Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Toli @ 2008 11 25, 15:58)
Sveikos,

beveik metu siuvineti, tiksliau supratau, kad pirkti ir kaupti man patinka kur kas labiau nei siuvineti.  blush2.gif

kai pradėjau siuvinėti, pati labai bijojau tokio likimo doh.gif Tai pirkau tik tą, ką ČIA ir DABAR siuvinėsiu biggrin.gif
QUOTE(ruci @ 2008 11 25, 16:52)
Po truputį stumiuos su staltiese į priekį...

gražu 4u.gif kita pusė irgi labai graži. Aš saviškės nedrįsčiau fotografuoti blush2.gif Reikės ką nors sugalvot su ja man lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 11 25, 17:52)
Po truputį stumiuos su staltiese į priekį...

Saunuole, as irgi turiu staltiese skirta siuvinejimui, bet niekaip neprisiruosiu, aiskiau neapsisprendziu kokia tema siuvineti: ar kaledine ar kokia su gelem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 25, 18:48)
Saunuole, as irgi turiu staltiese skirta siuvinejimui, bet niekaip neprisiruosiu, aiskiau neapsisprendziu kokia tema siuvineti: ar kaledine ar kokia su gelem?  g.gif

aš matyt blogai ieškojau ir neradau tokių verysad.gif kur jūs jas pirkot? ax.gif
Atsakyti
na va, jau galiu parodyti, kuris darbas man teikė labai labai daug džiaugsmo smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
nerandu aš tos širdelės su angelais:( labai seniai išyspausdinta schema buvo, nors užmušk neprisimenu, kur ieškoti, bet dar paieškosiu, tikrai turiu turėti smile.gif tai nepanikuokit, išsiųsiu tikrai, jei tik rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 11 25, 19:21)
na va, jau galiu parodyti, kuris darbas man teikė labai labai daug džiaugsmo smile.gif

Kokis grožis wub.gif (Beje, kaip ir kitos smulkmenėlės). Kokiais siūliukais siuvinėjai?
Atsakyti
Vau, winia, labai gražios ir dailios smulkmenėlės
Atsakyti
oi lotuliukas.gif ne ten parašiau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 25 lapkričio 2008 - 20:24

Labai dailu 4u.gif
Atsakyti

bigsmile.gif kaip faina thumbup.gif
o aš nedristu siut "pagalvyčių" , bijau kad negražiai susiusiu blush2.gif apipavydalint neišeis...
man lengviau dideli paveiksla išsiuvinėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, parosysiu ir aš ką šiandien iš rėminino pasiėmiau blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2008 11 25, 22:14)
Sveikos, parosysiu ir aš ką šiandien iš rėminino pasiėmiau  blush2.gif

Saunus darbeliai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 25, 01:35)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
Vat ir as taip paciai. Nors mano anyta daznai paziuri i mano darbus ir sako " Maciau JYSKE panasu uz 5 lt " Bet na dzin, as dazniausiai tiems zmonems nedovanoju, kurie nesupranta.  rolleyes.gif

As tai tikriausia isizeisciau, jei man taip verysad.gif
Atsakyti