Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 24, 09:43)
Zhuvycia, laikykis burbuliuk  drinks_cheers.gif dezutes tavo fainos, tokios zaismingos, kaip tik mergaitems  thumbup.gif as tai nepadaryciau tokio nei uz ka, nes tik siuvineti galiu ... siuvimas ir visa kita man  schmoll.gif

Žinai, čia pagal charakterį kiekvienam vaikučiui taikau. Kamelija mano pati tokia mergaitė, tokia gėlytė drugelis princesytė, tai jai tokia dėžutė kaip tik. O Onytė - tikra chuliganka, tai jai labiau tinka minkšta dėžutė, kad kam su kieta per galvą neužvoštų. Va, vyriasniajai vakar pusę dėžutės padariau mozaika, tai pamatysit - visa tokia mandra ir suaugusi dėžutė bus, nes ir mano Paulinka labai protinga ir viiiiską gyvenime jau žino. O Jeronimas mūsų - tikras koks nors komisaras ar laivo kapitonas iš tarybinių filmų apie karą - labai gražus, teigiamas ir teisingas. Tai jam ir dėžutė bus su laivais, žuvėdromis. Ždžiu, čia viskas apmąstyta mirksiukas.gif

Ačiū dar katą visoms už palaikymą - jūsų dėka įkvėpimas ir ateina.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 24, 10:14)
Kamelija mano pati tokia mergaitė, tokia gėlytė drugelis princesytė, tai jai tokia dėžutė kaip tik.
O Onytė - tikra chuliganka, tai jai labiau tinka minkšta dėžutė, kad kam su kieta per galvą neužvoštų
Paulinka labai protinga ir viiiiską gyvenime jau žino.
Jeronimas mūsų - tikras koks nors komisaras ar laivo kapitonas iš tarybinių filmų apie karą - labai gražus, teigiamas ir teisingas

Žaviuosi tavim kaip mama wub.gif šitiek turto - vaikučių užgyvenai, dar vienas stebukliukas pakeliui, ir dar spėji tokius gražius darbelius kurti wub.gif aš ir su vienu mažium nelabai ką galiu pasidaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 10 24, 10:36)
Žaviuosi tavim kaip mama wub.gif šitiek turto - vaikučių užgyvenai, dar vienas stebukliukas pakeliui, ir dar spėji tokius gražius darbelius kurti wub.gif aš ir su vienu mažium nelabai ką galiu pasidaryti blush2.gif

Ačiū labai 4u.gif blush2.gif Šiaip vienas vaikas yra labai daug, kuo daugiau vaikų, tuo jų mažiau lotuliukas.gif

mur mur mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes oi kiek daug grozybiu pasipyle cia labai visi grazus super wub.gif
Atsakyti
na va ir as savo darbus parsinesiau is reminimo dirbtuviu, "Supinemis" esu patenkinta. 'Ziedadulkiu feja" tai nekaip isiremino, ziuriu as i ja ir truksta man kazko g.gif
user posted image
user posted image
Na viskas, kazkuriam laikui atidedu visus siuvinejimus, kimbu i Kalediniu dovanu gaminima. newyear.gif Kai dovaneles visiems bus suruosiu ir perduodiu kaledu senui 000054.gif , kad padetu po eglute 000059.gif hihihi.gif , vel kibsiu i naujus darbelius, planai dideli angel.gif
Atsakyti
etaeta super labai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
kokie šaunūs visų darbeliai thumbup.gif

etaeta, darbeliai super thumbup.gif ir įrėminimas gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 24, 12:45)
etaeta super labai grazus darbeliai  wub.gif

QUOTE(astulia @ 2008 10 24, 12:48)
kokie šaunūs visų darbeliai thumbup.gif 

etaeta, darbeliai super  thumbup.gif  ir įrėminimas gražus  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 24, 12:40)
na va ir as savo darbus parsinesiau is reminimo dirbtuviu, "Supinemis" esu patenkinta. 'Ziedadulkiu feja" tai nekaip isiremino, ziuriu as i ja ir truksta man kazko  g.gif
user posted image
user posted image

Supynės tai labai labai labai thumbup.gif Žiedadulkių fėja tai pat puiki. Gal jei rėmelis būtų buvęs mažesnis... Bet vistiek labai gražu ploja.gif
Atsakyti
etaeta, tikrai žavūs ir gražiai įrėminti darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 24, 12:40)
na va ir as savo darbus parsinesiau is reminimo dirbtuviu, "Supinemis" esu patenkinta. 'Ziedadulkiu feja" tai nekaip isiremino, ziuriu as i ja ir truksta man kazko  g.gif

Gal truksta pasportuko? Ir man kazko biski prasosi rolleyes.gif Bet darbai super,ir remai labai grazus,tinkamai parinkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 10 24, 13:22)
Gal truksta pasportuko? Ir man kazko biski prasosi rolleyes.gif  Bet darbai super,ir remai labai grazus,tinkamai parinkti thumbup.gif

Ziadadulkiu feja reikejo reminti paliekant mazesni laisva plota ir placiu remu. Bet tas ir baisiausia, kad kai pasiemi rema gabaliuka ir bandai matuoti viska, tai labai sunku atspeti, koks bus galutinis variantas, kai isiremins verysad.gif Man jau ne pirma karta, kai isiremina, pasidaro negrazu. Bet buna ir atvirksciai, pvz. ta Marija su kudikiu ir nesenai siuvinejau juodai balta. Man ji buvo labai negrazi ir nemiela, bet kai isiremino, tai super vaizdelis pasidare. Va niekada neizinai, koks bus finalas g.gif
Atsakyti