Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astute_k @ 2008 10 23, 22:30)
Siuvinėju ir aš po truputį. Šiandien parsinešiau įrėmintus tigrus. Siuvinėta apie metus, bet kadangi ant juodos aidos, tai žiemą buvau atidėjusi - sunku įžiūrėti. Baigiau pavasarį, įrėminau tik dabar...

thumbup.gif Super darbas,labai grazus. Ir ireminta labai graziai!
Atsakyti
[quote=astute_k,2008 10 23, 22:30]
Siuvinėju ir aš po truputį. Šiandien parsinešiau įrėmintus tigrus. Siuvinėta apie metus, bet kadangi ant juodos aidos, tai žiemą buvau atidėjusi - sunku įžiūrėti. Baigiau pavasarį, įrėminau tik dabar...

Grazu, bigsmile.gif Tigrai tokie paslaptingi. Paveikslas tvarkingas ir labai kruopsciai padarytas. thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Dvi,2008 10 23, 23:06]
Nebepamenu jau kuriai dėkoti už nuorodą ax.gif , tai bent pasirodau kokią dovaną paruošiau vestuvėms. Tik raides be reikalo siuvinėjau metalizuotais siūlais: ir vargo daug, ir slysta, o rezultatas neturėjo mano akimis žiūrint tokio didelio efekto.

Bendras vaizdas labai elegantiskai atrodo. good.gif O nuotraukoj tikrai nelabai matosi kad siuliukai metalizuoti, bet dovanosi ne nuotrauka, o paveiksliuka,- gyvai manau viskas matosi ir atrodo puikiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 10 23, 23:40)
Bendras vaizdas labai elegantiskai atrodo.  good.gif O nuotraukoj tikrai nelabai matosi kad siuliukai metalizuoti, bet dovanosi ne nuotrauka, o paveiksliuka,- gyvai manau viskas matosi ir atrodo puikiai.  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2008 10 23, 10:08)
Sveikos mergaitės,pagaliau prisiruošiau ir aš įkelti savo darbelį.Tiesa jis siuvinėtas prieš kokius 4 metus,spalvos rinktos savarankiškai.Net pati dabar nebežinau kodėl jas pati parinkinėjau,matyt tada pas mus nebuvo DMC.Visą tą laiką šis dramblys tarnauja kaip pagalvėlė  thumbup.gif 
labai gražus dramblys ir nuotaikinga pagalvė 4u.gif

bigsmile.gif oho koks grožis, įtariu sunku buvo ant juodos kanvos smile.gif

QUOTE(Dvi @ 2008 10 23, 23:06)
Nebepamenu jau kuriai dėkoti už nuorodą ax.gif , tai bent pasirodau kokią dovaną paruošiau vestuvėms. Tik raides be reikalo siuvinėjau metalizuotais siūlais: ir vargo daug, ir slysta, o rezultatas neturėjo mano akimis žiūrint tokio didelio efekto.
labai gražu, tik aš gal šriftą būčiau kitą pasirinkus ax.gif

Na kad jau čia šiandien tiek daug grožių, tai į kompaniją ir aš pasirodysiu savo paskutinį darbelį- dovaną 5-ojo gimtadienio proga ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 10 24, 00:24)
labai gražu, tik aš gal šriftą būčiau kitą pasirinkus  ax.gif

Na kad jau čia šiandien tiek daug grožių, tai į kompaniją ir aš pasirodysiu savo paskutinį darbelį- dovaną 5-ojo gimtadienio proga  ax.gif

user posted image

Aš irgi biggrin.gif Jei būčiau turėjus doh.gif O kadangi darbas darytas paskutines tris naktis prieš vestuves, tai apie šrifto paieškas jau net minčių nebuvo.

