Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Baigta! ax.gif Skirtuko laukia knygos biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(inuks @ 2008 10 26, 03:13)
Baigta!  ax.gif  Skirtuko laukia knygos  biggrin.gif
user posted image

Fainuoliai tie skirtukai thumbup.gif ,o tu rinkini pirkai ar pati darei. Siaip girdejau, kad jie truputi per stiri gaunais ir skecia knyga g.gif Bet faini jie man tai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 10 25, 20:17)
Tos schemos, kurios darytos firmų (pvz. DMC, Dimensions ir kt.), yra geros. Bet tos, kurias kažkas padarė iš nuotraukų, abejoju. Nors buvo paveiksliukų, kurie man patiko, bet aš bijočiau rizikuoti ir siuvinėti. Bet čia tik mano nuomonė.

aišku, nes mane buvo vieni angeliukai užkabinę tai palyginimui parsisiunčiau ax.gif nu pamišus dėl angelų blush2.gif wub.gif

QUOTE(inuks @ 2008 10 26, 03:13)
Baigta!  ax.gif  Skirtuko laukia knygos  biggrin.gif
user posted image

vau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 26, 09:36)
Fainuoliai tie skirtukai  thumbup.gif ,o tu rinkini pirkai ar pati darei. Siaip girdejau, kad jie truputi per stiri gaunais ir skecia knyga  g.gif Bet faini jie man tai labai  wub.gif

Niekad nebuvau bandzius siuvineti ant plastikines kanvos. Pamaciau ir panorau isbandyti - nusipirkau rinkinuka. Skirtukas is tiesu storokas, bet viena kita toki tureti vaikui i knyga isimesti visai gal nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur kanva perkat? as puse kauno ismaliau ir niekur neturi, tik plona, kaip medziagyte... blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyLay @ 2008 10 26, 13:52)
o kur kanva perkat? as puse kauno ismaliau ir niekur neturi, tik plona, kaip medziagyte...  blink.gif  verysad.gif

Casa Lana prie Hyperio, Geros Akys senamiesty 4u.gif Kitur aš nosies nekišu ax.gif
Atsakyti
niu reikes nueit paziuret biggrin.gif nes kiek ejau tai vos ne ispucia akis ir sako - o kas tai yra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyLay @ 2008 10 26, 14:37)
niu reikes nueit paziuret biggrin.gif nes kiek ejau tai vos ne ispucia akis ir sako - o kas tai yra biggrin.gif biggrin.gif

uzsakinek internetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 10 23, 11:07)
registruojuos naujuos namučiuos  pioneer.gif

Labai grazus darbeliai! 4u.gif as pirmoke sioje srityje,tik viena issiuvinejau,bet toli grazu lyginant su tavo tongue.gif
Atsakyti
Sveiki. Senokai as cia lankiausi blush2.gif . Prasidejo sesija, tai SM laiko neuztenka. Savo darbeli jau senokai pabaigiau, tik ireminsiu uz gero menesio. Kol kas rodau kas gavosi be remelio.

user posted image
Atsakyti
Izida, puikus darbas, labai lauksiu įrėminto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 10 26, 14:16)
Casa Lana prie Hyperio, Geros Akys senamiesty 4u.gif Kitur aš nosies nekišu ax.gif

Casa Lana kol kas neturi schmoll.gif Buvau penktadienį, tai tik juodos ir kreminės turėjo verysad.gif Noriu kojinė kalėdinę pradėt siuvinėt, o va kanvos negaunu unsure.gif Reiks gal iki senamiesčio nusigaut g.gif

QUOTE(etaeta @ 2008 10 26, 14:41)
uzsakinek internetu  4u.gif

O kur pigiausia internetu perkant? Ar vienas tik yra "taškas"? blush2.gif
Atsakyti