Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 23, 13:35)
Tame ir įdomumas, kad niekas nelaukia rezultato, nes dar nieeekas apie jį nežino, gi Kalėdinės dovanos čia, tai slepiu baisiausiai  mirksiukas.gif

mes laukiam !!!!!!!!!!!! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 23, 14:52)
mes  laukiam !!!!!!!!!!!!  biggrin.gif  thumbup.gif

Aaaa, tada aišku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Zhuvycia,2008 10 23, 12:51]
O štai ir dėžucia, antroji, mano mažiausiajai (kol kas) dukrytei. Tačiau čia jau yra pavyzdys, kaip žmogus nusivažiuoja, kai dirba be noro. Pradėjau ją labai užsidegusi, labai smagiai pasiuvau, pradėjau siuvinėti, o besiuvinėjant baaaisiai aptingau. Buvau suplaavus daugiau visko prisiuvinėti, bet vos vos išstenėjau raides ir dar šone tą šaliką, kuris turėjo būti rėmelis. Kad atsvertų šiek tiek kompoziciją, tuos karoliukus prisiuvau ir bud zdarov. Ot mamka. Kaip reiks dabar dar dvi dėžutes užbaigti - vieną užsimojau padaryti mozaiką, visą apklijuoti akmeniukais stikliniais, o kitą - aptraukti medžiaga. Na, krov s nosa reikės baigti...

Labutis Zhuvycia,
Cia tai bent sedevra parodei!!! bigsmile.gif Kaip nuostabiai ta dezute atrodo!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Noriu paklaust kaip tu tuos sonus taip graziai ir vienodai isgaubtus padarei (gal galetum schemute i AZ ??). ???
O del S raideles vietos tikrai nera ko pergyvent. As tai turbut tokiu atveju uzdeciau virsuj kabliuka <ONYTE"s> (neradau klaviaturoj vieno, tai uzdejau dviguba). Neva taip tycia noreta issiuvinet. tongue.gif
Gal pasikartosiu,- bet vaikai tikrai laimingi tokia mamyte turedami!!! 4u.gif
SEKMES tau dideliausios!!!
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 10 23, 15:09)
Labutis Zhuvycia,
Cia tai bent sedevra parodei!!! bigsmile.gif  Kaip nuostabiai ta dezute atrodo!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Noriu paklaust kaip tu tuos sonus taip graziai ir vienodai isgaubtus padarei (gal galetum schemute i AZ ??). ???
O del S raideles vietos tikrai nera ko pergyvent. As tai turbut tokiu atveju uzdeciau virsuj kabliuka <ONYTE"s> (neradau klaviaturoj vieno, tai uzdejau dviguba). Neva taip tycia noreta issiuvinet.  tongue.gif
Gal pasikartosiu,- bet vaikai tikrai laimingi tokia mamyte turedami!!! 4u.gif
SEKMES  tau dideliausios!!!

Anoks čia šedevras irnesakyk.gif Bet ačiū labai, kaip medumi širdį tepate wub.gif O dėžutę ėmiau iš šito puslapio, dešimt kartų peržiūrėjau ir padariau minkšta dėžutė

Jei siūsi ir ko nesuprasi, rašyk į až, paaiškinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
stai mano zadetieji medukai smile.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=LuckyLay,2008 10 23, 15:32]
stai mano zadetieji medukai smile.gif

Grazu- visus metu laikus turi! Ziema, kai pabosta saltis- zvilgteli i vasara ir atvirksciai rolleyes.gif . As peizazu nesiuvineju, bet kazkada.... senai.... buvau viena padarius. Jame berzelis sau rymojo. Paieskosiu- jei rasiu pasirodysiu irgi.
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 23, 15:18)
Anoks čia šedevras irnesakyk.gif Bet ačiū labai, kaip medumi širdį tepate  wub.gif  O dėžutę ėmiau iš šito puslapio, dešimt kartų peržiūrėjau ir padariau minkšta dėžutė

Jei siūsi ir ko nesuprasi, rašyk į až, paaiškinsiu  mirksiukas.gif

Aciu tau. 4u.gif
Atsakyti
viktem butinai parodyk smile.gif o situs tai kazkur zurnale uzmaciau, pagalwojau kad gal visai nieko seimynai bus pasidziaugt vaizdais koridoriuj biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuckyLay: 23 spalio 2008 - 14:47
Vakar šiukšlinau forumą nesugebėdama atsiųst dukrytės darbelių. Šiandien bandau taisyt situaciją. user posted image user posted image

Apie juos vakar šiek tiek buvau aprašiusi.
Atsiprašau už antrojo paveikslėlio dydį, nieko ten nesimato- labai jau maži tie kryžiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 23 spalio 2008 - 14:58
kokie mieli smile.gif wub.gif
Atsakyti
O čia tas mano berželis. user posted image
Siuvinėtas 90/92-siais. Nebepamenu tiksliai. Dabar jis pas mamą kaba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 23 spalio 2008 - 15:12
groozis smile.gif mano darbeliai irgi pas mama biggrin.gif nera kur daugiau det, bet jie dar anxciau daryti, kai jaunesne buwau, tai menkuciai tokie blush2.gif
Atsakyti
ohoho kad pasipyle grozybiu super visi darbeliai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti