Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(etaeta @ 2008 10 24, 13:31)
Ziadadulkiu feja reikejo reminti paliekant mazesni laisva plota ir placiu remu. Bet tas ir baisiausia, kad kai pasiemi rema gabaliuka ir bandai matuoti viska, tai labai sunku atspeti, koks bus galutinis variantas, kai isiremins  verysad.gif Man jau ne pirma karta, kai isiremina, pasidaro negrazu. Bet buna ir atvirksciai, pvz. ta Marija su kudikiu ir nesenai siuvinejau juodai balta. Man ji buvo labai negrazi ir nemiela, bet kai isiremino, tai super vaizdelis pasidare. Va niekada neizinai, koks bus finalas  g.gif

Matai,-dar ir meistrai remintojai galetu kartais daugiau patarti. Ju akimis tai jau viskas matosi,tikrai. Be abejo,kad sunku issirinkti is gabalelio remelio...
O kokia Marija su kudikiu siuvinejai,ar as kazka praleidau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 10 24, 13:49)
Matai,-dar ir meistrai remintojai galetu kartais daugiau patarti. Ju akimis tai jau viskas matosi,tikrai. Be abejo,kad sunku issirinkti is gabalelio remelio...
O kokia Marija su kudikiu siuvinejai,ar as kazka praleidau? unsure.gif

Zinok, tie meistrai ir geri blink.gif Jie labai nemegsta siuvinetu darbu, nes juos labai sunku reminti, sako darbo daug, o kaina, tokia pat, kaip uz eilini paveiksla. O siuvinejau tai sita, jau senai rodziausi, bet galiu dar karteli pasidemostruoti hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
man labai gražu ir ta fėja, ir jos rėmelis, pakanka erdvės, nesuspausta, ir jokiais būdais jokių pasportų nedėčiau smile.gif
Atsakyti
kokia dezute faina smile.gif super duper :0 as ir pati tokios noreciau biggrin.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 23, 12:51)
O štai ir dėžucia, antroji, mano mažiausiajai (kol kas) dukrytei. Tačiau čia jau yra pavyzdys, kaip žmogus nusivažiuoja, kai dirba be noro. Pradėjau ją labai užsidegusi, labai smagiai pasiuvau, pradėjau siuvinėti, o besiuvinėjant baaaisiai aptingau. Buvau suplaavus daugiau visko prisiuvinėti, bet vos vos išstenėjau raides ir dar šone tą šaliką, kuris turėjo būti rėmelis. Kad atsvertų šiek tiek kompoziciją, tuos karoliukus prisiuvau ir bud zdarov. Ot mamka. Kaip reiks dabar dar dvi dėžutes užbaigti - vieną užsimojau padaryti mozaiką, visą apklijuoti akmeniukais stikliniais, o kitą - aptraukti medžiaga. Na, krov s nosa reikės baigti...

user posted image

user posted image

Čia dar puikiai matosi, kaip "gerai" apskaičiavau S raidės vietą... Bet jau ardyti neįstengiau, tegul po daugelio metų mano dukrytė žinos, kad čia siuvinėjo mama, o ne kokia mašina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Paieškojusi HAED firmos dizainų, radau va kokį įdomų dalyką

http://www.jthanson....k/qsbelieve.htm

Či amerginos sudeda savo progresus ir matosi, kiek procentų jau išsiuvinėta. Įdomu, ar ne. Na, bet jų ir darbeliai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tokie kaip ir IngosKo.

Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 10 24, 14:03)
man labai gražu ir ta fėja, ir jos rėmelis, pakanka erdvės, nesuspausta, ir jokiais būdais jokių pasportų nedėčiau smile.gif

nu vat ir man kai siuvineju ant lino arba evenweave tai nekyla ranka nei pasparto nei stiklo deti. Man kazkaip nesiziuri su siais audiniais.
Dar karteli aciu visoms uz ivertinimus 4u.gif
Atsakyti
Etaeta, darbai puikus thumbup.gif ireminta dailiai... drinks_cheers.gif tik fejai man irgi pasporto noretusi, kiek sviesesnio nei bendros spalvos ... bet akies tikrai nerezia schmoll.gif
o ka gaminsi kaledoms? blush2.gif g.gif

merginos, gal kuri turit pasislepusios kokiu schemu su aguonomis ... draugei labai jos patinka, noretusi issiuvineti keleta i ta pacia tema ... visus turimus tinklapius perverciau, bet gal sakau, kuri uzsikavojus kur savo lobynuose ka nors nemtyto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 24, 13:59)
Zinok, tie meistrai ir geri  blink.gif Jie labai nemegsta siuvinetu darbu, nes juos labai sunku reminti, sako darbo daug, o kaina, tokia pat, kaip uz eilini paveiksla. O siuvinejau tai sita, jau senai rodziausi, bet galiu dar karteli pasidemostruoti  hihihi.gif

Aaaaaa. Matytas.
Jo,nelabai remintojams patinka siuvineti paveikslai ax.gif
O del sito paveikslo gali labai nepergyventi,-linas kalba uz save. Jo turi ir matytis,-tada paveikslas igyja prabangos ir silumos
Atsakyti
Etaeta, darbai labai gražūs, subtilus thumbup.gif
Atsakyti
Radau metriku nuoroda ... paskutiniai tokie silti ir nematyti pasirode thumbup.gif

http://www.muzhchin....ype=page&id=128

gal kam prireiks 4u.gif
Atsakyti
Etaeta, nuostabiai gražūs Nimue paveikslai wub.gif Mano skoniui įrėminimas tiesiog idealus - daug erdvės, niekas nesuspausta, be stiklo, rėmai neužgožia paveikslų. Pasparto visiškai man čia netrūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 24, 14:30)
o ka gaminsi kaledoms?   g.gif

merginos, gal kuri turit pasislepusios kokiu schemu su aguonomis ... draugei labai jos patinka, noretusi issiuvineti keleta i ta pacia tema ... visus turimus tinklapius perverciau, bet gal sakau, kuri uzsikavojus kur savo lobynuose ka nors nemtyto?  g.gif

QUOTE(Adera777 @ 2008 10 24, 14:37)
Etaeta, darbai labai gražūs, subtilus 

Dar karteli aciu visos uz ivertinimus. 4u.gif hi.gif aciuks.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2008 10 24, 14:58)
Etaeta, nuostabiai gražūs Nimue paveikslai  wub.gif Mano skoniui įrėminimas tiesiog idealus - daug erdvės, niekas nesuspausta, be stiklo, rėmai neužgožia paveikslų. Pasparto visiškai man čia netrūksta  smile.gif

Aciu uz nuomone ir ivertinimus, labai zaviuosi Jusu darbais, todel Jusu ivertinimas man itin malonus aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 24, 14:30)
Etaeta, darbai puikus  thumbup.gif ireminta dailiai...  drinks_cheers.gif tik fejai man irgi pasporto noretusi, kiek sviesesnio nei bendros spalvos ... bet akies tikrai nerezia  schmoll.gif
o ka gaminsi kaledoms?  blush2.gif  g.gif

O Kaledoms dekoruosiu dekupazo technika ivairius niekalus mirksiukas.gif, o kai baigsiu kaledines dovaneles, tai tada nersi vaseliu du didelius apdarus, prisizadejus esu vienam zmogui 4u.gif
Vien zo as kaip ir daugelis mamyciu, visu galu meistre hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 24 spalio 2008 - 14:25
Sveikos, auksarankės 4u.gif

Jau senokai čia buvau užsukusi blush2.gif
Šiandien baigiau savo darbelį, kurį pradėjau vasario pradžioje. Norėčiau ir jums parodyti ax.gif
user posted image

Beje jis dar neplautas blush2.gif
Atsakyti