Baigta! Skirtuko laukia knygos
QUOTE(inuks @ 2008 10 26, 03:13)
Fainuoliai tie skirtukai ,o tu rinkini pirkai ar pati darei. Siaip girdejau, kad jie truputi per stiri gaunais ir skecia knyga Bet faini jie man tai labai
QUOTE(giege @ 2008 10 25, 20:17)
Tos schemos, kurios darytos firmų (pvz. DMC, Dimensions ir kt.), yra geros. Bet tos, kurias kažkas padarė iš nuotraukų, abejoju. Nors buvo paveiksliukų, kurie man patiko, bet aš bijočiau rizikuoti ir siuvinėti. Bet čia tik mano nuomonė.
aišku, nes mane buvo vieni angeliukai užkabinę tai palyginimui parsisiunčiau nu pamišus dėl angelų
QUOTE(inuks @ 2008 10 26, 03:13)
vau
QUOTE(etaeta @ 2008 10 26, 09:36)
Fainuoliai tie skirtukai ,o tu rinkini pirkai ar pati darei. Siaip girdejau, kad jie truputi per stiri gaunais ir skecia knyga Bet faini jie man tai labai
Niekad nebuvau bandzius siuvineti ant plastikines kanvos. Pamaciau ir panorau isbandyti - nusipirkau rinkinuka. Skirtukas is tiesu storokas, bet viena kita toki tureti vaikui i knyga isimesti visai gal nieko
o kur kanva perkat? as puse kauno ismaliau ir niekur neturi, tik plona, kaip medziagyte...
QUOTE(LuckyLay @ 2008 10 26, 13:52)
o kur kanva perkat? as puse kauno ismaliau ir niekur neturi, tik plona, kaip medziagyte...
Casa Lana prie Hyperio, Geros Akys senamiesty Kitur aš nosies nekišu
niu reikes nueit paziuret nes kiek ejau tai vos ne ispucia akis ir sako - o kas tai yra
QUOTE(LuckyLay @ 2008 10 26, 14:37)
niu reikes nueit paziuret nes kiek ejau tai vos ne ispucia akis ir sako - o kas tai yra
uzsakinek internetu
QUOTE(astulia @ 2008 10 23, 11:07)
registruojuos naujuos namučiuos
Labai grazus darbeliai! as pirmoke sioje srityje,tik viena issiuvinejau,bet toli grazu lyginant su tavo
Sveiki. Senokai as cia lankiausi . Prasidejo sesija, tai SM laiko neuztenka. Savo darbeli jau senokai pabaigiau, tik ireminsiu uz gero menesio. Kol kas rodau kas gavosi be remelio.
Izida, puikus darbas, labai lauksiu įrėminto
QUOTE(giedress @ 2008 10 26, 14:16)
Casa Lana prie Hyperio, Geros Akys senamiesty Kitur aš nosies nekišu
Casa Lana kol kas neturi Buvau penktadienį, tai tik juodos ir kreminės turėjo Noriu kojinė kalėdinę pradėt siuvinėt, o va kanvos negaunu Reiks gal iki senamiesčio nusigaut
QUOTE(etaeta @ 2008 10 26, 14:41)
uzsakinek internetu
O kur pigiausia internetu perkant? Ar vienas tik yra "taškas"?