Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(*dano_mama* @ 2008 11 10, 17:10)
labai grazi wub.gif  thumbup.gif

QUOTE(astulia @ 2008 11 10, 20:08)
laaabai gražu  thumbup.gif

aciu merginos uz palaikyma ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 10 lapkričio 2008 - 19:07
Paukščiuk, ar dar reikia vaikiškų batukų schemos?
Atsakyti
Visų darbeliai tikrai labai gražūs wub.gif aš dar tik pradedančioji siuvinetoja, todėl ir mano darbeliai kur kas paprastesni. Visgi norėčiau paprašyti pagalbos: baiginėju triptiką iš trijų paveikslėlių, ir nežinau, ar juos geriau rėminti visus į vieną rėmelį, susidedantį iš trijų dalų, ar atskirai kiekvieną? ir galbūt galėtumėte patarti dėl rėmelio bei pasporto spalvos? (žinau, kad labai mažai liko medžiagytės kraštuose, bet tą problemą jau kaip nors išspręsiu, o va su spalvų parinkimu man problemos blush2.gif )

Harvey

Iš anksto labai dėkoju smile.gif
Atsakyti
papuga būtų nuostabu ausragai@yahoo.com

B_March nematyti zuikiai thumbup.gif Aš rėminčiau atskirai ir jei tai į vaiko kambarį, gal pažaisčiau su ryškesnėm pasparto spalvom. rėmelius tamsiai mėlynus, o pasportus skirtingu spalvų, žalia, geltona, raudona...O jei noris rimtesnių, tai dėčiau pilkšvą ar baltą
Atsakyti
Viktem ir egle.k darbeliai wub.gif

egle.k MV pasakė, kad moteris kaip moteris, bet vyras koks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 10, 21:00)
papuga būtų nuostabu ausragai@yahoo.com

B_March nematyti zuikiai thumbup.gif  Aš rėminčiau atskirai ir jei tai į vaiko kambarį, gal pažaisčiau su ryškesnėm pasparto spalvom. rėmelius tamsiai mėlynus, o pasportus skirtingu spalvų, žalia, geltona, raudona...O jei noris rimtesnių, tai dėčiau pilkšvą ar baltą

labai dėkoju už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Merginos norėjau paklaust tų kurios darot atvirukus, kaip pritvirtinat siuvinį prie atviruko?
Atsakyti
usnis laukiam galutinio rezultato kuris bus tikrai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
papuga šiuos batukus aš turiu, man truputi kitokių reikėtu. Ačiū už rūpestį

Gal kuri turite?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 10, 22:43)
Merginos norėjau paklaust tų kurios darot atvirukus, kaip pritvirtinat siuvinį prie atviruko?

Su pačiais puikiausiai PVA klijais. Man už juos geresnių nėra. Tiesa, žinai juk, kad kita siuviniuko pusė užsidengia su popierium irgi, tai kaip ir visai nebesvarbu, su kuo priklijuosi, vis tiek nesimatys.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 10, 23:39)
Su pačiais puikiausiai PVA klijais. Man už juos geresnių nėra. Tiesa, žinai juk, kad kita siuviniuko pusė užsidengia su popierium irgi, tai kaip ir visai nebesvarbu, su kuo priklijuosi, vis tiek nesimatys.

o ar nuo PVA nepageltonuoja?
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 11, 00:00)
o ar nuo PVA nepageltonuoja?

Ne, nepageltonuoja, bet gi sakau, vis tiek nesimato nieko, jei ir pageltonuotų, juk uždengi viską kitoje pusėje su kitu popieriaus atvartu.
Atsakyti