va dar radau pora saviskiu
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 29, 15:27)
cia kaip supratau lyg ir apie undine klausei?... jei taip tai atsakau- ten siuta karoliukai ir kristaliukai, nes siaip grazu ir be karoliuku gal butu, bet visa zavesi priduoda karoliukai- ju blizgejimas
aha,apie undinele... manovienam paveiksliuke irgi vandens purslai ir man tie frensh knot'ai nesigauna reikes gal ir man tada siut karoliukus..
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 29, 09:24)
viktem, nieko nepraleidai tik matai, as kaip ir rugseje paslepiau ta darba, nes su mano tempais ir laiku kiek turiu ... gal kada geresniais laikais ...as ir situ geliu viena lapa visa menesi siuvinejau, nu nera laiko nors tu ka
beje, o kur pacios darbai?
Labutis,
Matai,del savo darbu- parasyciau, kad laiko visai nera- nepameluociau, bet taip visada ir anksciau buvo todel parasysiu tiesiai sviesiai- tingiu as dabar, kai tik vakaras, taip ar prie kompo ar dar geriau- apie lova svajoju. Na o siuvinejimui net poros valandu nebeskiriu. Vyras pyksta- jam patinka, kai as siuvineju, bet kazkodel erzina kai as kompa apsikabinus, anot jo - tusciai laika leidziu.
Laukiu ikvepimo
rugsėje suptilu ir labai gražu
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 29, 13:53)
.....
ačiū truputi per mažas... bet iš bėdos gal ir ji panaudosim
[quote=LuckyLay,2008 10 29, 18:12]
O kaip tu ta madam reminsi?
Tiek ten mazai medziagytes "parastelem"palikta.
O medziai tai i kompanija tiems keturiems, metu laiku medziams??
Tuos paveiksliukus taip pat turbut seniau siuvinejai?
O kaip tu ta madam reminsi?
Tiek ten mazai medziagytes "parastelem"palikta.
O medziai tai i kompanija tiems keturiems, metu laiku medziams??
Tuos paveiksliukus taip pat turbut seniau siuvinejai?
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 29, 19:52)
nors ornamentas issiuvinetas senokai, bet pagalvele pasiuvau siandien
gražu
ačiū visoms už pagyras, perduosiu savo vyrui, nes jei ne jis, turbūt nebūčiau baigusi nei vieno
paukščiukas ačiū už nuorodas
nebeturiu laiko nei jums parašyt, nei siuvinėti, tik grožybes visas žiūrinėju ir galvoju iš kur laiko gauti
[COLOR=Chocolate][B]viktem > medziagos daugiau palikta, tik nenufotografavau o su remais tai bus poblema, nes nestandartine ji(buvo ir sio to daugiau salia jos ) sitas medukas tai uzpraeitos vasaros darbas, o metu laikai pabaigti ne pries pilna menesi kazkur
egle.k pasirodyk savo darbelį.
QUOTE(LauraSim @ 2008 10 29, 22:06)
labai gražu aš ir norėčiau mokėti tai pasiūti pagalvėlę bet neįsivaizduoju kaip taip apsiūti su ta dekoratyvine juostele
pagalvele paprasciausiai susiuvau siuvimo masina, krasteli palikau neuzsiuta, isverciau, islyginau, prikimsau sintepono uzsiuvau kiaura sona ir prisiuvau virvele, kuria susivijau is siuliuku rankom, prisiuvau skaidriu siulu (kur ir karoliukams prisiut).