Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ar ruošiatės Kalėdom?

user posted imageuser posted image

http://allinna.galle...atch?a=zzN-boTh
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 28, 10:29)
Ar ruošiatės Kalėdom?
O čia galima visą albumą atsisiųsti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, kiek graziu ir kruopsciu paveikslu prisiuvinejot - man ta magnolija neriali, kazkaip neuzmaciau tokios schemutes, arba prazioplinau, gal kas galetumet pasidalinti ar nuoroda imesti, nes mane isukiai traukia, kur koks sunkesnis tai man super thumbup.gif rolleyes.gif is anksto dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 10 28, 11:40)
O čia galima visą albumą atsisiųsti? g.gif

Nežinau blush2.gif g.gif

Jei nurodoma siuvinėt su DMC siūlais, o vienas įmaišytas Anhor, tai taip ir daryt? Ar geriau konveruoti? help.gif help.gif

http://img248.photo....7/868799663.jpg
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 10 28, 12:18)
Nežinau  blush2.gif  g.gif

Jei nurodoma siuvinėt su DMC siūlais, o vienas įmaišytas Anhor, tai taip ir daryt? Ar geriau konveruoti? help.gif  help.gif

http://img248.photo....7/868799663.jpg

Mam atrodo tame visas fainumas ir yra, kad tarp visu DMC yra anhor, as tokiu schemu taip pat turiu kur yra visokiu firmu siulu primaisyta, tavo atveju nezinau, nes man paveiksliuko nerodo, bet jei taip nurodyta, as asmeniskai taip ir daryciau mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka pagaliau uzbaiktas tik dar neiremintas mano antrasis darbelis blush2.gif
user posted image
tik foto kazko nekokia doh.gif
Atsakyti
nu merginos turbut naktim nebemiegat,kad tokias grozybes kryziuojat biggrin.gif 4u.gif grazu bigsmile.gif as ir pagaliau jau ireminau savisky doh.gif blush2.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 28, 11:04)
na ka pagaliau uzbaiktas tik dar neiremintas mano antrasis darbelis blush2.gif
user posted image
tik foto kazko nekokia doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif labai grazus,as ir ruosiuosi sita siuvinet,bet vis laiko nerandu schmoll.gif jau ir medziaga susizymejus ir siulai sudeti...
ar ilgai siuvinejai?
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 28, 12:19)
O tu pabandykisikelti schemas i Picasa , jeigu turi kompiuteryje. Kartais man kai kurios schemos kelia itarima, bet isikelus jas i picasa vaizdas susitvarko  4u.gif

Pati schema atsisiuntė, kaip ir viskas tvarkoj būtų, bet ji kažkokia "aptrinta", o vienos spalvos visai joje nesimato, nors spalva ir yra nurodyta g.gif O kaip tu sakai įsikelti į Picasa g.gif Kad aš iš ten (kiek prisimenu) parsisiunčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 10 28, 13:40)
Pati schema atsisiuntė, kaip ir viskas tvarkoj būtų, bet ji kažkokia "aptrinta", o vienos spalvos visai joje nesimato, nors spalva ir yra nurodyta  g.gif  O kaip tu sakai įsikelti į Picasa  g.gif Kad aš iš ten (kiek prisimenu) parsisiunčiau  g.gif

kiek teko pastudijuot ta schema, tai isuvinejama viena spalva, o tos bangeles(konturai) siuvinejama kita
ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 28, 14:46)
kiek teko pastudijuot ta schema, tai isuvinejama viena spalva, o tos bangeles(konturai) siuvinejama kita
ar ne?

Siuvinėji viena spalva, o vat backtitch nurodytos 2 spalvos, tik schemoje vienos iš jų simbolių niekur nematau g.gif Užtat ir klausiu, gal kas esatė siuvinėjusios ar turit kokybiškesnę schemą. Pabandysiu atrasti, iš kur siunčiausi, gal jūs ką atkapstysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RSebes @ 2008 10 28, 12:26)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif labai grazus,as ir ruosiuosi sita siuvinet,bet vis laiko nerandu schmoll.gif  jau ir medziaga susizymejus ir siulai sudeti...
ar ilgai siuvinejai?

aciu as siuvinejau kazkur 3 savaites bet po labai neilgai nes labai sunku suderinti ir siuvima ir siuvinejima biggrin.gif
Atsakyti
gal galit parašyti siuvinejimo forumo saita?užlužo kompas ir dingo adresas verysad.gif
Atsakyti