sveikutes,siandien kepiau sausainius pagal DAIVIDIJOS recepta"HUSARO"SAUSAINIAInu jau super sausainiukai gavosi
Siandien kepiau "Husaru sausainius" lotuliukas.gif lotuliukas.gif (teisybe pasakius nezinau kodel jie taip vadinasi.bet sausainiukai labai skanus ir trapus blush2.gif
180g margarino,
90g cukraus pudros,
2 kiausiniu tryniai
270g miltu,
1v.s.maltu migdolu,
1v.s maltu lazdyno riesutu,
1 pakelis vanilinio cukraus,
0,5 a.s kepimo milteliu,
truputis marmelado,cukraus pudros pabarstymui.
salta margarina supjaustyti,sumaisyti su pudra,vanilinu,tryniais,maltais riesutais,miltais ir kepimo milteliais.Suminkyti tesla.1 val palaikyti saldytuve.Is teslos suvolioti voleli ir supjaustyti i 30 gabaliuku.Suformuoti rutuliukus,vidury pirstu ispausti duobute.sausainiukus deti i sviestiniu popieriumi isklota skarda.kepti 15min 180 tem orkaiteje.I dar karstus ideti marmelado ir apibarstyti cukraus pudra thumbup.gif
Nu jooo, gerai čia su ta receptų suvestine Viskas būtų nesvarbu, bet kai pagalvoji ką būčiau galėjus nuveikti per tą laiką Ai
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 22, 16:46)
Susinervavau, kad valanda laiko be reikalo dirbau su tom nuorodom
Nesinervuok va, man tai labai patinka tavo nuorodu suvestine su autorium is kart matosi kas yra kas (o tai, pvz., koks "obuoliu pyragas" kruva tu obuoliniu ir greit neatrandi, kurio tau reik ). Bent jau as tavo suvestine tikrai pasinaudosiu Didelis aciukas
QUOTE(RiMami @ 2008 10 22, 18:51)
Nesinervuok va, man tai labai patinka tavo nuorodu suvestine su autorium is kart matosi kas yra kas (o tai, pvz., koks "obuoliu pyragas" kruva tu obuoliniu ir greit neatrandi, kurio tau reik ). Bent jau as tavo suvestine tikrai pasinaudosiu Didelis aciukas
Bet ne visa 4 tema spejau sudeliot, nes baigesi seanso laikas, ir neleido redaguot, o tuo momentu ir pamaciau, kad jau yra viskas suvesta
Atsinesu Sonatinos morku pyraga su migdolais Laaabai skanus,purus pyragas Tik recepte viskas buvo ml parasyta,as dejau viska gr ir gavos kuo puikiausiai tik atsiprasau uz nekokia dekoracija is virsaus graziai atrodo ,bet is sono
QUOTE(RiMami @ 2008 10 22, 18:51)
Nesinervuok va, man tai labai patinka tavo nuorodu suvestine su autorium is kart matosi kas yra kas (o tai, pvz., koks "obuoliu pyragas" kruva tu obuoliniu ir greit neatrandi, kurio tau reik ). Bent jau as tavo suvestine tikrai pasinaudosiu Didelis aciukas
del tos temos manau nuomone galima isreiksti juk viskas yra padaroma,nieko jus nasaket tai as tiesa pasakius net nepamaniau del niku jei jums patogiau galima darasyti ir nikus,aisku ankstesnese temose jau nebenei pataisyti,nes kaip negaliu koreguoti,o nuo sios temos be problemos beje jei kas nos dar netinka sakykit,nes ta tema darau del visu ir nuomone bei kritika visada priimtina,tik manau reikia ja isakyti
Mamos patarkit ka galima is kukuruzu maiso padaryt, Nupirkau vaikui nevalgo tai prisiminiau kad mama vaikystej kazkoki delikatesa gamindavo, bet pati neatsimena. Gal jus pasufleruosit?
aguonele,ciumpu gabala tavo pyrago,oi kaip skaniai atrodo
Moteros, gal galit padet! Drauge sake kazkada seniai seniai kepdavo toki skanesta mazdaug taip: iskocioja tesla, sutarkuoja ja burokine tarka, apkepa orkaitej, tada isverda kondensuota piena, ir su tais trupiniais sumaiso ir i forma. Viskas kaip ir aisku, ale ji neatsimena is kokiu butent produktu ji dare ta tesla sake "Paneles"zurnale rado ta recepta. Gal kuri zinot kazka panasaus? Ar gal paimt tos teslos recepta kokio nors trupininio pyrago ir viskas?Juk turetu tikt. Man atrodo cia labai skanu turetu but...
Radau!
Radau!
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 22, 20:43)
aguonele,ciumpu gabala tavo pyrago,oi kaip skaniai atrodo
malonu pabandyk ,tikrai vieni juokai pasidaryti ji ir skonis nenuvilia visai.as is puses normos kepiau(del visa ko) bet nuo siandien itraukiu i savo megiamu receptu sarasa
Kuri cia verda tas kondensuoto pieno skarbonkes? Tai reikia kad apsemtu ar ne?
rugiagele 23, sita as darau tikrai labai skanu,tik pieno as neverdu.recepta esu idejusi prie skruzdelynu,atrodo ir foto buvau ikelus. kai padarau tai greitai dingsta tas skanumynas. .o ir lengvai ir greit pasidaro.