Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 11 21, 15:48)
Na na ....ir kur tokiu yra pirkt...na tu kur plaut nereikia, isnyksta patys  g.gif  Zadu apsiimt gan dideli darba, manau toks markeriuks palengvintu man ji  mirksiukas.gif  Ir kiek jis kainuoja  ax.gif
Tikrai, dideliam darbui palengvintų. Kol 10x10 išsiuvinėji dar laikosi smile.gif. Ilgiau nebelabai. Aš naudoju jį skaičiavimui, kol medžiagą paruošiu ir po to po kokią eilutę užsibrėžt.
QUOTE(milka@ @ 2008 11 21, 16:05)
Aš pirkau išnykstantį GA. Kainos tikslios nepamenu (apie 10 lt). Bet man jis nepatijo, labai greit išnyksta (per kelias valandas)  verysad.gif O dar jei didelis darbas, tai net nezinau, nebent po nedideli plotelį pasižymėti.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(rasiux- @ 2008 11 21, 20:57)

Ačiū. Kontūriniuose neradau. Reiks dar pasiknisti. O čia tas pats puslapis taip pakeistas, kur žalias buvo, ar kitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 11 22, 10:23)
Ačiū. Kontūriniuose neradau. Reiks dar pasiknisti. O čia tas pats puslapis taip pakeistas, kur žalias buvo, ar kitas?  g.gif

Tas pats puslapis pagražintas ir schemas duoda tik prisiregistravusiems mirksiukas.gif Na, ir naujų schemų atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 21, 17:06)
ar kas nors naudoja siuvnejant lankeli, kad medziaga istempta butu?  g.gif  as nenaudoju, bet prisiminiau, kad mokyklos laikais tai siuvinedavom su tais lankeliais  blush2.gif  sakau, gal ir dabar daug kas juos naudoja?...  unsure.gif

Cia kiekvienos asmeninis reikalas ir ipratimas. As siuvineju tik su lankeliu, net mazus (turiu skirtingu dydziu). Nes rankose man nepatogu laikyti itempus (pavargsta pirstai).
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 22, 11:28)
Cia kiekvienos asmeninis reikalas ir ipratimas. As siuvineju tik su lankeliu, net mazus (turiu skirtingu dydziu). Nes rankose man nepatogu laikyti itempus (pavargsta pirstai).

Ir aš.
Atsakyti
Rodausi dar vieną darbą, kuris šiai dienai jau baigtas (fotografavau prieš kokią savaitę) ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 11 22, 12:52)
Rodausi dar vieną darbą, kuris šiai dienai jau baigtas (fotografavau prieš kokią savaitę) ax.gif 

Saunus darbas,super thumbup.gif . Kiek laiko siuvinejai?
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 11 22, 12:52)
Rodausi dar vieną darbą, kuris šiai dienai jau baigtas (fotografavau prieš kokią savaitę) ax.gif 

Labai gražu thumbup.gif Patinka man šios mergiotės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 22 lapkričio 2008 - 12:41
QUOTE(juratere @ 2008 11 22, 14:38)
Saunus darbas,super thumbup.gif . Kiek laiko siuvinejai?

Apie pusmetį po porą valandų per dieną ir tai ne kiekvieną. Bet jau baiginėjau vemdama, ypač suvargau su backstich'u ant rankos, jau norėjau siuvimo mašina tą zigzagą padaryti doh.gif ir tai nesu labai patenkinta. Bet kaip pirmam darbui gal atleistina ax.gif
Atsakyti
Vau darbų darbelių užderėjo, šaunuolės

Kalėdom raideles turiu tokias
user posted image
Atsakyti
daug kalėdiniu paveiksliuku, atviruku ... 4u.gif
http://picasaweb.goo...t/NaujejiMetai#
Atsakyti
Sveikutės,

Gal kuri turit shemučių krikštynų proga?
Atsakyti
Merginos gal žinot kodėl neduoda išsaugoti schemų iš gallery.ru
Atsakyti