Tavo darbelis labai gražus. Ir šriftas super. Gal galiu šito šrifto schemutę? rolleyes.gif O gal kartais ir visų zodiako ženklų schemas turi? ax.gif
Atsakyti
Jus, mergaites, saunuoles thumbup.gif Cia tiek daug grozio! As pati anksciau siek tiek pakryziavodavau, bet perziurejus jusu darbus, vel apeme noras imtis ka nors grazaus padaryti mirksiukas.gif

Cia keletas mano darbeliu: http://picasaweb.goo.../ManoDarbeliai#
blush2.gif

Atsakyti
Darbštuolės merginos, veltui laiko neleidžiate, tokie darbeliai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Viktem perduok dukrytei, kad ji tikra šaunuolė, ir labai gražūs katinukai 4u.gif

Astute k, tigrai įspūdingi thumbup.gif thumbup.gif

LauraSim, labai mielas tavo zodiakiukas, mažylis manau bus pamalonintas thumbup.gif
Gal turi ir kitų šios serijos ženklų shemas?

O ir kitų merginų darbeliai šaunūs, visoms dabrštuolėms bravo 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Labai gražu thumbup.gif
Mėgstu tigrus - turiu tokį grand išsiuvinėjus, visą vasarą prie jo sėdėjau prieš kelis metus, bet buvo verta smile.gif Kada nors nufotkinsiu savo darbus, įdėsiu čia, dabar dar noriu tokį elnią baigti.
Vis paskaitinėju šitą temą, gražūs jūsų visų darbeliai, ačiū už įmetamas nuorodas - aptikau tikrai naudingų dalykų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 10 23, 22:06)

Dvi, o kas ten per brūkšnys skersai paveikslo eina? g.gif Atodo, kaip koks siūlas slėptųsi ar perlenkta toj vietoj būtų. Ar čia tik nufotografuota taip ir atspindys toks? mastau.gif Dar ir šviesiai rusvą plėmuką kairėj pusėj ties viduriu matau. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 24 spalio 2008 - 08:25
Viktem , šaunuolė dukrytė - tokia maža mergytė o jau kaip siuvinėja ogogo thumbup.gif
Zhuvycia, dėžutė šauni,bet ta pirmoji toookia mergaitiška,nu tooookia kvepianti,pridėk kokių nors pričendalų ir šitai dėžutęi,gi ši dukrytė mažesnė už aną ax.gif
Šaunūs tigrai ir visi kiti darbeliai,pasiklydau tarp autorių tai nevardinsiu,visi jie šaunūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

As pati labai nemegstu siuvinetu vosikiausiu gyvunu, te atleidzia man visos megejos 000189.gif , bet sis mane suzavejo, kazkoks mielas labai wub.gif Ir dar siuvineta ant juodos kanvos, saunuole didis.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif

IngaKo, na cia jau ir taip aisku, kad tavo darbas thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif pasikartosiu, pats ispudingiausias mano matytas darbas drinks_cheers.gif

Viktem, saunuole dukryte, perduok jai mirksiukas.gif mano sunus irgi uzsikrete, sakiau duosiu pasiuvineti ... va tik schema surasti reikia smile.gif

astute K, saunus tigrai ...tokie tikroviski drinks_cheers.gif isivaizduoju, kad darbelio buvo prie ju thumbup.gif

Dvi, man tavo paveikslas tikrai grazus ... na, man aplamai konturiniai patinka ..tik sriftas mano nuomone butu graziau atrodes sidarbriniais siulais siuvinetas ir kad subtilesnis but buves mirksiukas.gif na, bet jau sakei, kad neturejai laiko, neblogai ir taip ziurisi mirksiukas.gif

Zhuvycia, laikykis burbuliuk drinks_cheers.gif dezutes tavo fainos, tokios zaismingos, kaip tik mergaitems thumbup.gif as tai nepadaryciau tokio nei uz ka, nes tik siuvineti galiu ... siuvimas ir visa kita man schmoll.gif
Papildyta:
Tiesa, pamirsau ... Astute perziurejau tavo darbu albuma, LABAI patiko rozes thumbup.gif super paveikslelis 4u.gif o ir paciu darbu kiek daug doh.gif

beje, ir medeliai pagal sezonus patiko ...kazkada turejau ideja ta pati padaryti su foto biggrin.gif
Atsakyti