Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

[QUOTE]jei noreite, galiu atsiusti melynos rozytes schemute, nes raudona nors ir turejau, bet kazkur nukisau
dar esu maciusi tokia geltona ir balta..

lauksiu melynos rozytes schemutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yume @ 2008 11 06, 16:49)
jei noreite, galiu atsiusti melynos rozytes schemute, nes raudona nors ir turejau, bet kazkur nukisau  blush2.gif
dar esu maciusi tokia geltona ir balta..  bigsmile.gif

bigsmile.gif va tokia tai norėčiau, gal pameni kur matei??

QUOTE(giedress @ 2008 11 06, 17:09)
Džeine, gal mažai kuom pagelbėsiu, nes rėminau tik vieną kartą, bet šiaip esu patenkinta. Rėminau savanorių pr. Prie Hyper maximos, šalia yra Casa Lana. Tiesiai priešais, kitoj gatvės pusėj yra stotelė. Ir ten prie tos stotelės yra rėminimo centras. Rėmų nėra ypatingai daug unsure.gif Bet darbo man tfu tfu tfu - nesugadino  ax.gif

ačiū 4u.gif
o pačia medžiaga kaip neši??? jie patys ant kažko ja tempia ar kaip?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 06, 18:09)
ačiū  4u.gif 
o pačia medžiaga kaip neši??? jie patys ant kažko ja tempia ar kaip??  blush2.gif

tiesiog taip ir nunešiau - siuvinėtą medžiagą. Nugarėlė uždengta, nenoriu plėšyti hihihi.gif Bet man rodos lyg ant porėmio tempė mastau.gif Tiksliai nepasakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 17:08)
manau, pribrendo ir man jau laikas kokį didesnį darbą pasičiupt, tai šiandien pradedu tokį  wub.gif

user posted image

palinkėkit man sėkmės ir lygių kryžiukų  tongue.gif

gal turi schemute? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2008 11 06, 19:10)
gal turi schemute? blush2.gif

na, manau, kad turiu, jei pradėjau pati siuvinėt tongue.gif kur siųst? palaikysi man kompaniją? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 16:42)
panos, ar matėt, kad siuvinėjimo magijoj šį mėnesį akcija  thumbup.gif  perkant už 50 lt ir daugiau, pristatymas nemokamai  thumbup.gif siuvinėjimo magija

O jūs mane paprotinkit kaip ten su tuo užsakomos kanvos dydžiu g.gif Jei aš užsisakyčiau sakykim aidos 18 du vienetus, tai jie man atsiustu dvigubai didesni gabalą ar du mažiukus? "Ką siūluose" tai aiškiai parašyta, kad būtų dvigubai didesnis gabalas, o kaip čia?
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 11 06, 19:32)
O jūs mane paprotinkit kaip ten su tuo užsakomos kanvos dydžiu  g.gif  Jei aš užsisakyčiau sakykim aidos 18 du vienetus, tai jie man atsiustu dvigubai didesni gabalą ar du mažiukus? "Ką siūluose" tai aiškiai parašyta, kad būtų dvigubai didesnis gabalas, o kaip čia?

manau, kad geriau pati parašyk jiems ir pasiklausk dėl aiškumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 16:08)
manau, pribrendo ir man jau laikas kokį didesnį darbą pasičiupt, tai šiandien palinkėkit man sėkmės ir lygių kryžiukų  tongue.gif

dideliausios tau sėkmės ir kantrybės mirksiukas.gif
žinau ką reiškia siuvinėti panašaus vieno atspalvio paveikslą,
savo nuogalius užbaigiau jau visai be jokio noro, tik kad reikia verysad.gif
Atsakyti
astulia labai grazus sekmes tau dideles ir laukiam rezultato thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anona @ 2008 11 06, 12:31)
Sveikos, kryžiukų mylėtojos,
Aišku, pirmiausiai reiktų pasakyti, kad esu sužavėta Jūsų visų darbais  wub.gif
Matyt, ir aš užsikrėčiau šiuo virusu. Po to, kai Paukščiukas išsiuvinėjo mūsų krikšto vaikeliui metriką, tik apie siuvinėjimą ir galvoju smile.gif Vieną darbelį jau turiu, bet dar neįrėminau. Jau turiu surikiuotą eilutę darbelių, kuriuos norėčiau išsiuvinėti, tik kiekvieną kartą vis problema su siūlais- neturiu dar sukaupusi...
Norėjau paklausti, ar tos merginos, kurios daug siuvinėjate, perkate siūlus iš pard., ar žinote, kur galima nusipirkti pigiau (aš pirkau iš kasiulai.lt)?
Gal kuri turite Klimto darbų schemų? Aš lyg ir radau kažkokią, bet ji man pasirodė truputi primityvoka. Jei turite, labai prašyčiau pasidalinti.  4u.gif

Oi kaip malonu, oi kaip faina, kad užkrėčiau jus šia liga ax.gif mirksiukas.gif

siūlus perku įvairiai ir parduotuvėje ir internetu, žiūriu kur pigiau ir greičiau. Dabar pigiausia čia, kiek domėjausi
http://www.siuvineji...imo-siulai.html
manau, pribrendo ir man jau laikas kokį didesnį darbą pasičiupt, tai šiandien pradedu tokį  wub.gif

labai įdomus pasirinkimas, nuoširdžiai linkiu nepalūžti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
labai noriu issiuvineti liutus. bet nesugebu chemos normalios parsiusti. gaunas neriskiai. ir zenkliukai tokie plaikentis doh.gif . gal galit patarti 4u.gif
http://stitchfanclub.../752-zh-73.html
Atsakyti

Sveikinu, kad pagaliau subrendai biggrin.gif Geras pasirinkimas, originalus thumbup.gif
O katinus metei per bortą blink.gif

Atsakyti