Na ka as galiu pasakyt, ananasini torta visi gyre bet argi sveciai pasakys, kad neskanus buvo paragavau pati, tai man irgi skanu, tik kad tas dzemas labai saldus buvo. Kita kart reiks ananasinio paieskot, gal ne toks saldus bus, bet visiems patiko Tos nugos galetu but ir daugiau, ji normaliai kramtesi, kaip paprasti riesutai.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 18, 21:36)
Na ka as galiu pasakyt, ananasini torta visi gyre bet argi sveciai pasakys, kad neskanus buvo paragavau pati, tai man irgi skanu, tik kad tas dzemas labai saldus buvo. Kita kart reiks ananasinio paieskot, gal ne toks saldus bus, bet visiems patiko Tos nugos galetu but ir daugiau, ji normaliai kramtesi, kaip paprasti riesutai.
Supratau Man riešutai torte tai jėga laabai mėgstu . Svarbiausia, kad ta nuga ne kaip koks griliažas kiečiausias . Ačiū už info
QUOTE(RiMami @ 2008 10 18, 22:02)
Supratau Man riešutai torte tai jėga laabai mėgstu . Svarbiausia, kad ta nuga ne kaip koks griliažas kiečiausias . Ačiū už info
Tikrai ne kaip griliazas nors nezinau kokia ta nuga turejo gautis bet zodziu galima tikrai negailet tu riesutu i torta! Ir as patarciau det ananasu uogiene, na kokia ne tokia saldzia. Nors gal uogienes visos saldzios...
Man kazkaip zodis "nuga" tikrai nesiasocijuojasi (kazkaip keistai skamba ) su griljazu ar kazkuo kietu, mano pasamone tai isivaizduoja kaip kazkoki minksta ir besitasanti daikta
O riesutai visada yra gerai
O riesutai visada yra gerai
QUOTE(papalike @ 2008 10 18, 23:32)
Grazuoliukas . Ir jis per 20 min iskepa?
ačiūūū už komplinmentus
Aš tai visus pyragus kepu ilgiau, nei būna nurodyta recepte. Nes mano orkaite nera labai gera , tai aš mažesniu karščiu ir ilgeliau pakepu tada viskas čiki gaunas.
O nuo pertepimo nei karto nebuvo isskyde jau ne pirma syk darau šita skanumėli. Reikia stengtis perpjauti kad viršutiniam sluoksniukui liktu šiek tiek biskvito... ir tada morengas nešudrėksta. O i grietinėlės pertepima visada dedu grietinėles standiklio....
beje vietoj obuoliu galima dėti vyšnias, gaunasi irgi mmmmmm.....
Aš tai visus pyragus kepu ilgiau, nei būna nurodyta recepte. Nes mano orkaite nera labai gera , tai aš mažesniu karščiu ir ilgeliau pakepu tada viskas čiki gaunas.
O nuo pertepimo nei karto nebuvo isskyde jau ne pirma syk darau šita skanumėli. Reikia stengtis perpjauti kad viršutiniam sluoksniukui liktu šiek tiek biskvito... ir tada morengas nešudrėksta. O i grietinėlės pertepima visada dedu grietinėles standiklio....
beje vietoj obuoliu galima dėti vyšnias, gaunasi irgi mmmmmm.....
QUOTE(papalike @ 2008 10 18, 23:57)
Nes mano orkaite nera labai gera , tai aš mažesniu karščiu ir ilgeliau pakepu
O mano orkaite sian isvis sugedo o jau buvau pasidarius tesla
O kazin nugai tinka zemes riesutai, ar dar kokie kitokie?
Užsimaniau torto. Paerkomenduokit kokį nors, skanų, neįprastą. Nužiūrėjau Sonatinos daugiasluoksnį, ale ten darbo savaitei gal kažką panašaus matėt/gaminot, bet lengvesnio?