Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sizike Tikrai jau kaledom pakvipo wub.gif
Labai garzu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 11, 18:03)
o aš, matyt, jau ruošiuosi Kalėdoms ax.gif

bigsmile.gif tikrai kakėdom kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 11 11, 14:38)
Giege > metalizuotas siulas šviesesnis už tą, su kuriuo maišomas. Sakyčiau kad jis šviesiai geltonas  g.gif Pabandžiau nufotografuot, bet nelabai matosi (nuotraukoj tamsesnis atrodo):

Ačiū už pagalbą. Tikriausiai, iš turimų kelių auksinių siūlų, imsiu šviesiausią.
Atsakyti
Labutis,
Aciu panos uz gerus atsiliepimus mano darbeliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tavo, Tukiuk orchidejos tai FANTASTIKA !!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 11 lapkričio 2008 - 20:52
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 11, 20:22)
bigsmile.gif  tikrai kakėdom kvepia  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Uoj, negaliu, KAKĖDOM kvepia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šizike, ale tamista gi fotografė talentuota, nu jolki kokio gražios nuotraukos, ir siuviniukas puikus. Man kol dašilo, kad čia gi ne tikros kažkokios uogytės o karoliukai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 11, 21:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Uoj, negaliu, KAKĖDOM kvepia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif blush2.gif juokis, juokis... gi pasitaiko blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 11, 23:00)
blush2.gif  blush2.gif  juokis, juokis... gi pasitaiko  blush2.gif  tongue.gif

Aišku, kad pasitaiko, tik ne visada taip juokingai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sizike, labai žavus ir toooooks kalėdinis darbas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 11, 21:55)
Šizike, ale tamista gi fotografė talentuota, nu jolki kokio gražios nuotraukos, ir siuviniukas puikus. Man kol dašilo, kad čia gi ne tikros kažkokios uogytės o karoliukai  doh.gif

Nea, aš netalentuota irnesakyk.gif būtum mačius, kaip tamsoj fotografavau lotuliukas.gif
o dėl tų karoliukų... nu neišeina man french knot'ų gerų padaryt hihihi.gif tai tenka suktis iš padėties lotuliukas.gif
Atsakyti
sizike nuostabu, net kvapą suėmė... tuoj šventės wub.gif
Labai graži schema, aš ir kažko panašaus ieškau
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 11 11, 15:38)
Rodausi savo orchidėjas  biggrin.gif  Apačia ir dešinė pusė jau baigta, nebedaug ir beliko:
user posted image

Tukiukas, o siuvinėji originalų rinkinį ar konvertavai? Nes man įdomu ar siuvinėjant ant 14 Aidos 2 ar 1 siūliukais nešviečia skylutės. mastau.gif Nors bendras vaizdas tai dieviškas wub.gif

QUOTE(sizike @ 2008 11 11, 19:03)
o aš, matyt, jau ruošiuosi Kalėdoms ax.gif tik mano darbeliai kur kas mažesni hihihi.gif aš neprisiruošiu didelių darbų siuvinėt  blush2.gif
user posted image

Kaip subtilu wub.gif elegantiška wub.gif Kalėdiška wub.gif
Atsakyti
Labukas, labai gražūs darbeliai... thumbup.gif

Aš va prisiruošiau ir ką tik pabaigiau siuvinėti leliuko seilinuką... wub.gif

user posted image

Atsakyti