Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(etaeta @ 2008 10 28, 18:02)
Ju yra ir daugiau sios serijos, tiesiog  laikinai neprieinu prie savo archyvu  4u.gif Schemas issiunciau  4u.gif  Ten siuliuku kodai DMC

Labai labai dekui aciuks.gif yahoo.gif

Sizike, jau labai jis man grazus paveiksliukas, jei gali atsiusk schemute, nesvarbu kad truputeli kitoks. acius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 10 28, 19:34)
Labai labai dekui aciuks.gif  yahoo.gif

Sizike, jau labai jis man grazus paveiksliukas, jei gali atsiusk schemute, nesvarbu kad truputeli kitoks. acius rolleyes.gif

ankstesniam puslapy įdėjau nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 28, 17:20)
aneta23, buciau labaaai dekinga  4u.gif  ir tavo jau issiuvineta darba labai noreciau pamatyti  blush2.gif  4u.gif

315-608 dmc
309-948 dmc
869-489
877-316
614-3052
766-224
878-3726
709-816
4145-3818
119-349
876-3727
417-3743 dmc
kuriu nr.nera ,tie nesikonvertuoja.deja neturiu su kuo nupaveiksluot.kai galesiu tai ir idesiu.pasistengsiu kuo greiciau. g.gif
Atsakyti
[quote=tiesiog3,2008 10 28, 09:29]
tiesa, pasirodysiu ir as su savo procesu ... cia zadejau padaryti staigmena-dovana draugei ... tik kad ji baisiai nusvaigo del tu aguonu, tai cia bus mamai ... gal motinos dienai, o gal siaip smile.gif issiuvinetas vienas lapas, pradetas antras, viso 4 schemos lapai ... tiesa tikrovej daug graziau atrodo, nes nuotraukoj kazkaip schmoll.gif blush2.gif

Labutis tiesiog3, tavo sis paveikslas grazus, bet ar as kazka praleidau, ar maisau, bet maniau, kad tu siuvineji kitoki paveiksla- toki dideli dideli...... Ir lyg kampa paveikslo maciau....., bet paskui turbut kazka praleidau...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 28, 17:26)
va tokia turiu, jeigu idomu parasyk meila, kur siusti, nes po poras valandu isvaziuoju atostogauti  vacation1.gif ir savaitike nebusiu prie kompiuterio  4u.gif
user posted image

bigsmile.gif Labai gražu thumbup.gif
Bet jau tikriausiai pavėlavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 10 28, 13:26)
labai grazus,as ir ruosiuosi sita siuvinet,bet vis laiko nerandu schmoll.gif  jau ir medziaga susizymejus ir siulai sudeti...
ar ilgai siuvinejai?

Na man irgi šitas wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 28, 15:34)
Didelis ačiū, neteko dar susidurti, kad vienam rakte skirtingas firmas nurodytu, tai ir pasimečiau. Konvertavus į DMC rodo ecru, bet atspalviai labai skiriasi, tai nusipirkau  Anchora. Labai užsidegiau kuo greičiau pradėt siuvinėt šį paveikslą, pasiilgo mano akys naujų vaizdų rolleyes.gif
tai kad nerodo tavo paveiksliuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 10 28, 20:49)
ankstesniam puslapy įdėjau nuorodą  mirksiukas.gif

ups praziopsojau ax.gif aciukas, parsisiunciau dekui 4u.gif
Atsakyti
Rne, jei gali persiusk ir man etaeta paveiksliuką, nes ji jau tikriausiai atostogauja ax.gif Parašysiu į AŽ savo koordinates mirksiukas.gif
Atsakyti
pauksciukas, aciu uz nuoroda ... grazus paveikslai, kad tik laiko butu, issiuvinesiu jai ir daugiau smile.gif 4u.gif

aneta23, labai aciu uz numeriukus ... o tie, kurie nesikonvertavo tai tu emei is akies? g.gif dar karteli aciu ir kai pavyks imesk issiuvineta darbeli 4u.gif mirksiukas.gif

viktem, nieko nepraleidai schmoll.gif biggrin.gif tik matai, as kaip ir rugseje paslepiau ta darba, nes su mano tempais ir laiku kiek turiu ... g.gif blush2.gif gal kada geresniais laikais ...as ir situ geliu viena lapa visa menesi siuvinejau, nu nera laiko nors tu ka verysad.gif
beje, o kur pacios darbai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 10 28, 22:47)
tai kad nerodo tavo paveiksliuko  unsure.gif

Nerodo, nes nerodžiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
help.gif prašau pagalbos smile.gif gal kas galit paaiškinti kaip daryti kryžiukus kai schemoj tam pačiam langelyje yra dviejų spavų simboliai? Gal yra koks psl kur būtų tokių kryžiukų pvz? g.gif Užsimaniau to besmegenio Kalėdoms o tik dabar įsižiūrėjau kad daug tokių dvigubų kryžiukų ir nežinau kaip siuvinėti blush2.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
LauraSim, ten paaiskinimas yra, kad naudoti viena siuliuka vienos spalvos, o kita kitos ... zodziu abu kartu, taip daznokai buna .. tik neissididna man ta schema tavo, tai normaliai nedazlibinu ... bet jei sakai yra vienam langelyje du simboliai ..tai g.gif tai gal tada pusiniai kryzeliai, viena puse vienos, kita kitos g.gif
Atsakyti