 gydytoja nieko neranda plauciai sveiki nezinau net ka daryt vaistus gerem nepadeda ar gal tap ilgai buti?
siūlyčiau apsilankyt pas pulmonologą
QUOTE(giedruze @ 2010 01 13, 17:14)
siulyciau padaryti ta pati ka ir Avocete
Mes taip pat kosedavom, keleta savaiciu, bet nei temperaturos nei snarglio nebuvo, kol viena nakti sukilo 40 temperatura, ligonines priimamajame niekas nieko plauciuose negirdejo, tik padarius kraujo tyrima ir plauciu rengena pasimate jog mazikei plauciu uzdegimas
o mum vel vakar slogyte prasidejo,siand jau ir kosuliukas gerklinis ....nebegaliu