[QUOTE]jei noreite, galiu atsiusti melynos rozytes schemute, nes raudona nors ir turejau, bet kazkur nukisau
dar esu maciusi tokia geltona ir balta..
lauksiu melynos rozytes schemutes
QUOTE(yume @ 2008 11 06, 16:49)
jei noreite, galiu atsiusti melynos rozytes schemute, nes raudona nors ir turejau, bet kazkur nukisau
va tokia tai norėčiau, gal pameni kur matei??
QUOTE(giedress @ 2008 11 06, 17:09)
Džeine, gal mažai kuom pagelbėsiu, nes rėminau tik vieną kartą, bet šiaip esu patenkinta. Rėminau savanorių pr. Prie Hyper maximos, šalia yra Casa Lana. Tiesiai priešais, kitoj gatvės pusėj yra stotelė. Ir ten prie tos stotelės yra rėminimo centras. Rėmų nėra ypatingai daug Bet darbo man tfu tfu tfu - nesugadino
ačiū
o pačia medžiaga kaip neši??? jie patys ant kažko ja tempia ar kaip??
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 06, 18:09)
tiesiog taip ir nunešiau - siuvinėtą medžiagą. Nugarėlė uždengta, nenoriu plėšyti Bet man rodos lyg ant porėmio tempė Tiksliai nepasakysiu
QUOTE(Rasuteee @ 2008 11 06, 19:10)
gal turi schemute?
na, manau, kad turiu, jei pradėjau pati siuvinėt kur siųst? palaikysi man kompaniją?
QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 16:42)
panos, ar matėt, kad siuvinėjimo magijoj šį mėnesį akcija perkant už 50 lt ir daugiau, pristatymas nemokamai siuvinėjimo magija
O jūs mane paprotinkit kaip ten su tuo užsakomos kanvos dydžiu Jei aš užsisakyčiau sakykim aidos 18 du vienetus, tai jie man atsiustu dvigubai didesni gabalą ar du mažiukus? "Ką siūluose" tai aiškiai parašyta, kad būtų dvigubai didesnis gabalas, o kaip čia?
QUOTE(Ciocė @ 2008 11 06, 19:32)
O jūs mane paprotinkit kaip ten su tuo užsakomos kanvos dydžiu Jei aš užsisakyčiau sakykim aidos 18 du vienetus, tai jie man atsiustu dvigubai didesni gabalą ar du mažiukus? "Ką siūluose" tai aiškiai parašyta, kad būtų dvigubai didesnis gabalas, o kaip čia?
manau, kad geriau pati parašyk jiems ir pasiklausk dėl aiškumo
QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 16:08)
manau, pribrendo ir man jau laikas kokį didesnį darbą pasičiupt, tai šiandien palinkėkit man sėkmės ir lygių kryžiukų
dideliausios tau sėkmės ir kantrybės
žinau ką reiškia siuvinėti panašaus vieno atspalvio paveikslą,
savo nuogalius užbaigiau jau visai be jokio noro, tik kad reikia
astulia labai grazus sekmes tau dideles ir laukiam rezultato
QUOTE(Anona @ 2008 11 06, 12:31)
Sveikos, kryžiukų mylėtojos,
Aišku, pirmiausiai reiktų pasakyti, kad esu sužavėta Jūsų visų darbais
Matyt, ir aš užsikrėčiau šiuo virusu. Po to, kai Paukščiukas išsiuvinėjo mūsų krikšto vaikeliui metriką, tik apie siuvinėjimą ir galvoju Vieną darbelį jau turiu, bet dar neįrėminau. Jau turiu surikiuotą eilutę darbelių, kuriuos norėčiau išsiuvinėti, tik kiekvieną kartą vis problema su siūlais- neturiu dar sukaupusi...
Norėjau paklausti, ar tos merginos, kurios daug siuvinėjate, perkate siūlus iš pard., ar žinote, kur galima nusipirkti pigiau (aš pirkau iš kasiulai.lt)?
Gal kuri turite Klimto darbų schemų? Aš lyg ir radau kažkokią, bet ji man pasirodė truputi primityvoka. Jei turite, labai prašyčiau pasidalinti.
Aišku, pirmiausiai reiktų pasakyti, kad esu sužavėta Jūsų visų darbais
Matyt, ir aš užsikrėčiau šiuo virusu. Po to, kai Paukščiukas išsiuvinėjo mūsų krikšto vaikeliui metriką, tik apie siuvinėjimą ir galvoju Vieną darbelį jau turiu, bet dar neįrėminau. Jau turiu surikiuotą eilutę darbelių, kuriuos norėčiau išsiuvinėti, tik kiekvieną kartą vis problema su siūlais- neturiu dar sukaupusi...
Norėjau paklausti, ar tos merginos, kurios daug siuvinėjate, perkate siūlus iš pard., ar žinote, kur galima nusipirkti pigiau (aš pirkau iš kasiulai.lt)?
Gal kuri turite Klimto darbų schemų? Aš lyg ir radau kažkokią, bet ji man pasirodė truputi primityvoka. Jei turite, labai prašyčiau pasidalinti.
Oi kaip malonu, oi kaip faina, kad užkrėčiau jus šia liga
siūlus perku įvairiai ir parduotuvėje ir internetu, žiūriu kur pigiau ir greičiau. Dabar pigiausia čia, kiek domėjausi
http://www.siuvineji...imo-siulai.html
QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 17:08)
manau, pribrendo ir man jau laikas kokį didesnį darbą pasičiupt, tai šiandien pradedu tokį
palinkėkit man sėkmės ir lygių kryžiukų
labai įdomus pasirinkimas, nuoširdžiai linkiu nepalūžti
labai noriu issiuvineti liutus. bet nesugebu chemos normalios parsiusti. gaunas neriskiai. ir zenkliukai tokie plaikentis . gal galit patarti
http://stitchfanclub.../752-zh-73.html
http://stitchfanclub.../752-zh-73.html
QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 17:08)
manau, pribrendo ir man jau laikas kokį didesnį darbą pasičiupt, tai šiandien pradedu tokį
Sveikinu, kad pagaliau subrendai Geras pasirinkimas, originalus
O katinus metei per bortą