Labas vakaras. Norėjau jūsų paklausti gal kas kur turite ar matėtė raganosio siuvinėjimo chema? Ačiū
Izida, nuostabus darbas
QUOTE(AusraJ @ 2008 10 26, 20:37)
Labas vakaras. Norėjau jūsų paklausti gal kas kur turite ar matėtė raganosio siuvinėjimo chema? Ačiū
Labutis,
Atleisk, nebent as tau padet niekuo negaliu , nes tai toks nestandaartinis noras
Izida- tavo paveikslas labai grazus. Labai greitai tu su juo susitvarkei (nebent man taip pasirode, nes dar visai nesenai tik veideli terodei).
Aruna- tavo katinas
Inuks - skirtukas tavo labai zaismingas
QUOTE(Aruna @ 2008 10 26, 19:13)
Numirė jos katinėlis, tai ji nori bent kokį katiniukinį paveikslėlį turėti
Gražus katinėlis, tik man ūsai kažkokie nekatiniški norėtųsi jų mažiau ir ilgesnių, ir gal ne juodų
rodau pagaliau įrėmintą mamos siuvinėtą magnoliją mačiau šitoj temoj ne vieną kartą siuvinėtą tokią paprastesnę magnolija, bet šita gyvai atrodo tarsi lieta akvarelėm
QUOTE(sizike @ 2008 10 26, 21:28)
rodau pagaliau įrėmintą mamos siuvinėtą magnoliją mačiau šitoj temoj ne vieną kartą siuvinėtą tokią paprastesnę magnolija, bet šita gyvai atrodo tarsi lieta akvarelėm
Galiu pasakyti tik OHO Man ir nuotraukoj neatrodo siuvinėta
QUOTE(sizike @ 2008 10 26, 22:28)
Šiz, labai geros spalvos, eina sau, man šita labiausiai patinka, labai tikros spalvos ir fono spalvos fantastiškos aš esu mačius kažkaip tik dalį fono siuvinėta
o jau pradėta ta milžiniška pastelinė gėlė?
QUOTE(winia @ 2008 10 26, 21:31)
Šiz, labai geros spalvos, eina sau, man šita labiausiai patinka, labai tikros spalvos
žinok jooo... jau apžiūrėjau viską prasiuvinėjo jau gal 6 psl iš 30
man tai šita magnolija gražesnė už tą paprastesnę versiją, nes tokia "murzinesnė" ir tikroviškesnė atrodo jojo, tam paprastesniam variante tik dalis fono ir tik viena spalva siuvinėjama
sizike super as nepasakyciau kad cia siuvineta atrodo tikrai kaip piesta
gelyte
, atrodo, kad pieštas būtų. Nusipirkau naują siuvinėjimo žurnalą.
ogo jau grozis bet ne uz ka neasakyciau , kad cia siuvineta , na ir ranku kantrumas , o gal galima butu keleta foto is arciau pasigrozet ?