taupau forumo vieta, ir visoms norincioms paziureti, siunciu linka http://ingutukas.myp...bumName=album04
ten rasit mano darbelius
Papildyta:
tiesiog3[COLOR=purple]>> , turiu as kazkokiu, schemos didokos, bet bandysiu nuskanuot
QUOTE(Hilda @ 2008 10 24, 15:27)
Sveikos, auksarankės
Šiandien baigiau savo darbelį, kurį pradėjau vasario pradžioje. Norėčiau ir jums parodyti
Šiandien baigiau savo darbelį, kurį pradėjau vasario pradžioje. Norėčiau ir jums parodyti
na, pagaliau pribaigei tą darbą šauniai atrodo
QUOTE(Hilda @ 2008 10 24, 16:27)
Sveikos, auksarankės
Jau senokai čia buvau užsukusi
Beje jis dar neplautas
Jau senokai čia buvau užsukusi
Beje jis dar neplautas
Man rytietiški paveikslai taip pat prie širdies. Vienam jau viską susipirkau ir laukia eilėje.
Ką tik pabaigiau siuvinėt dar vieną katiną. Vėliau pasidemonstruosiu
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 10 24, 09:19)
Dvi, o kas ten per brūkšnys skersai paveikslo eina? Atodo, kaip koks siūlas slėptųsi ar perlenkta toj vietoj būtų. Ar čia tik nufotografuota taip ir atspindys toks? Dar ir šviesiai rusvą plėmuką kairėj pusėj ties viduriu matau.
Fotografavimo brokas. Realybėj nieko nėra.
Labutis,
Kiek namuose dziaugsmo, paskaicius jusu pagyrimus mano dukrytes darbeliams! Aciu uz tai Jums : LuckyLay, Adera777, Banni, Tiesiog3 (atleiskit, jei kurios nors nepaminejau, bet dekoju visoms).
Inuks- paziurejau tavo darbelius- pagalveles labai nuostabios!
Etaeta- tavo darbeliais zavejaus dar kai jie buvo neireminti, bet dabar tai jau jie dar grazesni. Remai suteikia paveiksleliams uzbaigtuma. Ir visai jie graziai ireminti. Fejai (savo nuomone parasysiu)- pasporto nedeciau, bet gal platesni remeli bandyciau uzdet, bet taip kaip yra taip pat grazu. Rezultatas puikus!
LauraSim- tavo paveiksliukas
Hilda- tavo paveikslas man labai patiko, bet ten virsuj, desiniam kampe truputeli kaip neuzbaigta man pasirode (tik mano nuomone ).
LuckyLay- o rasei kad prasti darbeliai. Sraiges grazutes, o kas katinas! gerai pavalges! Issiuvineta graziai ir paveiksliukai
Na o as pastaruoju laiku tik skaitineju ir nieko nesiuvineju- rankos nekyla
SEKMES VISOMS IR NEBLESTANCIO IKVEPIMO !!!
Kiek namuose dziaugsmo, paskaicius jusu pagyrimus mano dukrytes darbeliams! Aciu uz tai Jums : LuckyLay, Adera777, Banni, Tiesiog3 (atleiskit, jei kurios nors nepaminejau, bet dekoju visoms).
Inuks- paziurejau tavo darbelius- pagalveles labai nuostabios!
Etaeta- tavo darbeliais zavejaus dar kai jie buvo neireminti, bet dabar tai jau jie dar grazesni. Remai suteikia paveiksleliams uzbaigtuma. Ir visai jie graziai ireminti. Fejai (savo nuomone parasysiu)- pasporto nedeciau, bet gal platesni remeli bandyciau uzdet, bet taip kaip yra taip pat grazu. Rezultatas puikus!
LauraSim- tavo paveiksliukas
Hilda- tavo paveikslas man labai patiko, bet ten virsuj, desiniam kampe truputeli kaip neuzbaigta man pasirode (tik mano nuomone ).
LuckyLay- o rasei kad prasti darbeliai. Sraiges grazutes, o kas katinas! gerai pavalges! Issiuvineta graziai ir paveiksliukai
Na o as pastaruoju laiku tik skaitineju ir nieko nesiuvineju- rankos nekyla
SEKMES VISOMS IR NEBLESTANCIO IKVEPIMO !!!
Aciu, Viktem, uz grazius zodelius Nuo tu pagalveliu ir prasidejo mano siuviniu istorija. Deja, ju nera tiek daug Bet isijungus i jusu buri, tikiuosi savo kraiti padidinti Po ilgos pertraukos vel emiausi darbo: dabar baigiu knygai skirtuka. Tikiuosi greit galesiu pasirodyti
asiukas
Dar vienas rusaičių puslapiukas [URL= http://www.krestikom.net/ [/URL]- ten siunčiamasi atsidarius per nuotraukos pavadinimą ir tada spaudžiant dešinėje jos esantį pavadinimą su priedu"rar".
IngaKo- tavo darbas nuostabus!
IngaKo- tavo darbas nuostabus!
Kažkas ieškojo aguonų- dar nematytos http://www.igolki.ne...-fr-desc-2.html
QUOTE(viktem @ 2008 10 24, 20:18)
Oi kiek grožybių užderėjo
Gal galima nuorodą?
QUOTE(LauraSim @ 2008 10 24, 00:24)
labai gražus dramblys ir nuotaikinga pagalvė
oho koks grožis, įtariu sunku buvo ant juodos kanvos
labai gražu, tik aš gal šriftą būčiau kitą pasirinkus
Na kad jau čia šiandien tiek daug grožių, tai į kompaniją ir aš pasirodysiu savo paskutinį darbelį- dovaną 5-ojo gimtadienio proga
oho koks grožis, įtariu sunku buvo ant juodos kanvos
labai gražu, tik aš gal šriftą būčiau kitą pasirinkus
Na kad jau čia šiandien tiek daug grožių, tai į kompaniją ir aš pasirodysiu savo paskutinį darbelį- dovaną 5-ojo gimtadienio proga
Gal galima nuorodą?