Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

va dar radau pora saviskiu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
nors ornamentas issiuvinetas senokai, bet pagalvele pasiuvau siandien
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 29, 15:27)
cia kaip supratau lyg ir apie undine klausei?... jei taip tai atsakau- ten siuta karoliukai ir kristaliukai, nes siaip grazu ir be karoliuku gal butu, bet visa zavesi priduoda karoliukai- ju blizgejimas

aha,apie undinele... blush2.gif manovienam paveiksliuke irgi vandens purslai ir man tie frensh knot'ai nesigauna g.gif reikes gal ir man tada siut karoliukus.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 29, 09:24)

viktem, nieko nepraleidai  schmoll.gif  biggrin.gif tik matai, as kaip ir rugseje paslepiau ta darba, nes su mano tempais ir laiku kiek turiu ...  g.gif  blush2.gif gal kada geresniais laikais ...as ir situ geliu viena lapa visa menesi siuvinejau, nu nera laiko nors tu ka  verysad.gif
beje, o kur pacios darbai?  biggrin.gif

Labutis,
Matai,del savo darbu- parasyciau, kad laiko visai nera- nepameluociau, bet taip visada ir anksciau buvo unsure.gif todel parasysiu tiesiai sviesiai- tingiu as dabar, kai tik vakaras, taip ar prie kompo ar dar geriau- apie lova svajoju. Na o siuvinejimui net poros valandu nebeskiriu. Vyras pyksta- jam patinka, kai as siuvineju, bet kazkodel erzina kai as kompa apsikabinus, anot jo - tusciai laika leidziu. schmoll.gif
Laukiu ikvepimo tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
rugsėje suptilu ir labai gražu
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 29, 13:53)

ačiū 4u.gif truputi per mažas... blush2.gif bet iš bėdos gal ir ji panaudosim

Atsakyti
[quote=LuckyLay,2008 10 29, 18:12]
va dar radau pora saviskiu biggrin.gif

O kaip tu ta madam reminsi? g.gif
Tiek ten mazai medziagytes "parastelem"palikta.
O medziai tai i kompanija tiems keturiems, metu laiku medziams?? rolleyes.gif rolleyes.gif
Tuos paveiksliukus taip pat turbut seniau siuvinejai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 29, 19:52)

gražu thumbup.gif

ačiū visoms už pagyras, perduosiu savo vyrui, nes jei ne jis, turbūt nebūčiau baigusi nei vieno schmoll.gif

paukščiukas ačiū už nuorodas 4u.gif
nebeturiu laiko nei jums parašyt, nei siuvinėti, tik grožybes visas žiūrinėju ir galvoju iš kur laiko gauti g.gif
Atsakyti
[COLOR=Chocolate][B]viktem > medziagos daugiau palikta, tik nenufotografavau smile.gif o su remais tai bus poblema, nes nestandartine ji(buvo ir sio to daugiau salia jos biggrin.gif ) sitas medukas tai uzpraeitos vasaros darbas, o metu laikai pabaigti ne pries pilna menesi kazkur smile.gif
Atsakyti
egle.k pasirodyk savo darbelį.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 29, 19:52)
labai gražu wub.gif aš ir norėčiau mokėti tai pasiūti pagalvėlę blush2.gif bet neįsivaizduoju kaip taip apsiūti su ta dekoratyvine juostele g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 10 29, 22:06)
labai gražu  wub.gif  aš ir norėčiau mokėti tai pasiūti pagalvėlę  blush2.gif  bet neįsivaizduoju kaip taip apsiūti su ta dekoratyvine juostele  g.gif

pagalvele paprasciausiai susiuvau siuvimo masina, krasteli palikau neuzsiuta, isverciau, islyginau, prikimsau sintepono uzsiuvau kiaura sona ir prisiuvau virvele, kuria susivijau is siuliuku rankom, prisiuvau skaidriu siulu (kur ir karoliukams prisiut).
Atsakyti