Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

LauraSim, paprasciausiai kai kuriu raktu apacioje buna parodyta kaip siuvineti visus kryzelius kurie turi buti paveikslelyje, tai tiesiog paemiau pirma pasitaikiusi rakta ir ikelsiu nuorodele, tikiuosi viskas taps aiskiau bent truputuka 4u.gif
Papildyta:
user posted image

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rne: 29 spalio 2008 - 11:05
[quote=LauraSim,2008 10 29, 09:21]
help.gif prašau pagalbos smile.gif gal kas galit paaiškinti kaip daryti kryžiukus kai schemoj tam pačiam langelyje yra dviejų spavų simboliai? Gal yra koks psl kur būtų tokių kryžiukų pvz? g.gif Užsimaniau to besmegenio Kalėdoms o tik dabar įsižiūrėjau kad daug tokių dvigubų kryžiukų ir nežinau kaip siuvinėti blush2.gif doh.gif

nu kiek ymaciau mirksiukas.gif tai ten nemaisyt siuliukus reikia, o puse kryzelio siut viena spalva,o kita-kita... smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už patarimus 4u.gif ten reikia pusę kryželio siūt viena spalva, o kitą- kita, nes kur maišyti, tai yra kitokie simboliai ir paaiškinimas ax.gif na bandysiu ką nors organizuoti, nes dar neteko tokio dygsniuko daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 27, 15:22)
pasirodau savo krapstinelio gabaliuka, jau pabaigtuvem kvepia rolleyes.gif
user posted image

šauniai atrodo, o ir baigta undinėlė tiesiog wub.gif thumbup.gif

Prašau pagalbos gal kas savo archyvuose turit vaikišką drakoniuko schemą, nedidele (80x80 kryžiukų) ???????
Man niekur nesiseka rasti doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 10 29, 12:47)
šauniai atrodo, o ir baigta undinėlė tiesiog  wub.gif  thumbup.gif

Prašau pagalbos gal kas savo archyvuose turit vaikišką drakoniuko schemą, nedidele (80x80 kryžiukų) ???????
Man niekur nesiseka rasti  doh.gif

nu labai grazu thumbup.gif 4u.gif o norejau paklaust, tu frensh knotus siuvinejai ar karoliukus siuvai? blush2.gif nes jaulabai graziai atrodo... man tai nesigauna jie kazkaip, toki palaidi kazko tai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 10 29, 10:21)
help.gif  prašau pagalbos smile.gif  gal kas galit paaiškinti kaip daryti kryžiukus kai schemoj tam pačiam langelyje yra dviejų spavų simboliai?

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 29, 10:37)
LauraSim, ten paaiskinimas yra, kad naudoti viena siuliuka vienos spalvos, o kita kitos ... zodziu abu kartu, taip daznokai buna .. tik neissididna man ta schema tavo, tai normaliai nedazlibinu ... bet jei sakai yra vienam langelyje du simboliai ..tai  g.gif tai gal tada pusiniai kryzeliai, viena puse vienos, kita kitos  g.gif

pas mane prie šokėjos, kurią siuvinėju, parašyta, kad tai pusiniai kryžiukai. Vienas į vieną pusę, kitas - į kitą. Ir gaunas pilnas kryžiukas ax.gif
Atsakyti
kokie fainuoliukai
user posted image

user posted image

http://allinna.galle...atch?a=zzN-bqVI
Atsakyti
user posted image[/IMG]

Cia rodausi savo naujausia darbeli, lengvai siuvinejas tai manau greitai pabaigsiu, bus dovana sesutei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 10 29, 16:34)
Cia rodausi savo naujausia darbeli, lengvai siuvinejas tai manau greitai pabaigsiu, bus dovana sesutei ax.gif

Panašus labai į tavo avatarą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 10 29, 15:05)
nu labai grazu thumbup.gif  4u.gif  o norejau paklaust, tu frensh knotus siuvinejai ar karoliukus siuvai? blush2.gif  nes jaulabai graziai atrodo... man tai nesigauna jie kazkaip, toki palaidi kazko tai... g.gif

cia kaip supratau lyg ir apie undine klausei?... jei taip tai atsakau- ten siuta karoliukai ir kristaliukai, nes siaip grazu ir be karoliuku gal butu, bet visa zavesi priduoda karoliukai- ju blizgejimas
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 10 29, 15:34)
user posted image[/IMG]

thumbup.gif grazus
Atsakyti