Aneta23, super!!! graziai atrodo paveikslas ... o tu negaletum man isduoti paslapties kokius numeriukus naudojai tu tu, kurie nesikonvertavo? ir aplamai kiek daug issiuvinejus! liuks
banni, matau abi sutartinai rugsejei spaudima darom del to spintos turinio
Rne, graziai atrodo o galutinis variantas koks?.. berods kazka pamenu, bet blankiai ...
LuckyLay, labai mielas pirmasis paveikslius man .. nematytas, o ir suknia grazi mergiotes
Ech kokie gražūs visų darbeliai
Aš pareinu iš darbo ir nebeturiu jėgų siuvinėti...
Greičiau tos dekretinės ateitų, taip noriu metriką pabaigti, juk tik pusė liko. Jau kokį mėnesį tai tikrai nebesiuvinėjau Čia jau rekordas...
Aš pareinu iš darbo ir nebeturiu jėgų siuvinėti...
Greičiau tos dekretinės ateitų, taip noriu metriką pabaigti, juk tik pusė liko. Jau kokį mėnesį tai tikrai nebesiuvinėjau Čia jau rekordas...
niu jau darbeliu grožis
QUOTE(banni @ 2008 10 30, 13:49)
dar laaabiau patiktų spintoj numestas ir paslėptas tas su drugeliais ,kad tas pabaigtas būtų
patikek man kaip patiktu kad butu jis pabaigtas
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 30, 15:50)
banni, matau abi sutartinai rugsejei spaudima darom del to spintos turinio
spauskit nespaude, kol nebaigiu kitu darbu nesiimu drugiu , po kokiu 2menesiu pazadu nors viena drugeli parodyt
labas vakarelis
prasau pagalbos drauge uzsiprase issiuvineti gimtadieniui ruda roze ar ka nors panasau tai gal galit ka patart, gal kokiu nesunkiu shemuciu turit
busiu labai dekinga
prasau pagalbos drauge uzsiprase issiuvineti gimtadieniui ruda roze ar ka nors panasau tai gal galit ka patart, gal kokiu nesunkiu shemuciu turit
busiu labai dekinga
siūlau pirmame puslapyje po nuorodas pasižvalgyti, turėtum rasti daug grožių
[quote=tiesiog3,2008 10 30, 15:50]
Aneta23, super!!! graziai atrodo paveikslas ... o tu negaletum man isduoti paslapties kokius numeriukus naudojai tu tu, kurie nesikonvertavo? ir aplamai kiek daug issiuvinejus! liuks
deja nezinau.nes as dejau ka turejau .kai man taip reikia priderint dedu kuriuos kazkada pirkdavau is atveztiniu(padevetu).ten geri siulai bet sukarpyti ir be numeriu.
tikrai bus nesunku.pradek nuo tu kur turi ir eis kaip is pypkes.tikrtai nesunkiai siuvinejasi.i diena po viena zieda stengdavaus issiuvinet,nors nevisada taip iseidavo.sekmes tau lauksiu rezultatu
deja nezinau.nes as dejau ka turejau .kai man taip reikia priderint dedu kuriuos kazkada pirkdavau is atveztiniu(padevetu).ten geri siulai bet sukarpyti ir be numeriu.
tikrai bus nesunku.pradek nuo tu kur turi ir eis kaip is pypkes.tikrtai nesunkiai siuvinejasi.i diena po viena zieda stengdavaus issiuvinet,nors nevisada taip iseidavo.sekmes tau lauksiu rezultatu
Rugseje, vadinasi 12 31 diena pamatysim drugeli pasizadejai pries visa tauta
Aneta23, supratau ... na, bandysiu derinti pati, siulu tikrai nemazai dar turiu, be to parde irgi ne uz kalnu nezinau, kaip greitai man cia eisis, nes su laiku tai labai striuka ....vakare jau ir sveikatos nera siuvineti aciu tau dar kartali beje, o taviskis paveiksliukas pas tave ar padovanotas kam nors?
Aneta23, supratau ... na, bandysiu derinti pati, siulu tikrai nemazai dar turiu, be to parde irgi ne uz kalnu nezinau, kaip greitai man cia eisis, nes su laiku tai labai striuka ....vakare jau ir sveikatos nera siuvineti aciu tau dar kartali beje, o taviskis paveiksliukas pas tave ar padovanotas kam nors?
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 31, 11:36)
Rugseje, vadinasi 12 31 diena pamatysim drugeli pasizadejai pries visa tauta
namie,deja neiremintas su kitais likimo draugais laukia geresniu laiku ziuriu mano papke vis storeja storeja
sveikutes,
bandau ir as prisijungti, jei priimsit
dalinuosi savo jau kiek seniau issiuvineta pagalvyte
persiprasau, kad nuotraukos kokybe truputi nekokia
bandau ir as prisijungti, jei priimsit
dalinuosi savo jau kiek seniau issiuvineta pagalvyte
persiprasau, kad nuotraukos kokybe truputi nekokia
yume sveika prisijungusi
Sveikutes,kadangi jus sio reikalo speces tai kreipiuosi i jus.
Esu girdejusi ,kad buna ranksluostukai kartu schema ir reikalingi siulai siuvinejimui.
Gal kas matete?
Esu girdejusi ,kad buna ranksluostukai kartu schema ir reikalingi siulai siuvinejimui.
Gal kas matete?