Srove - gal perdaug uoliai tą žievelę tarkavai - na tiesa nežinau, o gal tu netarkavai ? esmė tame kad įtarkuojamas tik pats viršutinis geltonas sluoksnis - kuo mažiau to balto - oi nepastebėjau, kad kažkas kitas tą patį parašė .
O šiaip yra daug saldumynų, kurių be citrinos žievelės tiesiog neįsivaizduoju - - nepeik jos taip .
O kaip be gvazdikelių meduoliuose?
O šiaip yra daug saldumynų, kurių be citrinos žievelės tiesiog neįsivaizduoju - - nepeik jos taip .
O kaip be gvazdikelių meduoliuose?
QUOTE(aguonele @ 2008 10 09, 15:40)
i kepinius dedu dr.oetker paruosta citrinos zievele spec.kepiniams
Nu tai aišku, kad užsieny visokio gėrio pilna, bet ne mūsų nosiai, nemačiau aš tokių Oetker spec. žievelių pirkt (kaip ir dažų parduotuvėse nėra, tik tam tikrose vietose gali gaut)
Beje, tikriausiai žinot, kad citriną prieš naudojant reikia nušveisti su soda
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 15:48)
Tau gerai , gyveni " kur tau gerai " , o ten aisku visko pilna , o mes cia su purskalais valgom
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2008 10 09, 15:56)
Nu tai aišku, kad užsieny visokio gėrio pilna, bet ne mūsų nosiai, nemačiau aš tokių Oetker spec. žievelių pirkt (kaip ir dažų parduotuvėse nėra, tik tam tikrose vietose gali gaut)
Nusveist su soda? as tik su vandeniu nuplaunu
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 09, 15:58)
Nusveist su soda? as tik su vandeniu nuplaunu
Jo, jo, kažkur girdėjau, tikriausiai kažkiek neutralizuoja tuos chemikalus, aš visad apšveičiu su soda, nuskalauju tada jau naudoju, nu kartais patingiu , bet dažniausiai apšveičiu dėl visa ko.
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 14:29)
Na matot , kokie skirtingi zmoniu skoniai , o man citrinos zievele ir vanilinas - patys naturaliausi ir skaniausi prieskoniai kepiniams , o vat gvazdikeliai - beeeee
Vanilinas ir man patinka, tik kai jo jauciasi labai nedaug, cinamono jau gali ir daugiau buti, o visokie ten kvapai is buteliuku brrrr...Gvazdikelius megstu truputuka i kompota, tik irgi laaabai nedaug, na o del tos citrinos nu nezinau, nelabai ta zieve ir viskas, pacios sultys-jo, zieve .
O nuplauti, tai tikrai gerai reikia, as plaunu su amway indu plovikliu, tai kazkaip geriausiai nuima ta riebaline chemija, o dar mus truputi mokino, kad paskui labai gerai reikia nusiplauti rankas, paciupinejus mandarinus, apelsinus, citrinus, nes ta chemija ant ranku labai gerai ir greit skyla ir ka nors kita paciupinejus ir idejus i burna, kaip mat randa sau vieta
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 15:48)
Tau gerai , gyveni " kur tau gerai "
kiekvienas yra savo likimo kalvis
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 08, 23:54)
Cipciuk! Fantastika! Pritariu, jūsų tortai tikrai vienas už kitą gražesni
Bus tikrai išmėgintas, tik žinoma tokio rezultato mano mėginimas tikrai nepasieks
Cipciuk, tortai fantastiski tikiuos, galesim uzsisakyt kokiai progai ar be jos
O as tik nuplikau verdanciu vandeniu...
QUOTE(RiMami @ 2008 10 09, 16:10)
Jo, jo, kažkur girdėjau, tikriausiai kažkiek neutralizuoja tuos chemikalus, aš visad apšveičiu su soda, nuskalauju tada jau naudoju, nu kartais patingiu , bet dažniausiai apšveičiu dėl visa ko.
O as tik nuplikau verdanciu vandeniu...
vakar kepiau siuos riestainiukus,skanus tikrai.lengvai ir greitai pasidaro.