Labas rytas merginos,
Zhuvycia sveikinimai pagausejus dar vienu siemos nariu
Norejau parasyti gal kuri gali pameteti nuoroda i DMC konvertavimo lentele kur yra su spalvomis antra diena ieskau bet nerandu
QUOTE(egle.k @ 2008 11 09, 13:40)
Labas rytas merginos,
Norejau parasyti gal kuri gali pameteti nuoroda i DMC konvertavimo lentele kur yra su spalvomis antra diena ieskau bet nerandu
Štai čia esu pririnkusi įvairiausių palečių ir konvertavimo lentelių, gal kuri tiks, prašom naudotis: http://laujus.galler...s=1&parent=bvJJ
Beje, Zhuvycia, taip pat sveikinimai mažojo stebuklėlio atėjimo proga
Zuvycia,
nuosirdziausi sveikinimai Tavo pagausejusiai seimynai
tikekimes, kas mazoji Konstancija bus supratinga ir leis mamytei pasimegauti siuvinejimu
nuosirdziausi sveikinimai Tavo pagausejusiai seimynai
tikekimes, kas mazoji Konstancija bus supratinga ir leis mamytei pasimegauti siuvinejimu
Zhuvycia prisidedam ir nes prie sveikinimu
Mano vyruks pagaliau pagimdė savo pirmą tvarinį. O jau mandras, lyg namą pastatęs. Dabar imsis bonsų
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 08, 22:40)
O štai ir aš čia, tut kak tut. Praleidau ligoninėje 4 paras, tai sugebėjau išsiuvinėti tik dvi atvirutes Kalėdoms Ryt nufotkinsiu ir parodysiu. Na, tiesa, dar nėriau biški ir knygą perskaičiau
nugi, Zhuvycia, dideliausi sveikinimai tau su dukrytės gimimu
Džeine, šauni tavo princesytė
sveikinimai :*
Kadangi radau, kad dar viena tema neištrinta klaidžioja, tai keliu ją čia ir galėsim toliau
Kita temukė
Kita temukė
Zhuvycia didžiausi sveikinimai sulaukus savo stebuklėlio.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.