Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(amiyra @ 2008 10 25, 08:55)
bigsmile.gif wow koios mielos sraiges smile.gif  gal galima schemute  blush2.gif ?

perziurejau visus zurnalus po 2 kartus ir nerandu niekur doh.gif jei rasiu atsiusiu veliau, gal prisiminsiu is kur siuvinejau, nes jos jau kokiu 4 metu senumo biggrin.gif
Atsakyti
na va, radau, pasakyk i kur atsiust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2008 10 26, 16:02)
Savo darbeli jau senokai pabaigiau, tik ireminsiu uz gero menesio. Kol kas rodau kas gavosi be remelio.
Gražus darbas yahoo.gif
Atsakyti
milka@ ir Izida thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Izidos grožis nerealus.
Man tai prasidėjo intensyvus mezgimo sezonas, bet kadangi pažadėjau draugei gimtadieniui dovanėlę padaryti, tai vieną darbelį pasiuvinėjau. Numirė jos katinėlis, tai ji nori bent kokį katiniukinį paveikslėlį turėti. Padariau, tik nerėminau, pati, sakė, įsirėmins.

user posted image

user posted image

Tik kai sumažini, tai labai nuotraukos kokybė nukenčia
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 10 26, 16:56)
Izida, puikus darbas, labai lauksiu įrėminto  mirksiukas.gif

Gal kita menesi isskirsiu siam reikalui finansu. Kazkaip brangiai man tie remai visada iseina doh.gif .

QUOTE(ruci @ 2008 10 26, 18:39)
Gražus darbas yahoo.gif

Aciu.

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 10 26, 19:12)
milka@ ir Izida  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Aciu.

QUOTE(Aruna @ 2008 10 26, 19:13)
Izidos grožis nerealus.

Aciu. Kaciukas simpatiskas smile.gif .
Atsakyti
Izida, paveiksliukas nuostabus wub.gif
Atsakyti

Cioce, as kanva uzsakinejau www.kaSiulai.lt . Yra ir www.auksaranke.net. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inuks: 26 spalio 2008 - 18:56
QUOTE(Ciocė @ 2008 10 26, 17:09)
Casa Lana kol kas neturi  schmoll.gif  Buvau penktadienį, tai tik juodos ir kreminės turėjo  verysad.gif  Noriu kojinė kalėdinę pradėt siuvinėt, o va kanvos negaunu  unsure.gif  Reiks gal iki senamiesčio nusigaut  g.gif
O kur pigiausia internetu perkant? Ar vienas tik yra "taškas"?  blush2.gif

Na as perku tik kasiulai.lt kol kas jie manes nenuvyle, dar yra auksaranke.net , bet ten toks skurdus pasirinkimas, kad net neverta uzsakineti. Kainos manau panasios, kanva nera labai brangi, linas ir kiti audiniai tai nepigus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 26, 19:54)
Na as perku tik kasiulai.lt kol kas jie manes nenuvyle, dar yra auksaranke.net , bet ten toks skurdus pasirinkimas, kad net neverta uzsakineti. Kainos manau panasios, kanva nera labai brangi, linas ir kiti audiniai tai nepigus.  4u.gif

Man truputi nepatiko kaSiulai.lt, nes kai uzsakinejau kanva, uzsakyma prieme, o jos pardavime tuo tarpu neturejo. Teko laukti apie menesi, o man jos labai skubiai reikejo verysad.gif
Tuo tarpu auksaranke nepriima uzsakymo jei tos prekes neturi. Esu pirkusi is abieju ir aptarnavimu likau patenkinta. KaSiulai dar ir dovanele idejo uz sukeltus nepatogumus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2008 10 26, 19:13)
Izidos grožis nerealus.
Man tai prasidėjo intensyvus mezgimo sezonas, bet kadangi pažadėjau draugei gimtadieniui dovanėlę padaryti, tai vieną darbelį pasiuvinėjau. Numirė jos katinėlis, tai ji nori bent kokį katiniukinį paveikslėlį turėti. Padariau, tik nerėminau, pati, sakė, įsirėmins.

Grazus darbelis! Beje,kur tiek dingusi buvai? Ar cia itaka daro intensyvus mezgimo sezonas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2008 10 26, 20:09)
Man truputi nepatiko kaSiulai.lt, nes kai uzsakinejau kanva, uzsakyma prieme, o jos pardavime tuo tarpu neturejo. Teko laukti apie menesi, o man jos labai skubiai reikejo  verysad.gif
Tuo tarpu auksaranke nepriima uzsakymo jei tos prekes neturi. Esu pirkusi is abieju ir aptarnavimu likau patenkinta. KaSiulai dar ir dovanele idejo uz sukeltus nepatogumus  mirksiukas.gif

Turbut uzsakinedama audinius neperskaitei visko kas parasyta prie audinio iki galo. Ties kai kuriais, ypac brangesniais audiniais buna parasyta, kad reiks laukti 2-3 savaites. Nes kasiulai.lt kaip ir daugelis uzsienio parduotuviu, parodo viska ka gali uzsakyti, o pacias prekes uzsakineja tik gave uzsakymus is pirkeju. Taip prekiauja daigelis parduotuviu internetiniu mirksiukas.gif
Atsakyti