Oho,
Cipciuk, nu ir "sekasi" su biskvitais
bet jauciu trecias kartas bus geras, ir bus nuostabus kepinys!
Nu va, as jau su tortuku ananasiniu darbavausi. Padariau ir nuga
net sese idarbinau lupt tas luobeles nuo riesutu
uzpyliau verdanciu vandeniu, tada kai nulupom, bandziau juos susmulkint. Bet jie buvo slapi, tai pakepinau orkaitej, ir paskuij gavosi liuks! Tada sviesto, cukraus, pakepinau viska, ir gavosi viskas gerai. Tik man ten pagal recepta mazai sviesto ir cukraus buvo, tai as daugiau dejau. O gal is tikro reikia riesutus pakepint pries verdant jau nuga? Ir kita kart darysiu pries diena ta nuga, nes kiek darbo sau siandien prisidariau, o ir taip dar pati torta daryt reikejo. Ir nuga gavosi ne kieta, o tokia.. nu labai skani
Dabar apie vanilini krema. Supyliau 120 milteliu, 200 ml pieno, ir 250 g sviesto. Ir vistiek minkstoka, na idejau i saldytuva pastingti, gal pakietes nors kiek. O gal sviesta geriau reikejo det 82 %? Bet neturejau siandien tokio. Na bet man atrodo vistiek skanu bus.
Nusipirkau specialiai siam tortui abrikosu dzemo
Liko tik papuost, bet manau tai darysiu ryt, arba siandien vakare, nes tai man labai sunkus darbas...