Issikepiau as siandien mergaites k a z k a t a i :h ( BET , KAD JAU LABAI GARDU )
Tegul taip ir vadinasi "KAZKAS"
Perspeju , jei neturite silikonines formos - ne nepradekite
270g. sviesto
200g. cukraus
1 pak. vanilino
4 kiausiniai
citrinos esencijos
125g. miltu
125g. krakmolo
1 arb. saukstelis kepumo milteliu .
Sviesta istirpinti ir atausinti .
Kai prades stinkti suberkite cukru ir vanile.
Po viena muskite kiausinius ir pasukite pora minuciu , taip sudekite visus .
Ilasinkite kvapus .
Miltus , krakmola ir kep. miltelius sumaisyti ir po truputi sukant supilti i kiausiniu mase .
Tesla pilkite i mazas arba viena didele forma .
As turejau brukniu , tai ju pripyliau i tesla , gavosi labai gardu
Kepkite 180C. orkaiteje ( jau isildytoje ) ir kepkite jeigu didely 75min. jei mazus 15min.
Isimti ataususius .
Dar apipyliau cukraus pudros glajumi .
Komentaras : labai dregnas , saldrugstis , purus " KAZKAS" , man tai va
Papildyta:
Lera rimtai ? o as maniau , kad pilna pilva maisto
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 13, 14:24)
Lera rimtai ? o as maniau , kad pilna pilva maisto
na ne čia nęštuke , ir smailikas net taip vadinasi
o tavo kažkas labai niam atrodo bus paradaryta ir pas mus tik be esensijos tingiu važiot iki maximos
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 13, 15:13)
Lera ... perskaiciau tavo , einu ***** dabar paverkti
ką tu paskaitei? kodėl verksi ? kas čia darosi?
poryt kepsiu irgi ale neprilimpančioj formoj neturiu silikoninių bandysiu kitoj gal gausis
kol pavalgiau dašuto apie ką tu čia , pati prisimindama visada apsižliumbiu
Klausimas , bet nezinau kur klaust, ieskojau visur. Pamokinkit, mane tundra, kaip padaryti, kad nedeti nuorodos i zinute bet parasyti zodi (pvz. cia), kaip daugelis daro. Aciu
Cipciuk Prasau priimkit mano siandienini darba
Kepiau pagal jusu recepta .Labai patiko Tik turiu klausima, ka ne taip padariau,kad su konditeriniu maisu padarius pyragelius jie bekepdami prarado forma
Jeigu ka domina nuoroda:http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=351574&st=276&p=20021222&#entry20021222
Papildyta:
QUOTE(cashmira @ 2008 10 13, 22:12)
Cipciuk Prasau priimkit mano siandienini darba
Kepiau pagal jusu recepta .Labai patiko Tik turiu klausima, ka ne taip padariau,kad su konditeriniu maisu padarius pyragelius jie bekepdami prarado forma
Jeigu ka domina nuoroda:http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=351574&st=276&p=20021222&#entry20021222
oi ,blogai idejau nuoroda
vau,kaip skaniai atrodo
Na , kad jie pas tave , pas mane irgi truputi issitiesino ranteliai , kai isspaudziau buvo laaaaaabai grazus , o paskui pradejo lygintis .
Manyciau , kad gal reikia juos truputi standesnius daryti , na miltu truputi daugiau deti , ale , kad nesinori eksperimentuoti , otai is viso gali i siukslyna patekti
Kure diena reikes padaryti ( sunaus megiamiausi ) , tai pabandysiu dadeti truputi miltu , bus kas bus
O tavo darba , as priimu 100% !!!!
Manyciau , kad gal reikia juos truputi standesnius daryti , na miltu truputi daugiau deti , ale , kad nesinori eksperimentuoti , otai is viso gali i siukslyna patekti
Kure diena reikes padaryti ( sunaus megiamiausi ) , tai pabandysiu dadeti truputi miltu , bus kas bus
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 13, 23:01)
Na , kad jie pas tave , pas mane irgi truputi issitiesino ranteliai , kai isspaudziau buvo laaaaaabai grazus , o paskui pradejo lygintis .
Labai aciu Ir lauksiu jusu bandymu su miltais
QUOTE(Inočka @ 2008 10 13, 21:48)
Klausimas , bet nezinau kur klaust, ieskojau visur. Pamokinkit, mane tundra, kaip padaryti, kad nedeti nuorodos i zinute bet parasyti zodi (pvz. cia), kaip daugelis daro. Aciu
Atsakysiu į , nežinau kaip iš tikrųjų reikia teisingai daryti - aš, pvz., į kurį puslapį noriu duoti nuorodą tai ten pati nueinu (jei supermamoj, kur nors kitoj temoj, tai atsidarau dar vieną langą ir įlendu kur reikia, pažymiu mėlynai adresą http..., spaudžiu dešinį klavišą, atsiradusioje lentutėje, spaudžiu copy. Tuomet grįžtu, ten kur mes visos žinutes rašinėjame, virš rašymo lauko paspausti, esantį http:// , atsidaro lentutė "Įveskite pilną nuorodą", spaudi vėl dešinį klavišą ir atsiradusioje lentelėje paspaudi Paste, lietuviškuose variantuose gali vadintis "Įdėti" ir Ok, tada dar išlenda viena lentelė "Įveskite internetinio puslapio antraštę" ir va šioje vietoje vietoj ten esančio pamėlynavusio užrašo My Webpage įrašai kokį nori žodį "čia" ar panašiai - tas žodis ir bus nuorodinis (po to rašant žinutę, jį galima pakoreguoti). Jei kas neišėjo, aš išlendančias lentutes kryžiukais uždarau ir vėl iš naujo darau. Bet kaip žmonės padaro, pvz., kur Irmos sudarytas "Saldumynų su nuotraukomis" sąrašas ir, paspaudus recepto nuorodą, įeina/tiesiog užšoka tiesiai ant konkretaus recepto - čia ir aš nežinau Gal kas parašys, kaip daro. Atsiprašau, kad ne į temą parašiau, bet gi norisi padėti , gal kas chitriau mokat?