Tęsiam temą
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
Cipciuko tortas
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 08, 09:45)
Nu aciu rugegele23 uz nauja temele , o dar to tortuko neapsakytas grozis , dabar reikes pasistenkti ka nors grazesnio nulibdyti
Tikiuosi nieko tokio, kad Jusu tortuka ikeliau i temos virseli jis man nerealiai grazus...
Na aš ,pateršiu temą
Obuolių pyragas......O kepiau taip:
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
2 nepilnos stiklinės miltų
150 gr sviesto ar margarino
vanilino
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
obuolių
Kiaušinių trynius išplakame su cukrumu iki baltumo,sudedame sviestą ar margariną gabaliukais ir šildome ant ugnies,kol išsilydys.Nukeliame nuo ugnies,įdedame truputį atskirai išplaktus baltymus,miltus,vanilę ,kepimo miltelius,išmaišome viską atsargiai,vėliausiai sudedame obuolius.
Obuolių pyragas......O kepiau taip:
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
2 nepilnos stiklinės miltų
150 gr sviesto ar margarino
vanilino
kepimo miltelių 2 šaukšteliai
obuolių
Kiaušinių trynius išplakame su cukrumu iki baltumo,sudedame sviestą ar margariną gabaliukais ir šildome ant ugnies,kol išsilydys.Nukeliame nuo ugnies,įdedame truputį atskirai išplaktus baltymus,miltus,vanilę ,kepimo miltelius,išmaišome viską atsargiai,vėliausiai sudedame obuolius.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 08, 12:07)
Na man tai nesekmiu metas. Kepiau sklindzius su uogiene, bet jie man prasiskleide bekepant atrodo gerai apspaudziau, bet vistiek jie issiskete ir uogiene truputi istekejo.. kazin kaip tada ten apspaudyt reikia...? Dar man ten besiterliojant vaikas plaukus uogiene issitepe
Šiaip jūsų pokalbiuose nedalyvauju , nors jūsų pyragų daug išbandžiau labai džiugu , kad yra šita temelė, beveik kiekvieną dieną pasižiūriu ką naujo iškepėt o dabar dėl šitų sklindžių , aš kai kepiau , dėjau iš vyšnių uogienės išgriebtas ir nuvarvintas pačias vyšnias , tai man niekas niekur nebėgo.O kas juokingiausia, tai pas mane šito recepto pav. ''Mielinės spurgos su įdaru'' (visa receptūra ta pati)ir pačių spurgų sukibdymas kitoks:išspaudai iš tešlos apskritimus, ant pusės apskritimų dėti uogienės, apskritimų kraštus patepti baltymu ir ant tešlos uždėti kitą, nieko apspaudyti nereikėjo
QUOTE(bazuka @ 2008 10 08, 12:36)
Šiaip jūsų pokalbiuose nedalyvauju , nors jūsų pyragų daug išbandžiau labai džiugu , kad yra šita temelė, beveik kiekvieną dieną pasižiūriu ką naujo iškepėt o dabar dėl šitų sklindžių , aš kai kepiau , dėjau iš vyšnių uogienės išgriebtas ir nuvarvintas pačias vyšnias , tai man niekas niekur nebėgo.O kas juokingiausia, tai pas mane šito recepto pav. ''Mielinės spurgos su įdaru'' (visa receptūra ta pati)ir pačių spurgų sukibdymas kitoks:išspaudai iš tešlos apskritimus, ant pusės apskritimų dėti uogienės, apskritimų kraštus patepti baltymu ir ant tešlos uždėti kitą, nieko apspaudyti nereikėjo
Sitam recepte ir parasyta, kad patepti baltymu tas puseles, bet niekaip nesupratau kam as aptepliojau, bet matyt reikejo daugiau pacius krastus Ir Jums nieko neapspaudant grazus jie gavosi? O gal reikia butinai kad aliejus apsemtu siuos sklindzius? Nes as maziau pyliau aliejaus...
Kaip malonu , kad apsilankote , bet butu dar maloniau , jeigu idetumete ir savo receptuku ir nuotraukyciu .
O del tu pavadinimu tai zinot , islaidzia nauja knyga , pakeicia pavadinima ir atrodo , kad nauji receptai , kad ir tortas medutis - jis ir pensininkas , ir bitute , ir senolis , ir medaunykas ir dar visoks velnias
O del tu pavadinimu tai zinot , islaidzia nauja knyga , pakeicia pavadinima ir atrodo , kad nauji receptai , kad ir tortas medutis - jis ir pensininkas , ir bitute , ir senolis , ir medaunykas ir dar visoks velnias
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 08, 12:44)
Sitam recepte ir parasyta, kad patepti baltymu tas puseles, bet niekaip nesupratau kam as aptepliojau, bet matyt reikejo daugiau pacius krastus Ir Jums nieko neapspaudant grazus jie gavosi? O gal reikia butinai kad aliejus apsemtu siuos sklindzius? Nes as maziau pyliau aliejaus...
Aliejaus pyliau gan nemažai , kad ''plaukiotų''
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 08, 12:49)
Kaip malonu , kad apsilankote , bet butu dar maloniau , jeigu idetumete ir savo receptuku ir nuotraukyciu .
O del tu pavadinimu tai zinot , islaidzia nauja knyga , pakeicia pavadinima ir atrodo , kad nauji receptai , kad ir tortas medutis - jis ir pensininkas , ir bitute , ir senolis , ir medaunykas ir dar visoks velnias
O del tu pavadinimu tai zinot , islaidzia nauja knyga , pakeicia pavadinima ir atrodo , kad nauji receptai , kad ir tortas medutis - jis ir pensininkas , ir bitute , ir senolis , ir medaunykas ir dar visoks velnias
Kad pastoviai dabar iš čia aptiktų receptukų kepu , tai ir neturiu ką parodyt kai iškepsiu iš savo lobių , tai tikrai pasigirsiu