Sveikos, darbštuolės
Kelias dienas nepriėjau prie kompo tai nuo jūsų sukurtų grožybių net silpna pasidarė
Izida, nuostabi kompanija bus pirmajai mergaitei Lauksim įrėminto darbelio.
Sizike, tavo mama tai super siuvinėtoja Lenkiu galvą prieš ją. Labai labai gražu
Pasaka, na nepasakytum, kad čia pirmi tavo darbeliai. Labai kruopščiai išsiuvinėta, ir šriftas parinktas super
Rugsėje, sveikinu su pabaigruvėmis. Labai graži undinė
Jola987, graži nuogalių pora
Tai po kelionių kibsiu ir aš į naujus darbus. Prisiprašė giminės moterys kryžiuotų dovanėlių kalėdoms
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 27, 17:22)
uj , angela pamirsau cia pasidemonstruot? jau senokai "sutvarkytas", rodaus
o cia siltutelis-sviezutelis darbelis, undiniu karaliene
Nerealiai gražu o cia siltutelis-sviezutelis darbelis, undiniu karaliene
aneta23, tikrai labai noreciau pamatyti kaip atrodo issiuvinetas ... nes as tik vakar pamaciau, kad ten ne DMC siulai ... kokie ten?..speju anchor? as net turiu minti siuvineti tada anchor, kad spalvos nenukentetu
Jola987, labai grazus paveikslai ...prisidedu prie tavo vyro nuomones patinka man nuogaliai ... super, miegamajame pasikabinti
rugseje, undine pasakiska ... visgi, as laukiu tu kitu angelu ...kurie ten spintoj giliai padeti
Jola987, labai grazus paveikslai ...prisidedu prie tavo vyro nuomones patinka man nuogaliai ... super, miegamajame pasikabinti
rugseje, undine pasakiska ... visgi, as laukiu tu kitu angelu ...kurie ten spintoj giliai padeti
QUOTE(Jola987 @ 2008 10 27, 21:30)
traukiu ir aš iš savo lobynų
ir jums rodausi vyro geriausiai įvertintus darbus
fotoaparatas nelabai, tai nuotraukų kokybė
ir jums rodausi vyro geriausiai įvertintus darbus
fotoaparatas nelabai, tai nuotraukų kokybė
Jola987, labai gražūs darbai
tiesa, pasirodysiu ir as su savo procesu ... cia zadejau padaryti staigmena-dovana draugei ... tik kad ji baisiai nusvaigo del tu aguonu, tai cia bus mamai ... gal motinos dienai, o gal siaip issiuvinetas vienas lapas, pradetas antras, viso 4 schemos lapai ... tiesa tikrovej daug graziau atrodo, nes nuotraukoj kazkaip
Rugsėje, angelas nuostabus, o undinėlės grožis neišpasakytas. Labai krupščiai pasidarbavai, šaunuolė
Jola987, nors nuogaliai apskritai man nelabai patinka, bet tavo darbai išties gražūs
Tiesiog3, lausim galutinio varianto, mama tikrai apsidžiaugs tokia dovaną gavusi.
Jola987, nors nuogaliai apskritai man nelabai patinka, bet tavo darbai išties gražūs
Tiesiog3, lausim galutinio varianto, mama tikrai apsidžiaugs tokia dovaną gavusi.
Adera 777, aciu na, tikiuosi apsidziaugs ... tik kad labai letai juda ... o be to, drauges gimtadienis arciau, reikes atideti si ir griebtis aguonu pas mane tempai tikrai ne tokie kaip cia pas kurias darbstuoles
O aš vat pagalvojau - kaip gerai, kad galit dovanoti mamoms savo siuvinėtus paveikslus Manoji pati siuvinėja, todėl tenka sukti galvą dėl dovanų kitokių. Ir siuviniai dulkėja stalčiuose. Ne už kalnų draugės graži proga, jau numačius buvau ir paveikslą, koks jai tiktų... Ir ką jūs manot, užsikrėtė nuo manęs - pati pradėjo siuvinėt
QUOTE(laisveja @ 2008 10 28, 09:20)
O aš vat pagalvojau - kaip gerai, kad galit dovanoti mamoms savo siuvinėtus paveikslus Manoji pati siuvinėja, todėl tenka sukti galvą dėl dovanų kitokių. Ir siuviniai dulkėja stalčiuose.
na bet už tai gali mamai siuvinėtojai dovanot siūlus, kanvas, čekius siuvinėjimo reikmenims, schemas ir kt
QUOTE(sizike @ 2008 10 28, 09:34)
na bet už tai gali mamai siuvinėtojai dovanot siūlus, kanvas, čekius siuvinėjimo reikmenims, schemas ir kt
Idėja liuks Turbūt ir pati taip darai?
Sveikos
Darbeliai nuostabūs
Gal kas galit man padėti ir atsiųsti štai šio paveikslo schemą, nes ta, kurią aš parsisiunčiau, man kažko kelia įtarimą
Darbeliai nuostabūs
Gal kas galit man padėti ir atsiųsti štai šio paveikslo schemą, nes ta, kurią aš parsisiunčiau, man kažko kelia įtarimą
QUOTE(papuga @ 2008 10 28, 11:07)
Sveikos
Darbeliai nuostabūs
Darbeliai nuostabūs
O tu pabandykisikelti schemas i Picasa , jeigu turi kompiuteryje. Kartais man kai kurios schemos kelia itarima, bet isikelus jas i picasa vaizdas susitvarko