Gal kuri turit tokia schemute?Manoji atspausdinta neiskaitoma.
Fantastiska, milka Zavingas katinas
Milka fainuoliukas katinukas
O apie tą tinklapiuką kur šnekėjot kad nepatikima, tai aš turiu ir ne vieną schemą parsisiuntus iš kitur, ir vienas prie vieno ką jie siūlo
O apie tą tinklapiuką kur šnekėjot kad nepatikima, tai aš turiu ir ne vieną schemą parsisiuntus iš kitur, ir vienas prie vieno ką jie siūlo
milk@ kai baigsi visus keturis, sudėsi šalia? labai jau norisi visus kartu pamatyt
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 25, 19:08)
Tos schemos, kurios darytos firmų (pvz. DMC, Dimensions ir kt.), yra geros. Bet tos, kurias kažkas padarė iš nuotraukų, abejoju. Nors buvo paveiksliukų, kurie man patiko, bet aš bijočiau rizikuoti ir siuvinėti. Bet čia tik mano nuomonė.
milka@,
Labai ačiū visoms už įvertinimus.
giedress, planuoju visus 4 kabinti šalia, kaip tai atrodys dar neįsivaizduoju Kaip rėminsiu, jau maždaug žinau. Jei dirbtuvėse nepersigalvosiu
giedress, planuoju visus 4 kabinti šalia, kaip tai atrodys dar neįsivaizduoju Kaip rėminsiu, jau maždaug žinau. Jei dirbtuvėse nepersigalvosiu
milka@, labai gražus ir aristokratiškas katinas
oj kooks kiciukas