aguonele, skaniai atrodo taviskis pyragas
Mielinis aguonu pyragas pagal si recepta Receptas pagal Daividija
Viskas ejosi gerai, iki tol, kai reikejo pyraga ikelt i forma.. vos neteskiau jo i sona susinervavus, nes jis man plyso, truko, nejo perkelt niekaip, tai kreivas ir gavosi. Ir druskos gal reikejo man daugiau idet, ar cukraus daugiau i aguonas, nes kakzo truksta, bet siaip slapias, nesprangus, liuks pyragas! tik kas ji suvalgys, nes gigantas gavosi
Aguonu nuotraukoj atrodo nedaug, bet kai pradedi valgyt, tai ten ju begale
Tiesa, ir miltu dejau daug daugiau, nes niekaip nesusiminke tesla...
Ir bedejau jokio alkoholio, o gal jo cia ir truksta
O mano naujoji forma liuks, bent jau pirma karta kepant sitoj formoj neprilipo pyragas
Viskas ejosi gerai, iki tol, kai reikejo pyraga ikelt i forma.. vos neteskiau jo i sona susinervavus, nes jis man plyso, truko, nejo perkelt niekaip, tai kreivas ir gavosi. Ir druskos gal reikejo man daugiau idet, ar cukraus daugiau i aguonas, nes kakzo truksta, bet siaip slapias, nesprangus, liuks pyragas! tik kas ji suvalgys, nes gigantas gavosi
O mano naujoji forma liuks, bent jau pirma karta kepant sitoj formoj neprilipo pyragas
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 13:55)
Mielinis aguonu pyragas pagal si recepta Receptas pagal Daividija
[
[
labai grazus bandau ta kreivuma iziureti net nesigauna grazut grazutelis
Nu neprikalbėk, jokių kreivumų neprižlibinu Labai labai skaniai atrodo pyragiukas. Ir mane jis gundo, ale aš nusipirkau tokią formą kaip taviškė tik 24 cm, tai jaučiu šiam pyragui mažoka būtu, a ne? Bet, keksams tai visai gera O kažin be formos, tiesiog skardoj, ją kept neišeitų? Jaučiu gautųsi, tik nebūtų tokios gražios formos
QUOTE(RiMami @ 2008 10 23, 14:25)
Nu neprikalbėk, jokių kreivumų neprižlibinu Labai labai skaniai atrodo pyragiukas. Ir mane jis gundo, ale aš nusipirkau tokią formą kaip taviškė tik 24 cm, tai jaučiu šiam pyragui mažoka būtu, a ne? Bet, keksams tai visai gera O kažin be formos, tiesiog skardoj, ją kept neišeitų? Jaučiu gautųsi, tik nebūtų tokios gražios formos
Virsaus defektus uzbarsciau pudra
Drauge kepe paprastoj skardoj, tai jis gavosi ne tokios formos, siek tiek pasidave i sonus, bet iskepe kuo puikiausiai. O 24 cm skersmens formoj manau kad jis liptu per virsu... nes jau maniskis vos neislipo
QUOTE(Frigii @ 2008 10 23, 10:48)
Oi aciu merginos reiks uzsiimti o kiek kukuruzu dedat is akies?
as perku kukuruzus PUKAS 200 g, bet visu nededu,nes persausa buna ir nelabai sulimpa
Mielinis aguonu pyragas pagal si recepta [
[
[
Labai gražus,jokių defektų nematau
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 23, 15:36)
GRAZUOLIS :wub:
dabar einu ieskoti kreivumo
............ nieko nematau
O jis nesuges , kol as i svecius atvaziuosiu???
dabar einu ieskoti kreivumo
............ nieko nematau
O jis nesuges , kol as i svecius atvaziuosiu???
Iskepsiu sviezia, kai i svecius atvaziuosit
Matot kaip profesionaliai uzdengiau defektukus net nematot kita kart net nesakysiu jei kas negerai bus
QUOTE(Reff @ 2008 10 23, 05:40)
Mergaites, kurios kepet Daividijos aguonu pyraga, pasakykit jus man ar tiktu varskes uzpilui (kur dedasi tepamas varskes suris) deti Philadelphia tepama sureli?
Philadelphia tinka,tinka ir kitoks panasus suris be priedu,as dejau tiesiog full fat cream cheese.
rugegele23,labai grazus tavo pyragas dabar vel noreciau,norejau kepti triufelini torta,jau net krema vakar pasidariau,ale MB virtuve sugalvojo dazyt,tai nezinau kaip cia bus
QUOTE(daividija @ 2008 10 23, 15:58)
Philadelphia tinka,tinka ir kitoks panasus suris be priedu,as dejau tiesiog full fat cream cheese.
rugegele23,labai grazus tavo pyragas dabar vel noreciau,norejau kepti triufelini torta,jau net krema vakar pasidariau,ale MB virtuve sugalvojo dazyt,tai nezinau kaip cia bus
eik i saliona daryt torto nebent ka virt reikia, tai trumpam uzbegsi i virtuve