nu jau labai skysta ir nebuna keksu mase.pas mane ji buna tokia grietines tirstumo..
QUOTE(-Tynka- @ 2008 10 14, 01:44)
Teisingai spėjate tenka mums čia be Maximos išsiversti
ot nabages
o cia savaitgalinė maskarpones naikinimo programa...
2 indeliai maskarponės (viso 500 g)
indelis naturalaus jogurto (lygtais 350 g ar ml , zodziu tas didesnis)
250 ml grietineles 35 riebumo
2 citrinu sultys
cukraus (is akies)
2 pokeliai selgos sausainiu
2/3 pokelio sviesto
2 pokeliai zelatinos
sausainiu trupinius sumaisyti su lydytu sviestu ir iskloti forma ir ikisti i saldytuva. cukru, maskarpone, jogurta isplakti. citrinos sultyse isbrinkinti zelatina. sumaisyti maskorpones ir co mase su plakta grietinele ir istirpinta/pasildyta zelatina. sukresti ant sausainiu, papuosti, leisti pasilepinti tortui saldytuve ir po keliu val suvalgyti.
dar pamirsau pamineti, kad tarp sausainiu ir tos baltos mases yra melyniu uogienes.
MAMICY jamu visa ir nesidalinu :
cipsiuk yra ten vienas kieušas, jau iškepe lig ir nieko atrodo žiūrėsim vakare kaip skonis bus , ale buvo tikrai tiršta kas galėjau kukulius padaryt
cipsiuk yra ten vienas kieušas, jau iškepe lig ir nieko atrodo žiūrėsim vakare kaip skonis bus , ale buvo tikrai tiršta kas galėjau kukulius padaryt
O kur cia tas spurgyciu receptas ?
QUOTE(zebra @ 2008 10 14, 07:52)
Sveikutės
Dariau tortą pagal Glace. [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?
Dariau tortą pagal Glace. [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?
Turetu buti labai skanu-ismeginsim!!!
Jei bus laiko, ir gera nuotaika, ir gera sveikata, tai kepsiu ryt simtalapiuka simtalapiuka sakau, nes is puses normos
Lera, pavėluotai aš čia labai.... Bet.. sviestą išlydyt reikėjo... o tešla gaunasi tikrai tirštoka, bet nelabai kieta, su šaukštu kabinasi ir krečiasi į formeles. Gal grietinės pamažinai... Na, bet svarbu iškepė gerai, tikiuosi patiks
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 06:12)
Dėkojam už užuojautą Kažkaip verčiamės...
O dėl mascarponės tai geeeras, aš kaip tik planavau ieškoti kokio nors torto su mascarpone recepto, nes labai pasiilgau (toj pačioj Maximoj man laaaabai nerealiai skanūs tie tortai būdavo, tik labai jau brangūs). Reiks būtinai pamėginti, ačiū O kaip skonis gavosi? Ne riebu? Nes aš kiek atsimenu tai kad visai riebumo jokio neisjaučia, labai lengvas skonis
Medaus tortas jau šaldytuve, rodos, gerai viskas išėjo kaip pirmam kartui, ale čia geriau nedėsiu, nes būčiau sugėdinta kam nedariau jokių papuošimų
QUOTE(-Tynka- @ 2008 10 14, 16:58)
Dėkojam už užuojautą Kažkaip verčiamės...
O dėl mascarponės tai geeeras, aš kaip tik planavau ieškoti kokio nors torto su mascarpone recepto, nes labai pasiilgau (toj pačioj Maximoj man laaaabai nerealiai skanūs tie tortai būdavo, tik labai jau brangūs). Reiks būtinai pamėginti, ačiū O kaip skonis gavosi? Ne riebu? Nes aš kiek atsimenu tai kad visai riebumo jokio neisjaučia, labai lengvas skonis
Medaus tortas jau šaldytuve, rodos, gerai viskas išėjo kaip pirmam kartui, ale čia geriau nedėsiu, nes būčiau sugėdinta kam nedariau jokių papuošimų
O dėl mascarponės tai geeeras, aš kaip tik planavau ieškoti kokio nors torto su mascarpone recepto, nes labai pasiilgau (toj pačioj Maximoj man laaaabai nerealiai skanūs tie tortai būdavo, tik labai jau brangūs). Reiks būtinai pamėginti, ačiū O kaip skonis gavosi? Ne riebu? Nes aš kiek atsimenu tai kad visai riebumo jokio neisjaučia, labai lengvas skonis
Medaus tortas jau šaldytuve, rodos, gerai viskas išėjo kaip pirmam kartui, ale čia geriau nedėsiu, nes būčiau sugėdinta kam nedariau jokių papuošimų
yra visa maskarpones torto tema cia tai gal ten koks artimesnis maximiniui bus, nes sitas tai tikrai ne... ir isvis tam maximiniui gal ta skoni kokie kavapikliai/standikliai ar kiti -ikliai priduoda...
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 14, 11:20)
yra visa maskarpones torto tema cia tai gal ten koks artimesnis maximiniui bus, nes sitas tai tikrai ne... ir isvis tam maximiniui gal ta skoni kokie kavapikliai/standikliai ar kiti -ikliai priduoda...
Ačiū už nuorodą Bet taip ir nepasakei, ar taviškis tortas riebus, ar nea? O kad maximiniuose -iklių pridėta, tai čia jau visiem aišku Bet gal galima panašų skonį išgauti ir be jų
QUOTE(-Tynka- @ 2008 10 14, 17:29)
Ačiū už nuorodą Bet taip ir nepasakei, ar taviškis tortas riebus, ar nea? O kad maximiniuose -iklių pridėta, tai čia jau visiem aišku Bet gal galima panašų skonį išgauti ir be jų
na toks nekudas tai tikrai... maskarpone, grietinele gaivumo nepriduoda... as pries tai is temos pradzios kazkuri maskarponini dariau, tai irgi ne maximinis... o ir siaip ten nei viena nesigyre kad gavosi maximinis. visoms gavosi "geresnis nei maximinis"