Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Šiz wub.gif thumbup.gif labai super daiktelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 23, 22:06)
neseniai padariau pirmą gyvenime pinkeep'ą (smeigtukinė gal lietuviškai būtų mastau.gif ) labai smagu, pasirodo, juos gaminti.

Labai gražu wub.gif Bet tuo pačiu ir labai įdomu, su kuo ji "valgoma" blush2.gif
Atsakyti
Sizike, koks žavingas I. Vautier elniukas wub.gif Ir smeigtukinė fantastiškai gerai pavyko thumbup.gif
O čia pinkeep'ų darymo pamokėlės, kam įdomu biggrin.gif
čia
ir
čia
Atsakyti
sizike, labai žavus ir toks kalėdinis pinkeep'as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 11 24, 02:03)
Sizike, koks žavingas I. Vautier elniukas  wub.gif Ir smeigtukinė fantastiškai gerai pavyko  thumbup.gif
O čia pinkeep'ų darymo pamokėlės, kam įdomu  biggrin.gif
čia
ir
čia

Aciu hi.gif
Atsakyti
sizike,labai grazus darbelis, bet tikriausia ne mazai kruopstumo reikalauja, ar ne? kazkaip ilgokas procesas gaunasi. o kur ji panaudosi?
Atsakyti
QUOTE(Tomane @ 2008 11 24, 09:32)
o kur ji panaudosi?

Ji as jau naudoju pagal paskirti (nors ir siuolaikiniai pinkeeper'iai labiau dekoratyviniai, nei praktiski turi buti). ax.gif
Atsakyti
sveikutes tik neuzsuk cia koka dienele tai tiek grozybiu vel uzderejo wub.gif
Atsakyti
sveikutes, darbai darbeliai 4u.gif
seimgtukine tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

merginos galgalite pagelbeti, pati esu siuvinejusi bet pasirodo istryniau schema, o draugei prizadejau duoti.. Gal kuri turite vervaco peizaza, ten ju keli yra is tos serijos ( su vyno taure, laivu r t.t.) man reikia su aguonomis. Buciau labai dekiga, nes jau nuo 6 ryto atsisedus duoduodi po interneta bet niekaip nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 23, 22:39)
labai grazu, o gal turiu kur nors schemutes su aprasymais, kaip pasisiuti tokius grozius  4u.gif

ačiū ačiū už pagyras aciuks.gif
aš va tokiu aprašymu vadovavausi smile.gif o schemos tinka kokios patinka smile.gif
http://www.violarium...amp;language=en
o, pažiūrėjau, kad ir Loretoidas šitą idėjo hihihi.gif man ta pamokėlė patinka, nes ten ne klijais viskas daroma, o siūlais... tik, aišku, ilgiau užtrunka. rolleyes.gif
Šiaip man atrodo, kad tos smeigtukinės dabar - labiau dekoratyvus dalykas. Aš savo dariau, kad būtų galima tiesiog kaip kalėdinį ornamentą panaudot, jei smeigtukinės nereikia hihihi.gif
Loretoidas, net nežinojau, kad čia I. Vautier doh.gif prisispausdinu schemų ir paskui nežinau, kas ir kieno doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 24 lapkričio 2008 - 11:08
Merginos, reikia jūsų nuomonės, arba kad atvestumėt mane pagaliau į protą biggrin.gif
Nusimato vyro sesers vestuvės, tad ketinu išsiuvinėt kažką dovanų. Žiauriai užsidegiau išsiuvinėt štai šį paveikslą (tik be kolonų, o vietoj užrašo jų vardus)
user posted image
Bet tada imu mąstyt - jis toks nemažas gaunas, bet kad ir labai man mielas, o kur aš jį pati kabinčiau - tokio tipo paveikslai man atrodo na grynai momentiniai šventiniai - visam laikui ant kokios sienos jo neįsivaizduoju pakabinto, o juk norisi ne mėnesiui ar dviem dovanos. Tad nors ir baisiai knieti jį siuvinėti, gal verčiau rinktis tokį
user posted image ar tokį user posted image su jų inicialais vidury - kažkaip tokie atrodo ne vienadieniai...
Oi, merginos, paprotinkit mane prašau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 11 24, 11:23)
Merginos, reikia jūsų nuomonės

user posted image

Man tai šita širdelė nuostabiai graži wub.gif Paprasta, bet neprasta.
Atsakyti