QUOTE(RiMami @ 2008 10 21, 14:46)
CIPSIUK, NEPASIDUOK Pati spręsk, kur tau pačiai geriau O mes, manau, visos išpaskos
Ajetau kokie fainučiukai Man pirmas įspūdis buvo kai pamačiau, kad čia kokie tai naujamadišti vafliukai , po to žiūriu keksiukai
Tai aš galėčiau sudėt, ką turiu išsivertus atskiron temon, bet ar tikrai to reikia? Receptai juk neišmėginti Suprantu, kad dabar jaunesnės mergaitės ir kalbos nesupranta, o vaizdeliai tai gražūs , receptai taptų visoms prieinami Na, nežinau, rašykit savo nuomonę man į AŽ kaip tai turėtų atrodyt, nes dar nesu pati temos atidarinėjus
Rugegelyte, tik, žinai, būtų labai gerai šalia nuorodos į receptą skliausteliuose (ar kaip kitaip) parašyti autorių. Irmutė šaunuolė "saldumynų" gerai nuorodas patvarko, bet kai receptų gyva galybė susidarė tai sunku greit atrast, kuris čia, pvz., receptas cipsiuko, kuris daividijos, kol surandi
Ajetau kokie fainučiukai Man pirmas įspūdis buvo kai pamačiau, kad čia kokie tai naujamadišti vafliukai , po to žiūriu keksiukai
Tai aš galėčiau sudėt, ką turiu išsivertus atskiron temon, bet ar tikrai to reikia? Receptai juk neišmėginti Suprantu, kad dabar jaunesnės mergaitės ir kalbos nesupranta, o vaizdeliai tai gražūs , receptai taptų visoms prieinami Na, nežinau, rašykit savo nuomonę man į AŽ kaip tai turėtų atrodyt, nes dar nesu pati temos atidarinėjus
Rugegelyte, tik, žinai, būtų labai gerai šalia nuorodos į receptą skliausteliuose (ar kaip kitaip) parašyti autorių. Irmutė šaunuolė "saldumynų" gerai nuorodas patvarko, bet kai receptų gyva galybė susidarė tai sunku greit atrast, kuris čia, pvz., receptas cipsiuko, kuris daividijos, kol surandi
Na reiks pasidarbuot, tik sekt reikia, kada baigsis tema, nes naujos dabar dar negaliu juk uzvesti...
Mastau ka cia geriau pabandyt iskept, ar zebra ar mielini aguonu pyraga tik beda kad nebus kam valgyt, nes vyras isvaziavo noreciau zebra pabandyt, bet kad nebutu tik jis man sausas... Ir turbut pagal si recepta gaunasi jis nedidelis, nes neturiu formos maziukes... labai tiktu ta staciakampe keksine, tik aisku jos neturiu...
Stai pagal si recepta gal kas kepet? is forumo kakzur paemiau as ji..
Zebras
3 kiausiniai
2 stikl cukraus
1 pok vanilinio cukraus
1pok kepimo milteliu (apie 2 arb sauktelius)
1 stikl vandens
1 stikl aliejaus
2 stikl miltu
kakavos.
Suplakti kiausinius, cukru ir vanil cukru bei kepimo miltelius, supilti vandeni, alieju ir miltus, gerai isplakt. Tesal padalyt i 2 dalis: i 1 idet 3 saukstus kakavos, i kita 2 saukstus miltu.
Forma apslakstyt vandeniu, paimti 1 sauksta SVIESIOS mases ir ipilti i formos visury, po to rudos mases ir lasinti i balto... 175 laipsniu 60min