Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Brno @ 2008 10 23, 12:53)
Nu zinok man vistiek labai grazu  wub.gif  kad ir islenda kokie ten "nedadarymai"  biggrin.gif  Bet jau raidyciu sriftas koks pasakiskai vaikiskas, toks na grynai "onytiskas", prie vardo labai dera  thumbup.gif
O dezute pati aptraukei medziaga, ar jau turejai tokia?

Aha, man irgi tas šriftas labai prie širdies, ir prie skiautininės dėžutės, ir prie Onytės vardelio. O dėžutė tai pasiūta, pati pasiuvau per porą val, iš kinieęių kažkokio tinklapio ištraukiau. Labai smagiai ir lengvai siuvosi, ji ten visa minkšta, viduje sintepono prikimšta o ne aptraukta.

Ačiū už pagyras wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia mant labai grazi tavoji dezute super o ta raidele tai toks vaizdas kad ji taip ir turi but thumbup.gif
Atsakyti
Zhuvycia, antroji dėžutė, taip pat kaip ir pirmoji, labai miela 4u.gif
Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 23, 13:08)
Zhuvycia mant labai grazi tavoji dezute super o ta raidele tai toks vaizdas kad ji taip ir turi but  thumbup.gif

QUOTE(Adera777 @ 2008 10 23, 13:10)
Zhuvycia, antroji dėžutė, taip pat kaip ir pirmoji, labai miela  4u.gif
Šaunuolė  thumbup.gif

Ačiū mergytės labai už palaikymą. Žiūrėk, dar trečia su ketvirtąja visai nesunkiai man ir gausis, dėka jūsų pagyrimų ax.gif
Atsakyti
Zhuvycia, abi dėžutės pasakiškos thumbup.gif tikrai nenuleisk rankų ir kibk į likusias dvi biggrin.gif
Atsakyti
Zuvycia, nu aš tai taip nei pro kur nesugebėčiai doh.gif Labai gražu, o svarbiausia rankų darbo. Ir ne bet kokių ranko, o MAMYTĖS thumbup.gif Tai ir suteikia darbams šilumą.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 23, 12:00)
Aha, man irgi tas šriftas labai prie širdies, ir prie skiautininės dėžutės, ir prie Onytės vardelio. O dėžutė tai pasiūta, pati pasiuvau per porą val, iš kinieęių kažkokio tinklapio ištraukiau. Labai smagiai ir lengvai siuvosi, ji ten visa minkšta, viduje sintepono prikimšta o ne aptraukta.

Ačiū už pagyras  wub.gif

Pati ta dezute pasiuvai? blink.gif thumbup.gif Man kaip labai nedraugaujanciai su siuviniais, tai skamba kaip is fantastikos srities blush2.gif Na kai zmogus talentingas ir kurybingas, tai viskas jam graziai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 10 23, 13:33)
Pati ta dezute pasiuvai?  blink.gif  thumbup.gif  Man kaip labai nedraugaujanciai su siuviniais, tai skamba kaip is fantastikos srities  blush2.gif Na kai zmogus talentingas ir kurybingas, tai viskas jam graziai gaunasi  thumbup.gif

O tu užtad labai gražiai moki pagirti ir pasidomėti kitų darbeliais, čia tavo pats didžiausias talentas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na, Zhuvycia, tikrai auksaranke thumbup.gif laimingi vaikai turedami tokia kurybinga mama mirksiukas.gif
na, kazkaip paziurejus paveiksliuka, galeciau galva guldyti, kad ji toooookia pirkta, o ne namuose siuta... wub.gif
lauksim kitu dezuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 10 23, 10:04)
kitu darbeliai irgi labai saunus, sirdis ir akys dziaugiasi smile.gif labai grazu kaip fragmentus is arciau parodo  wub.gif  kaip kad padare Dzeine

ax.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 23, 12:12)
Ačiū mergytės labai už palaikymą. Žiūrėk, dar trečia su ketvirtąja visai nesunkiai man ir gausis, dėka jūsų pagyrimų  ax.gif

aišku kad padarysi, juk tiek laukiančių rezultato yra mirksiukas.gif
šauniai darbuojies thumbup.gif 4u.gif taip ir toliau bigsmile.gif

kagi, registruojuos ir aš naujuos namučiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 10 23, 14:08)
na, Zhuvycia, tikrai auksaranke  thumbup.gif laimingi vaikai turedami tokia kurybinga mama  mirksiukas.gif
na, kazkaip paziurejus paveiksliuka, galeciau galva guldyti, kad ji toooookia pirkta, o ne namuose siuta... wub.gif
lauksim kitu dezuciu  4u.gif

Ačiū labai, bet iš tikrųjų, man atrodo, tiems vaikams daug mieliau būtų, jei aš daugiau su jais žaisčiau, o ne jiems ką nors meistraučiau lotuliukas.gif Atsimenu savo mamą - nuolat tai mezga, tai siūna, tai dar ką kuria, bet man nuo to būdavo nei šilta nei šalta. Va, kai bus dėžutės pridėtos saldainių per Kalėdas, tada tai jau buuus kažkas tokio lotuliukas.gif

QUOTE(Džeinė @ 2008 10 23, 14:09)
ax.gif  ačiū  4u.gif
aišku kad padarysi, juk tiek laukiančių rezultato yra  mirksiukas.gif
šauniai darbuojies  thumbup.gif  4u.gif  taip ir toliau  bigsmile.gif

Tame ir įdomumas, kad niekas nelaukia rezultato, nes dar nieeekas apie jį nežino, gi Kalėdinės dovanos čia, tai slepiu baisiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
džiaugsis džiaugsis vaikai ne tik dovanom, bet ir tavo darbu, širdim įdėta, gal ne dabar, bet kai paaugs, ati tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 23 spalio 2008 - 13:46