daividija!!!
Ir tu norėjai jo mums neparodyti??? Ir už ką mums tokia bausmė? Jau kame yr obuolių, varškės arba aguonų, prašom nedrįsti užsislėpus turėti ir į viešumą nekelti
O šitas pyragiukas tikrai interesnas ir jau įsivaizduoju, koooks skanus (jei išimtume razinas, aišku )
Copy - Paste ir kažkada tikrai išbandysiu, ačiū
QUOTE(Lera @ 2008 10 12, 17:50)
daividija gudrutė kol čia staugiau ant tavęs tu jau čia prisistatei su savo niam - maladec taip ir toliau
Jo jo,tyliu jau tyliu,nes jau matau uzsitraukiau rustybe iki Naujuju metu.Prizadu kaledoms iskepti nameli,tik nerekit cia ant manes
QUOTE(daividija @ 2008 10 12, 21:04)
Jo jo,tyliu jau tyliu,nes jau matau uzsitraukiau rustybe iki Naujuju metu.Prizadu kaledoms iskepti nameli,tik nerekit cia ant manes
nu vo taip geriau , tarkuot tave dažniau reikia busi paklusnesne
Merginos, jei Mascarpones surio dezute jau praplesta, tai turbut jis greit genda? ot kur cakavas vyras, butinai gi jam reikia paragaut, paragavo, ir nepatiko, tai padejo atgal i saldytuva.. atsiprasau kad ne i tema...
Dievuliau ...... tai , kad niekas cia ir nesipyksta , tik , kad kazkokia manija ant tu tortu uzejo , kazkas BACILA uznese ,
Daividuk , tai toj pirmoj nuotraukoj ten tuos trupinukus taip smulkiai sutrupinai , as maniau , kad ten sausa mase pilta
Lera , as jau sena ir tikrai nedakuslinu tu geltonu raidziu , nors ir su akiniais , prasau , kad vyras perskaitytu , na Tu mane turbut supratai , atsiprasau ir is anksto labai aciu
Papildyta:
Velnia jis ten greitai genda , toks riebus , o parasyta nieko nera ? kiek pav. atidarius galioja ?
Daividuk , tai toj pirmoj nuotraukoj ten tuos trupinukus taip smulkiai sutrupinai , as maniau , kad ten sausa mase pilta
Lera , as jau sena ir tikrai nedakuslinu tu geltonu raidziu , nors ir su akiniais , prasau , kad vyras perskaitytu , na Tu mane turbut supratai , atsiprasau ir is anksto labai aciu
Papildyta:
Velnia jis ten greitai genda , toks riebus , o parasyta nieko nera ? kiek pav. atidarius galioja ?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 12, 21:11)
Merginos, jei Mascarpones surio dezute jau praplesta, tai turbut jis greit genda? ot kur cakavas vyras, butinai gi jam reikia paragaut, paragavo, ir nepatiko, tai padejo atgal i saldytuva.. atsiprasau kad ne i tema...
Zinok, per savaite ar net daugiau mano suriui nieko neatsitiko. As kai nusipirkau, irgi praplesiau, norejau paragauti, ir nieko, vakar dariau krema is jo, buvo skanu
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 21:13)
Idomu, kas gi ta BACILA uznese
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 18:13)
Dievuliau ...... tai , kad niekas cia ir nesipyksta , tik , kad kazkokia manija ant tu tortu uzejo , kazkas BACILA uznese ,
Aha,ten trupinukai,jie taip su pirstais pasidaro,ir juos supili i forma.
Papildyta:
Papildyta:
Ant pakelio parasyta kad galioja iki lapkricio 4, o kiek galioja pradarytas neparasyta... teks daryt torta
QUOTE(Wild Flower @ 2008 10 12, 19:06)
O šiaip tema "Saldūs receptai su nuotraukomis", manau, apima viską - tortus, pyragus, sausainius ir t.t. ir pan. Taip sakant, kas kaip moka, tas taip šoka O jau visi atsirinks, kas jiems mieliausia prie širdies - tarp tortų ras pyragą ar tarp pyragų - tortą
auksiniai zodziai man svarbu,kad tik prie nuotraukikes dar receptas butu..o siaip visi komentarai apie bandymus irgi svrbus, nes tai pakelia nora kepti arba ne As be jusu iki siol ko gero nieko sladaus nemokeciau kepti
oki ne į temą ale reikia gi senai babcei padėt geltonas tekstas rašosi tada kai kažkas nešvankaus, nepadoraus ar šiaip kad nerežtu akių kai kurie žodžiai , o tave pamokinsiu gudrybės kuria visi žino , tau nereikia jokių akiniu ir pan. tiesiog su pele pažymek ta žodi ar sakyni kur geltonai , ir pamatysi kas ten parašyta nu pažymėk lig norėtum nukopint ta žodį, tikiosi aiškiai paraaiškinau ir dabar nereikės TB pagalbos Pabandyk perskaityk dabar, aš šiaip moku ir nematomai ir baltai dar rašyt
štai taip maždaug turėtum matyt