Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 10 28, 09:20)
aneta23, tikrai labai noreciau pamatyti kaip atrodo issiuvinetas ... bigsmile.gif nes as tik vakar pamaciau, kad ten ne DMC siulai ... kokie ten?..speju anchor?  g.gif as net turiu minti siuvineti tada anchor, kad spalvos nenukentetu  g.gif

Jola987, labai grazus paveikslai ...prisidedu prie tavo vyro nuomones  drinks_cheers.gif  thumbup.gif patinka man nuogaliai ... super, miegamajame pasikabinti  thumbup.gif

rugseje, undine pasakiska ... visgi, as laukiu tu kitu angelu ...kurie ten spintoj giliai padeti  lotuliukas.gif

tikrai ten ne anchor.nebeatsimenu kokie,jie man buvo nelabai girdeti.as galiu tau parasyt kokie turi buti dmc.vakare galesiu paziuret,jei tik domina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 28 spalio 2008 - 13:28
QUOTE(Rne @ 2008 10 28, 11:47)
Sveikutes, kiek graziu ir kruopsciu paveikslu prisiuvinejot - man ta magnolija neriali, kazkaip neuzmaciau tokios schemutes, arba prazioplinau, gal kas galetumet pasidalinti ar nuoroda imesti, nes mane isukiai traukia, kur koks sunkesnis tai man super thumbup.gif  rolleyes.gif is anksto dekui ax.gif

Ir as taip,-kur koks rimtesnis,didesnis. O magnolija tai tikrai nereali! Kazkur turiu schema isisaugojus,-bet kazkodel galvoju,jog ten be fono g.gif
Atsakyti
Mielutis kūdikėlis ant rankų ir drambliukai labai šaunūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū visom už mano skorpijoniuko įvertinimą 4u.gif

QUOTE(Adera777 @ 2008 10 24, 07:14)
LauraSim, labai mielas tavo zodiakiukas, mažylis manau bus pamalonintas  thumbup.gif
Gal turi ir kitų šios serijos ženklų shemas?
deja kitų ženklų schemų neturiu, bet mačiau, kad Dvi jau padėjo šiuo klausimu 4u.gif

Etaeta- labai gražūs abu tavo darbeliai, o supynės tai wub.gif
Hilda labai mielas darbelis, lauksim įrėminto mirksiukas.gif
Diudo sempleriai thumbup.gif ir visų kitų Milka@, Izodos mergina, Sizikės mamos magnolija wub.gif thumbup.gif , Pasakos. pirmieji darbeliai thumbup.gif labai kruopštūs, Rugsėjės angelas ir undinė bigsmile.gif wub.gif , Dano_mamos, RSebes thumbup.gif ir kur jūs laiko randat tiek grožių siuvinėti ir dar taip greitai cool.gif

Siuvinėjimo forumas- http://siuvinejimas....forum/index.php
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2008 10 27, 22:16)
Pasaka, na nepasakytum, kad čia pirmi tavo darbeliai. Labai kruopščiai išsiuvinėta, ir šriftas parinktas super  thumbup.gif

QUOTE(LauraSim @ 2008 10 28, 13:36)
Pasakos. pirmieji darbeliai  thumbup.gif  labai kruopštūs,

aciu aciu 4u.gif pirmas tai ir pati patenkinta kaip gavosi, bet jau antram pridariau klaidu tai siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 10 28, 12:53)
Mam atrodo tame visas fainumas ir yra, kad tarp visu DMC yra anhor, as tokiu schemu taip pat turiu kur yra visokiu firmu siulu primaisyta, tavo atveju nezinau, nes man paveiksliuko nerodo, bet jei taip nurodyta, as asmeniskai taip ir daryciau mirksiukas.gif

Didelis ačiū, neteko dar susidurti, kad vienam rakte skirtingas firmas nurodytu, tai ir pasimečiau. Konvertavus į DMC rodo ecru, bet atspalviai labai skiriasi, tai nusipirkau Anchora. Labai užsidegiau kuo greičiau pradėt siuvinėt šį paveikslą, pasiilgo mano akys naujų vaizdų rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 10 28, 14:32)
Ir as taip,-kur koks rimtesnis,didesnis. O magnolija tai tikrai nereali! Kazkur turiu schema isisaugojus,-bet kazkodel galvoju,jog ten be fono g.gif

buciau dekinga uz schema,forrne@yahoo.com, labai jau ji man grazi rolleyes.gif bet man neskubu, nes i ateiti jau 4 paveikslai laukia, siuliukai ir medzega jau paruosta visu, belieka is kur nors "laiko"nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 28, 11:29)

Ačiū labai paukščiuk už šitą nuorodą. Nors mano siuvinėjimai jau biški ašaras braukia spintoje, bet va Kalėdom siuvinėti atvirutes tai dar noriu, o čia tokiųųų gražiųųų yra. 4u.gif
Jau laukiu nesulaukiu, kada varysiu ligoninėn ir galėsiu pasiuvinėti savo gaidelį, sudėtas maišelyje tvarkingai laukia savo eilės lotuliukas.gif

Šiaip tai dabar einu iš proto dėl kitų rankdarbių...
Atsakyti
Moterytės, gal kuri turit ką nors įdomaus siuvinėti ant juodos kanvos? Turiu gabalą, tai kol nenusipirkau baltos Kalėdinei kojinei, pasiuvinėčiau ant juodos, nes baisiai jau rankas niežti, kaip norisi adatos griebtis biggrin.gif
Atsakyti
Adera777,LauraSim aciu uz pagyrimus biggrin.gif
Atsakyti
aneta23, buciau labaaai dekinga 4u.gif ir tavo jau issiuvineta darba labai noreciau pamatyti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 28, 16:57)
Ačiū labai paukščiuk už šitą nuorodą. Nors mano siuvinėjimai jau biški ašaras braukia spintoje, bet va Kalėdom siuvinėti atvirutes tai dar noriu, o čia tokiųųų gražiųųų yra.  4u.gif
Jau laukiu nesulaukiu, kada varysiu ligoninėn ir galėsiu pasiuvinėti savo gaidelį, sudėtas maišelyje tvarkingai laukia savo eilės  lotuliukas.gif

Šiaip tai dabar einu iš proto dėl kitų rankdarbių...

Nu gis prašom, man jos labai gražios wub.gif

Šie, taip pat
user posted imageuser posted image

http://nina1616.gall...s=1&parent=bqve
Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2008 10 28, 17:10)
Moterytės, gal kuri turit ką nors įdomaus siuvinėti ant juodos kanvos? Turiu gabalą, tai kol nenusipirkau baltos Kalėdinei kojinei, pasiuvinėčiau ant juodos, nes baisiai jau rankas niežti, kaip norisi adatos griebtis  biggrin.gif

http://lela.gallery.ru/watch?a=fO8-rGe
Atsakyti