Man irgi katinai patys pačiausi Labai gražūs darbeliai...
aš irgi esu didelė katinų mylėtoja, bet neturiu dar nė vieno katinėlio išsisiuvinėjus reiks taisyt padėtį
Chanuma, labai gražūs darbeliai. Man kaip ir daugumai pirmasis katinas padarė didžiausią įspūdį
QUOTE(chanuma @ 2008 11 05, 13:23)
Labai gražūs darbai
cia Aminat darbai
Papildyta:
cia Aminat darbai
Papildyta:
cia Aminat darbai.
Papildyta:
cia Aminat darbai
dabar dedu tos darbus pamacius kurios supratau kad reike nusimauti kepure. . ir pripazinti kad as dar ne siuvinetoja. paliginus su Aminat dar esu
0 klasei. raminu save to kad siuvineju tik 1,5 metu. Aminat tai daro jau 6 metus.
Papildyta:
cia Aminat darbai.
mano vyras pamates vidurini paveiksla (Дама в кресле) labai prase ji issiuvineti. bet as bijau kad ant tiek manes neuzteks taip be proto garzu.
is serijos truksta tik dar 1 paveikslo. manau kad ji greitai ji tures.
man labai malonus jusu silti zodziai kurie skirti mano darbeliam
bet kokiu pagiru yra nusipelnius Aminat
Papildyta:
cia Aminat darbai
Papildyta:
cia Aminat darbai.
Papildyta:
cia Aminat darbai
dabar dedu tos darbus pamacius kurios supratau kad reike nusimauti kepure. . ir pripazinti kad as dar ne siuvinetoja. paliginus su Aminat dar esu
0 klasei. raminu save to kad siuvineju tik 1,5 metu. Aminat tai daro jau 6 metus.
Papildyta:
cia Aminat darbai.
mano vyras pamates vidurini paveiksla (Дама в кресле) labai prase ji issiuvineti. bet as bijau kad ant tiek manes neuzteks taip be proto garzu.
is serijos truksta tik dar 1 paveikslo. manau kad ji greitai ji tures.
man labai malonus jusu silti zodziai kurie skirti mano darbeliam
bet kokiu pagiru yra nusipelnius Aminat
jau paveikslu grozis kiek daug prisiuvinetu paveikslu ir ireminimas skoningai parinktas, labai prabangiai atrodo, zodziu permaza toki grozi isgirti
QUOTE(Rne @ 2008 11 05, 18:10)
jau paveikslu grozis kiek daug prisiuvinetu paveikslu ir ireminimas skoningai parinktas, labai prabangiai atrodo, zodziu permaza toki grozi isgirti
va ir man zodziu truksta . is kur pas zmogu tiek uzsispirimo.
dar vienas sio metu remialiu salone. kaip parves idesiu
QUOTE(Rne @ 2008 11 05, 12:12)
sveikos mamytes ,
Turiu misija, 10 metu kai susituokusi mano sesuo - atrodo jog tai yra rozines vestuves, ta proga noreciau ka nors isiuvineti, kazka puosnaus, gal kas turit kokiu ideju, butu idomu suzinoti, nes kol kas net nenutuokiu, ka cia sugalvojus
Turiu misija, 10 metu kai susituokusi mano sesuo - atrodo jog tai yra rozines vestuves, ta proga noreciau ka nors isiuvineti, kazka puosnaus, gal kas turit kokiu ideju, butu idomu suzinoti, nes kol kas net nenutuokiu, ka cia sugalvojus
sveikutės
santuokos rūmuose gavau knygą "VESTUVĖS" toje knygoje rašoma,kad rožinės,įkelsiu nuotrauką jei matysis
norėčiau gyvai pamatyt Aminat darbus... Net iš nuotarukų matos, kad tai tikri šedevrai Begalo gražu
QUOTE(avenita @ 2008 11 05, 18:22)
norėčiau gyvai pamatyt Aminat darbus... Net iš nuotarukų matos, kad tai tikri šedevrai Begalo gražu
galeciau imesti po viena darba gal aiskiau butu . ir siep Aminat yra nuostabi
parasyk i az. tikrai gausi shema.