Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Man irgi katinai patys pačiausi wub.gif Labai gražūs darbeliai...
Atsakyti
aš irgi esu didelė katinų mylėtoja, bet neturiu dar nė vieno katinėlio išsisiuvinėjus blush2.gif reiks taisyt padėtį biggrin.gif
Atsakyti
nu jau kadangi ismokau deti nuotraukas,tai jau dabar pavarisiu mirksiukas.gif
cia bus Aminat darbai. ji turbut nera parasius nei vienos zinutes(nezinau kodel) bet buna cia kiekvena diena. ji mano mokytoja, mano drauge. nu zinot kaip buna 2 viename. labai myliu ja wub.gif wub.gif wub.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chanuma: 05 lapkričio 2008 - 15:20
Chanuma, labai gražūs darbeliai. Man kaip ir daugumai pirmasis katinas padarė didžiausią įspūdį thumbup.gif
Atsakyti
cia Aminat darbai
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2008 11 05, 13:23)

Labai gražūs darbai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
cia Aminat darbai

Papildyta:
cia Aminat darbai

Papildyta:
cia Aminat darbai.

Papildyta:
cia Aminat darbai
dabar dedu tos darbus pamacius kurios supratau kad reike nusimauti kepure. blush2.gif. ir pripazinti kad as dar ne siuvinetoja. paliginus su Aminat dar esu
0 klasei. raminu save to kad siuvineju tik 1,5 metu. Aminat tai daro jau 6 metus.

Papildyta:
cia Aminat darbai.
mano vyras pamates vidurini paveiksla (Дама в кресле) labai prase ji issiuvineti. bet as bijau kad ant tiek manes neuzteks doh.gif taip be proto garzu.

is serijos truksta tik dar 1 paveikslo. manau kad ji greitai ji tures.

man labai malonus jusu silti zodziai kurie skirti mano darbeliam wub.gif
bet kokiu pagiru yra nusipelnius Aminat wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
doh.gif jau paveikslu grozis notworthy.gif ploja.gif first.gif kiek daug prisiuvinetu paveikslu ir ireminimas skoningai parinktas, labai prabangiai atrodo, zodziu permaza toki grozi isgirti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 11 05, 18:10)
doh.gif jau paveikslu grozis notworthy.gif  ploja.gif  first.gif kiek daug prisiuvinetu paveikslu ir ireminimas skoningai parinktas, labai prabangiai atrodo, zodziu permaza toki grozi isgirti wub.gif  wub.gif

va ir man zodziu truksta doh.gif . is kur pas zmogu tiek uzsispirimo. mirksiukas.gif
dar vienas sio metu remialiu salone. kaip parves idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 11 05, 12:12)
sveikos mamytes 4u.gif ,

Turiu misija, 10 metu kai susituokusi mano sesuo - atrodo jog tai yra rozines vestuves, ta proga noreciau ka nors isiuvineti, kazka puosnaus, gal kas turit kokiu ideju, butu idomu suzinoti, nes kol kas net nenutuokiu, ka cia sugalvojus g.gif  doh.gif

sveikutės 4u.gif
santuokos rūmuose gavau knygą "VESTUVĖS" toje knygoje rašoma,kad rožinės,įkelsiu nuotrauką jei matysis ax.gif
user posted image
Atsakyti
norėčiau gyvai pamatyt Aminat darbus... Net iš nuotarukų matos, kad tai tikri šedevrai wub.gif Begalo gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2008 11 05, 18:22)
norėčiau gyvai pamatyt Aminat darbus... Net iš nuotarukų matos, kad tai tikri šedevrai  wub.gif Begalo gražu  wub.gif

galeciau imesti po viena darba gal aiskiau butu 4u.gif . ir siep Aminat yra nuostabi wub.gif
parasyk i az. tikrai gausi shema.
Atsakyti