Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(inuks @ 2008 11 06, 15:19)
Rne, rozyte nuostabi  thumbup.gif
yume, lauksim tavo melynosios rozytes  mirksiukas.gif

aciu labai uz pagiras aciuks.gif
Rne labai grazi rozyte

Dano mama, aciu blush2.gif bet vis as tos rozes neireminu, taip ir guli segtuve su keliais taip pat neiremintais darbais
Atsakyti
Aciu chanuma uz tokiu nerealiu darbu demonstracija,o aminant uz leidima parodyti darbus .... drinks_cheers.gif

Aminant, is tikruju pribloske tokia kolekcija ir dar tokiu darbu ...cia vis po viena pasirodom, arba jau procesus, o va cia tik bac sitiek darbu doh.gif 4u.gif 4u.gif
kas labai krito i aki, jog darbai ne po viena, o po keleta, kaip ir kolekcijos visur padarytos ... reminimas tikrai ispudingas, sukabinimas irgi ... drinks_cheers.gif net ir religiniai paveikslai, kurie siaip man ispudzio didelio nedaro, rikrai super kartu atrodo drinks_cheers.gif 4u.gif

chanuma, tavo darbai irgi labai grazus ...kas kad ju maziau, bet jokiam 0 lygmeny neturi jaustis .. kai praeis 6 metai tavo siuvinejimo istorijos, irgi turesi ka parodyti mirksiukas.gif jau dabar gi turi 4u.gif

yume bus tikrai grazi ... kazkaip paskaicius pagalvojau, kaip cia raudona roze, bet atrodo gerai smile.gif

rne, o taviske issiuvineta man labai grazi 4u.gif na, labai jau naturaliai ji atrodo thumbup.gif drinks_cheers.gif

laujus, gi ir toks kaip sakai "nerimtas" darbas dar ir kiek laiko uzima doh.gif nematytas berniukas thumbup.gif
Atsakyti
Ar prenumeruojate kokių nors siuvinėjimo žurnalų? Internetiniame pašto psl. radau "Uzory vyšyvok" ir "Vyšytyje kartiny", bet užsakyti neleidžia. Taip pat ir "Siuvinėjimo kryželiu" dar neduoda, nors žada... Gal kokius užsienio žurnalus prenumeruojate? Buvau Paryžiuje, mačiau keletą nuostabių skirtingų žurnalų numerių, bet per lėkimą į lėktuvą nenusipirkau, o dabar taip gailiuosi! verysad.gif Gal kas prenumeruojate? g.gif
Atsakyti
panos, ar matėt, kad siuvinėjimo magijoj šį mėnesį akcija thumbup.gif perkant už 50 lt ir daugiau, pristatymas nemokamai thumbup.gif siuvinėjimo magija
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 11 06, 13:59)

Laujus, ačiū labai 4u.gif 4u.gif To ir norėjau. Belieka pasiraitoti rankoves rolleyes.gif
Atsakyti
manau, pribrendo ir man jau laikas kokį didesnį darbą pasičiupt, tai šiandien pradedu tokį wub.gif

user posted image

palinkėkit man sėkmės ir lygių kryžiukų tongue.gif
Atsakyti
astulia, kuo dideliausios sekmes, nes darbas labai grazus .. nematytas, nepabodes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 11 06, 16:23)
astulia, kuo dideliausios sekmes, nes darbas labai grazus  .. nematytas, nepabodes  4u.gif

man jos tikrai prireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2008 11 06, 15:41)
"Vyšytyje kartiny", bet užsakyti neleidžia.

Taip pat ir "Siuvinėjimo kryželiu" dar neduoda, nors žada...

* leidžia, nes pati užsisakiau

* o lietuviška tik apie 20 d. pradės užsakinėti

QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 15:42)
panos, ar matėt, kad siuvinėjimo magijoj šį mėnesį akcija  thumbup.gif  perkant už 50 lt ir daugiau, pristatymas nemokamai  thumbup.gif siuvinėjimo magija

jau apsipirkau biggrin.gif

QUOTE(astulia @ 2008 11 06, 16:30)
man jos tikrai prireiks  4u.gif

tai linkiu LABAI didelės sėkmės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuks @ 2008 11 06, 15:58)
labai grazi rozyte 4u.gif

gal galima butu schemute gaut?
ingasareikaite@yahoo.com

jei noreite, galiu atsiusti melynos rozytes schemute, nes raudona nors ir turejau, bet kazkur nukisau blush2.gif
dar esu maciusi tokia geltona ir balta.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yume: 06 lapkričio 2008 - 16:50
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 06, 16:47)
jau apsipirkau  biggrin.gif
tai linkiu LABAI didelės sėkmės  mirksiukas.gif  4u.gif

kokia tu greita bigsmile.gif

friends.gif
Atsakyti
Džeine, gal mažai kuom pagelbėsiu, nes rėminau tik vieną kartą, bet šiaip esu patenkinta. Rėminau savanorių pr. Prie Hyper maximos, šalia yra Casa Lana. Tiesiai priešais, kitoj gatvės pusėj yra stotelė. Ir ten prie tos stotelės yra rėminimo centras. Rėmų nėra ypatingai daug unsure.gif Bet darbo man tfu tfu tfu - nesugadino ax.gif
Atsakyti