Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Winia - gal galima būtų tų gražių angeliukų schemutę ax.gif siman.laura@yahoo.com
Atsakyti
Matau apie dovanas kalbat, yra žmonių, kurie rankų darbo nevertina. Va pvz. mano viršininkė, net nesupranta, kam reikia pačiam kažką daryti, jei galima nusipirkti. g.gif Man rankdarbiai- tai laisvalaikio praleidimo būdas. Pvz. per atostogas važiuoju į sodybą ir vežuosi ten ne kompiuterį, o kokį nors rankarbį. Pas mano sesę yra sutrikusi rankų kraujotaka, todėl žiemą ji nuolat mezga, nes nuolatiniai rankų judesiai pagerina kraujotaką. mirksiukas.gif
Atsakyti
O as tai turiu tokia podruske. Skupirdla,pavyduole,nu zodziu... Tai vis kai pasirodydavau,jog siuvineju,tai ir jai reikedavo cool.gif . Tai as padariau taip: nusiziurejau grazu paveiksleli,kuris man patiko aisku,ir issiisiuvinejau sau (beje jis yra mano albume-arbatos puodelis su citrina). Pasikvieciau savo podruske kavos,ir prie kavos puodelio jai sakau: issiuvinejau,kaip tu prasei tau paveiksleli! Jinai pamaciusi net aiktelejo,-oi koks grazus! wub.gif . O as ir sakau,-kazin ar tu jo noresi,-nes gaunasi kazkur 40-50 litu tik uz siulus ir medziaga. (Man tai pinigai ne esme,esme tame,kad daugiau man nelystu i akis lotuliukas.gif ). Ir ka Jus galvojat,-jinai man ir sako,-nuuuuuu neeee,as jau geriau tada mesmale nusipirksiu,nes man kaip tik reikia. O as galvoju,-nu ir pagaliau suradau pati geriausia buda rolleyes.gif jai duoti susivokti,kad tokie darbai yra bent kiek vertinami! O tai galvojo,-cia gal per kelias valandas imu ir issiuvineju,jau neskaiciuojant siulu,medziagos ir t.t.
As prie tos nuomones,-kad ne visada galima pasirodyti,ka tu darai,-nes gali buti isjuoktas ir nesuprastas... O siuvinejimas -toks gilus,tikslus,kantrybes,laiko,galop sveikatos reikalaujantis darbas rolleyes.gif Labai skaudu buna,-kai menesius prasedi prie vieno darbo,ir lieki nesuprastas -kam cia ir del ko...
Atsakyti
na, aš su tokiais žmonėm dar nesusidūriau, kuriems rankų darbas nieko vertas, mano anyta netgi labai mane palaiko, nes ji pati irgi rankdarbiais užsiima, tik ne siuvinėjimu, o kažkuo kitu, net nežinau, kaip tai vadinas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 25 lapkričio 2008 - 13:51
QUOTE(winia @ 2008 11 25, 09:39)
naujausių naujienų negaliu rodyti, kol kai kas jų negavo  biggrin.gif

galiu parodyti iš seniau kelis smulkius darbus, jei dar nerodžiau  rolleyes.gif

pakabukas ant darželio rūbinės spintelės

user posted image

visi labai thumbup.gif wub.gif , o šis pačios sukomponuotas, ar yra raidelės su mergaitėm???? bigsmile.gif
niekad neužtikau tokių,
gal turit visą abėcėlę??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 11 25, 12:46)
-toks gilus,tikslus,kantrybes,laiko,galop sveikatos reikalaujantis darbas rolleyes.gif  Labai skaudu buna,-kai menesius prasedi prie vieno darbo,ir lieki nesuprastas -kam cia ir del ko...

o kam to supratimo reikia? smile.gif man tai nei skaudu, nei dar ką smile.gif man pačiai daug rankdarbių negražu, tai neturiu pretenzijų kad ir kitiems būtų gražu, ką aš darau:) darau dėl didelio malonumo daryti smile.gif

Džeine, turiu tą alfabetą, bet prtie L raidės man regis buvo berniukas, tai mergaitę ėmiau iš schemos, o raidę pati kombinavau smile.gif
galėsiu permesti tą schemą vakare, parašyk adresą į až smile.gif

siųsiu schemas toms, kurios parašys až, nes tikrai vakare neversiu visos temos ieškodama adresų, jau ne kartą tą sakiau 4u.gif pagalvokit ir apie kitus kai prašot, ne tik apie save smile.gif

mačiau, kad kažkas prašo, bet vakare jau tikrai neatsiminsiu ir neieškosiu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 25 lapkričio 2008 - 14:45
QUOTE(winia @ 2008 11 25, 15:43)
o kam to supratimo reikia? smile.gif man tai nei skaudu, nei dar ką smile.gif man pačiai daug rankdarbių negražu, tai neturiu pretenzijų kad ir kitiems būtų gražu, ką aš darau:) darau dėl didelio malonumo daryti smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 25, 14:54)
visi labai  thumbup.gif  wub.gif  , o šis pačios sukomponuotas, ar yra raidelės su mergaitėm????  bigsmile.gif
niekad neužtikau tokių,
gal turit visą abėcėlę???  ax.gif

Čia yra schemutės mirksiukas.gif
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-Iax
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 25 lapkričio 2008 - 15:11
wub.gif winia thumbup.gif labai grazu
Atsakyti
Sveikos,

beveik metu siuvineti, tiksliau supratau, kad pirkti ir kaupti man patinka kur kas labiau nei siuvineti. blush2.gif
Zodziu, turiu pertekliu siulu, medziagu, dar sio bei to +plius kazkada bandziau uzsikabinti scrapbookinimu, tai irgi tik dulka.
Cia idedu, ka turiu, tik kazkodel neina nuotrauku albume pakeisti taip, kad butu nuo seniausios nuo naujausios, nors net help pages paskaiciau, tai zodziu lengviau ziureti nuo ano galo. rasykite i AZ, jei kas domina, kainos be siuntimo, tema tikrai ne komercine, o apsivalomoji, uz viska moketa kuuuur kas daugiau. blush2.gif Klaipedietems pirmenybe. 4u.gif http://s366.photobuc...s/oo104/segles/
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 11 25, 11:31)
O kur levandų gauni? blush2.gif

Sveika,
as auginu namuose levandas.Jei turi kur auginti, galiu pavasari pasidalinti ju daigeliais. smile.gif
Atsakyti
Po truputį stumiuos su staltiese į priekį...
user posted image+user posted image+user posted image
Atsakyti