QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 10, 14:48)
Riestainiai su cinamonu
Ale tikrai kokie skanus tik butinai juos su arbata ar kava reikia valgyt, nes sausoka burnoj pasidaro bet super skonis, net burna apsiplikinau, nes karsta ragavau ir visdelto dejau soda, kaip parasyta recepte
Skanaus!
Ale tikrai kokie skanus tik butinai juos su arbata ar kava reikia valgyt, nes sausoka burnoj pasidaro bet super skonis, net burna apsiplikinau, nes karsta ragavau ir visdelto dejau soda, kaip parasyta recepte
Skanaus!
Oi, rugegele23, kaip džiugu, kad tau pavyko ir patiko riestainiukai. Labai fainučiai Sorry, kad pavėlavau tau atsakyti dėl sodos , tik dabar pamačiau kad klausei - šiandien buvau išvažiavus tik dabar prie kompo dasikasiau. Sodos gesinti nereikia, nes į tešlą įeina grietinė ir viskas po to ten sureaguoja, ir tešlą reikia labai greit užminkyt Mergina, pasiūliusi šį receptą kukinge, pabrėžė, kad reikia griežtai laikytis recepto (tai aš taip ir dariau).
Šis receptas ne kažkieno išmastytas, o paimtas iš kažkokio garsaus autoriaus Kengiso kepinių knygos. Jei ką domina, merginos rusų forume rašė į atskirą temą jo receptus iš tos knygos Kengiso receptai (man to autoriaus pavardė nieko nesako, pirmą kart girdžiu, bet jei jau riestainiukai tokie skanūs, gal ir kiti kepinukai visai nieko būtų).
Cipsiukai, nerealuuuus Jūsų tortukas , nu neprikalbėkit, joookio kreivumo neįžlibinu - laaaabai viskas graaažu
Gražios jums gimtadienio šventės.