Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2008 11 11, 15:03)
man atrodo, kad tas pirmas taip įrėmintas yra, t.y., atvirutėj yra iškirpta skylė ir viduj priklijuotas siuvinukas, o paskui dar su popierium nugarėlė užklijuota  g.gif  o tas antras, tai jau ant atviruko užklijuotas, dėl to tokie ir kraščiukai  mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 11, 15:19)
teisingai  thumbup.gif  Apvaliai irgi niekas nekerpa medžagytės o kerpa skylę popieriuje

aai, taigi iš tikro doh.gif žiopla nepamačiau, kad čia tiesiog skylė iškirpta. Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
Tukiukas thumbup.gif wub.gif kokia grazi
Atsakyti
labai graži orchidėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 11 11, 15:38)
Rodausi savo orchidėjas  biggrin.gif  Apačia ir dešinė pusė jau baigta, nebedaug ir beliko:

Gražiai atrodo, lauksim pabaigto darbelio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 11 lapkričio 2008 - 15:26
vaje, beveik visos orchės išsiuvinėtos, o pas mane tik vienas žiedas jau pusę metų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 11 11, 14:38)
Rodausi savo orchidėjas  biggrin.gif

labai gražios orchidėjos wub.gif palyginau su savo tikra, tai ale viens prie vieno tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiukas @ 2008 11 11, 14:38)
Rodausi savo orchidėjas  biggrin.gif  Apačia ir dešinė pusė jau baigta, nebedaug ir beliko:
user posted image

Fragmentas:
user posted image
Giege > metalizuotas siulas šviesesnis už tą, su kuriuo maišomas. Sakyčiau kad jis šviesiai geltonas  g.gif Pabandžiau nufotografuot, bet nelabai matosi (nuotraukoj tamsesnis atrodo):
user posted image

Jetau koks grozis wub.gif

Sveiki....as cia taip netycia radau jusu temele ax.gif Siuvineju irgi....ne pirmi metai....
Pritrukau ideju, shemikiu.....pradejau ieskot, ir va radau jus thumbup.gif

O gal galima butu siu orhideju shemike gauti....gal kas turi, ir negaila butu pasidalint ax.gif blush2.gif As tiesiog dievinu orhidejas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 11 11, 14:40)
Sveikos  4u.gif

iškilo klausimėlis.. aš dar menkai gaudausi šitam reikale, tai gal kas iš žinančių pasakys  blush2.gif
Jei noriu priklijuoti išsiuvinėtą darbelį prie tarkim atvirutės, kaip geriau daryti?
Nes abiem atvejais nesuprantu kaip nepabėga siūlai?  blush2.gif
arba kaip apvaliai apkerpa?
nepanašu, kad ten plastikinė kanva būtų  g.gif
Ar kažkaip nematomai apsiūti reikia?

Manau atvirukui geriau kai anga paveiksliukui iskirpta. O as paliekui siek tiek krastelio daugiau ir priklijuoju is vidaus dvipusia lipnia juosta ir tikrai niekas niekur nepabega mirksiukas.gif

QUOTE(Tukiukas @ 2008 11 11, 15:38)

Labai grazu good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 11 lapkričio 2008 - 17:28
gražios tos orchidėjos, bet na ir darbelio doh.gif

o aš, matyt, jau ruošiuosi Kalėdoms ax.gif tik mano darbeliai kur kas mažesni hihihi.gif aš neprisiruošiu didelių darbų siuvinėt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 11, 18:03)
gražios tos orchidėjos, bet na ir darbelio  doh.gif

o aš, matyt, jau ruošiuosi Kalėdoms ax.gif tik mano darbeliai kur kas mažesni hihihi.gif aš neprisiruošiu didelių darbų siuvinėt  blush2.gif
user posted image

thumbup.gif net kaledom pakvypo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 11, 19:03)
gražios tos orchidėjos, bet na ir darbelio  doh.gif

o aš, matyt, jau ruošiuosi Kalėdoms ax.gif tik mano darbeliai kur kas mažesni hihihi.gif aš neprisiruošiu didelių darbų siuvinėt  blush2.gif

Saunuole, graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 11, 19:03)

O jau grožis, pasaka swoon.gif Ir nuotraukos labai labai liuks wub.gif
Atsakyti