Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(laujus @ 2008 11 24, 12:23)
Merginos, reikia jūsų nuomonės, arba kad atvestumėt mane pagaliau į protą  biggrin.gif
Oi, merginos, paprotinkit mane prašau... verysad.gif

cia, matyt, skonio reikalas, o cia tik mano nuomone wink.gif ...bet tas pirmasis paveikslas....tai jei toki gauciau butu liudna, nes kabinti nenoreciau...per daug konkreti suknele (pyragas), sukuosena, vyro stotas ir pan. lotuliukas.gif tie, kiti dveji, tikrai neblogas variantas....jie daugiau simboliniai smile.gif ypac ta sirdele su gelsvom gelytem. man regis, pas Loretoida darbu kataloge esu maciusi grazu paveiksleli su pauksciukais ar kazkas tokio...lengvo ir subtilaus ax.gif jei kokiais geresniais siulais ir superiniu reminimu (remelis, pasportas, stiklas), tai tikrai labai sauni dovana butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 11 24, 12:23)
Merginos, reikia jūsų nuomonės, arba kad atvestumėt mane pagaliau į protą  biggrin.gif

Pritariu Insomnia nuomonei wub.gif Man ši širdelė tap pat labai miela.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 24 lapkričio 2008 - 12:19
aš balsuoju už bet kokią širdelę, tik ne už tą porą hihihi.gif
Atsakyti
O man kaip tik ta pora labai patinka ir idėja su vardų užrašymu. Bet kiek žmonių - tiek nuomonių.
Atsakyti
laujus
Man asmeniskai tai tas grazesnis blush2.gif
Jis vienas is mano planuojamu darbu ax.gif Aisku sitoje foto jis nelabai gerai matosi bet jis man labai grazus user posted image
Atsakyti
Aš irgi tik už Širdelę rolleyes.gif ale tik nežinau už kurią ax.gif
Atsakyti
user posted image

asmeniskai man irgi sitas graziausias thumbup.gif
Atsakyti
Ir as sakyciau, jog siuvinek viena is sirdeliu, as siuvineciau balta. Ir siuvinek ant lino geriau, daug graziau atrodo negu ant kanvos. Siaip dar patarciau, pasiklausineti jaunuju ar tikrai jiems patiktu toks paveikslas, nes cia labai skonio reikalas. Kad po to nebutu bereikalo sugaistas laikas, o jaunuju gali buti nesuprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Žemai lenkiuosi ir dėkoju visoms už nuomones, ir kad atvedėt pagaliau į tiesos kelią. Taip ir reiks daryti - imsiuosi šios širdutės
user posted image
Po teisybei ją ir ketinau siuvinėt, paskui atradau kitus paveiksliukus, tai tie ir subalamūtijo mane. Tik matyt kaip kuri čia minėjot, reiks įspūdingesnio rėmelio ir pasporto - na ir tuomet tikrai matyt paprastume ir bus visas grožis - turėtų dailiai išeit. ir medžiagą Evenwave jau esu nuspirkus - tokios panašiai kaip lino spalvos...
Dar kartą ačiū nepatingėjusioms brūkštelt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 11 12, 21:52)
Dekui uz rupesteli.....
Giege man pagelbejo  thumbup.gif  Ir dar kaip  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Aciukas jai  4u.gif

Bet zinau jog si orchideja dar turi but ir antru siek tiek kitokiu variantu  ax.gif  Esu maciusi juos abu.....Gal kas turite ir antrosios shemike, ar zinot kur galeciau ja rast  bigsmile.gif  4u.gif

Tukiuko orchidejos tikrai nerealaus grozio thumbup.gif As cia visiska naujoke, bet gal galetumet ir man schemute situ orchideju atsiusti. Buciau labai dekinga smile.gif
Aisku jeigu galite ir tai jums nesudarys rupescio
Atsakyti
oj, aš tos poros jokiais būdais nesiuvinėčiau, apsiverkčiau vietoj iš siaubo tokį paveikslą gavusi blush2.gif scare.gif

o parodytos širdelės gražu, nors irgi nekabinčiau tokios dovanos, bet kur nors stalčiuj prie gražių daiktų laikyčiau, tik jau ne tą porą karsta.gif

nors aš labai pritariu sakiusiai, kad pirmiausia reikėtų pasiklausti objektų, ar jiems tikria patinka siuvinėti paveikslai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 24 lapkričio 2008 - 14:45
Ši vestuvinė taip pat graži, ji daugiau sukaktuvėm, bet galima pakoreguoti
user posted image
Atsakyti