Va, pasiziurekit koki velni padariau
Nezinojau kur deti, tai cia idejau
Pavadinsiu taip:
"Baltas tortas su persikais"
Biskvitas: (ciupciuko ananasinio torto)
3 kiausiniai
250 g .cukraus
1 pakelis vanilino
100g. miltu
100g. krakmolo
1 pakelis kepimo milteliu
Kremas:250gr. surio mascarpone
500 ml. persiku jogurto Smilga su persiku gabaliukais 3,5 rieb.
250 ml. grietineles
100 gr. cukraus pudros
1-os citrinos sult.
20 gr. zelatinos
Papildomai:1-as indelis konservuotu persiku (860 gr.)
Mikseriu visu greiciu plakti kiausinius su 3 saukstais silto vandens ( apie 1 min. )
Toliau plakant ,po truputi supilti cukru ir vanile ( plakti 2 min. )
Plakant maziausiu greiciu supilti miltus , krakmola ir kepimo miltelius ,gerai isplakti.
Kepti 30 min. 200 laipsniu.
Suri suplakti su jogurtu, istirpinti zelatina, sumaisyti su jogurto mase, suplakti grietinele su pudra ir citrinos sult. Sumaisyti plakta grietinele su jogurto mase.
Biskvita perpjauti su siulu per puse. Kai atves, sulaistyti persiku sultimis (sirupas nuo konservuotu persiku), panaudojau visa skysti is skarbonkes. I forma (25 cm) ideti puse biskvito, siek tiek patepti kremu (sluoksnis apie 0,5 cm, ant virsaus persiku gabaliukus ir puse kremo, vel biskvita, kremas, persikai, kremas.
Papuosti plakta grietinele ir vaisiais.