Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

O aš šiandien dirbau prie oro uosto meteosąlygų pulto ir siuvinėjau. Visai gražios našlaitės gavosi. Dar reikia vieną išsiuvinėti, tada įkelsiu foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 23 lapkričio 2008 - 20:22
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2008 11 23, 18:28)
Džeine, gražus darkoniukas... smile.gif
Aš planuoju tokį ant mėlynos kanvos siuvinėti.

4u.gif
idomu bus pamatyt mirksiukas.gif

o štai karoliukai iš arčiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 11 21, 20:02)
Labas vakaras siuvinėtojos,

neseniai susidomėjau siuvinėjimu kryželiu. Esu savamokslė, bet šis darbas man prie širdies. Ypač darbe mėgstu dirbdama naktinėje pamainoje, kad miegas neimtų. Nesineši gi staltiesės siuvinėti. Tai ir mokiausi mažus paveikslėlius. Kol kas esu išsiuvinėjusi tik vieną paveikslėlį, bet gal tikiuosi užteks, kad priimtumėt į savo tarpą.
Štai šis mano darbelis:
user posted image

labai grazus darbas. mano tai pirmas "blynas" prisviles buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomane: 23 lapkričio 2008 - 20:36
QUOTE(Tomane @ 2008 11 23, 20:36)
labai grazus darbas. mano tai pirmas "blynas" prisviles buvo blush2.gif

čia pirmas, kurį padariau, nors teko ardyti. O štai antrasis, gerai einasi. Baigsiu per sekantį budėjimą (aišku naktį arba savaitgalį), kai nematys valdžia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 23, 21:28)
4u.gif
idomu bus pamatyt  mirksiukas.gif

o štai karoliukai iš arčiau  ax.gif

Iš arti dar gražiau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Džeina drakonas superinis
Atsakyti
Labai grazios aguoneles biggrin.gif
Atsakyti
neseniai padariau pirmą gyvenime pinkeep'ą (smeigtukinė gal lietuviškai būtų mastau.gif ) labai smagu, pasirodo, juos gaminti.
user posted image
Atsakyti
uciu visom uz gerus zodzius bigsmile.gif

t.y ACIU ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nagaiciai: 23 lapkričio 2008 - 22:22
Oi kiek grožybių. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 11 23, 23:06)
neseniai padariau pirmą gyvenime pinkeep'ą (smeigtukinė gal lietuviškai būtų mastau.gif ) labai smagu, pasirodo, juos gaminti.

labai grazu, o gal turiu kur nors schemutes su aprasymais, kaip pasisiuti tokius grozius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 23 lapkričio 2008 - 22:40
Sveikos merginos, jau savaitele neuzsukau ir oho kiek praleidau, jau grozybiu visu neisvardinsiu kiek pamaciau, visom po balioneli 4u.gif ir graziausi pagyrimai nuo manes mirksiukas.gif

nagi nagi, Sizike, kaip tas daiktas darosi ir kokia jo paskirtis, na zodziu pirma karta apie toki girdziu ax.gif
Atsakyti