Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Toli @ 2008 11 25, 15:58)
Sveikos,

beveik metu siuvineti, tiksliau supratau, kad pirkti ir kaupti man patinka kur kas labiau nei siuvineti.  blush2.gif
Zodziu, turiu pertekliu siulu, medziagu, dar sio bei to +plius kazkada bandziau uzsikabinti scrapbookinimu, tai irgi tik dulka.
Cia idedu, ka turiu, tik kazkodel neina nuotrauku albume pakeisti taip, kad butu nuo seniausios nuo naujausios, nors net help pages paskaiciau, tai zodziu lengviau ziureti nuo ano galo. rasykite i AZ, jei kas domina, kainos be siuntimo, tema tikrai ne komercine, o apsivalomoji, uz viska moketa kuuuur kas daugiau.  blush2.gif Klaipedietems pirmenybe.  4u.gif http://s366.photobuc...s/oo104/segles/

Rezervuoju kol kas visus DMC siuliukus ir spuleles 4u.gif Ir sirdutes schemute 4u.gif Parasiau i AZ 4u.gif

Panos jusu darbeliai super thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su sese nusprendėm, kad namie turim baltą kvadratinį dekoratyvinės pagalvėlės užvalkaliuką, tai prie jo reikia ir prisiūti tas našlaites ir bus labai thumbup.gif .

Dabar tokį siuvinėju. Čia dar iš seniai pirktų rinkinių. Radau internete katalogą, bet schemų nėra.
Vienišas vilkas
Atsakyti
Dekui merginos, kad mano kojiniu nenusvilpet mirksiukas.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 26 lapkričio 2008 - 16:54
QUOTE(etaeta @ 2008 11 26, 16:53)
Dekui merginos, kad mano kojiniu nenusvilpet   mirksiukas.gif  aciuks.gif

kad nėra dėl ko nušvilpt, labai jau jos super atrodo thumbup.gif aš tokių irgi visai norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 26 lapkričio 2008 - 17:12
Etaeta, gražios kojinės newyear.gif
Aš tai bandau gaminti biscornu. Pirmas blynas prisvilo, bent antras bandymas visai neblogas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 26, 16:53)
Dekui merginos, kad mano kojiniu nenusvilpet  mirksiukas.gif  aciuks.gif

Labai gražiai žiūrisi ir šriftas labai gražus 4u.gif

QUOTE(milka@ @ 2008 11 26, 17:21)
Etaeta, gražios kojinės  newyear.gif
Aš tai bandau gaminti biscornu. Pirmas blynas prisvilo, bent antras bandymas visai neblogas gavosi.

Laukiam pasirodant su blynukais ir biskorniukais biggrin.gif
Atsakyti
Dekui dar karteli visoms, o sriftas tai is taves Pauksciuk, labai jis jau man tiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2008 11 26, 13:11)
sveiki. prasau patarkit kaip vel sukietint aida kai ji nuo ranku suskisteja? acius

isplauni, islygini ir vel ji tokia kietoka thumbup.gif
Atsakyti
etaeta, labai super padailinai kojines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 11 25, 12:11)
butent  4u.gif  a.balcetyte@gmail.com

Nueik cia http://tomane.multip...m/393/Landscape ir atsisiusk, prisijungima atsiusiu i a.ž.
Atsakyti
[quote=Ramziukė,2008 11 25, 22:14]
Sveikos, parosysiu ir aš ką šiandien iš rėminino pasiėmiau blush2.gif

Vau!!! bigsmile.gif Kaip grazu!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=Florestina,2008 11 26, 14:49]Labai gražūs visi darbeliai. Vakar pabaigiau savo našlaites- tai įkeliu Jūsų vertinimui, kol kas jos dar nesutvarkytos, reiks pagalvoti, kokią paskirtį joms suteikti. g.gif
Čia buvo rusiškas siuvinėjimo rinkinys. Daugiau tokių nepirksiu, jie vos ne per pusę pigesni už Europinius, bet kanva labai skysta ir siūlai vilnoniai, tiesa ploni, bet labai dulka ir norisi nuolat čiaudėt. g.gif
[/quote]

Tavo, Florestina, naslaites grazios. Manau bus dar grazesnes, kai tu sutvarkysi iki galo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 27 lapkričio 2008 - 02:01
pasirodau savo pora darbeliu
tasiuka siuvau irgi pati
user posted image
user posted image
o pirmaji drugeli manau kad jau kita savaite iveiksiu, nereiks ne nauju metu rolleyes.gif
Atsakyti