Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dekui mergytes uz atsakymus bigsmile.gif Reiks isabndyt kuri 4u.gif
Atsakyti
na as tai ir zymiuosisu isplaunamu markeriuku lotuliukas.gif tiesiog thumbup.gif daikciuks. nepakeiciamas bigsmile.gif o as tai perku www.kasiulai.lt
Atsakyti
ar kas nors naudoja siuvnejant lankeli, kad medziaga istempta butu? g.gif as nenaudoju, bet prisiminiau, kad mokyklos laikais tai siuvinedavom su tais lankeliais blush2.gif sakau, gal ir dabar daug kas juos naudoja?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 21, 18:06)
ar kas nors naudoja siuvnejant lankeli, kad medziaga istempta butu?  g.gif  as nenaudoju, bet prisiminiau, kad mokyklos laikais tai siuvinedavom su tais lankeliais  blush2.gif  sakau, gal ir dabar daug kas juos naudoja?...  unsure.gif

Aš, asmeniškai, nenaudoju lankelio. Bet gal su juo ir patogiau būtų. Reiks kada pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 11 21, 16:48)
Na na ....ir kur tokiu yra pirkt...na tu kur plaut nereikia, isnyksta patys  g.gif  Zadu apsiimt gan dideli darba, manau toks markeriuks palengvintu man ji  mirksiukas.gif  Ir kiek jis kainuoja  ax.gif

Bet man tai nepatiko tas kur pats isnyksta, nes as nespeju nusibraizyti, truputi pasiuvineju ir jau isnyksta verysad.gif nebent as kazkoki nesamoninga nusipirkau verysad.gif
Papildyta:
[quote=Amade,2008 11 21, 19:06]
ar kas nors naudoja siuvnejant lankeli, kad medziaga istempta butu? g.gif as nenaudoju, bet prisiminiau, kad mokyklos laikais tai siuvinedavom su tais lankeliais blush2.gif sakau, gal ir dabar daug kas juos naudoja?... unsure.gif
[/quot]

man tai nepatogu, jau bandziau, papildomas darbas gaunasi ta lankeli kilnoti schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 21, 17:06)
ar kas nors naudoja siuvnejant lankeli

jei didesnis darbas naudoju lankeli, jei labai didelis -siuvinejimo rema, mazucius darbelius siuvineju be lankeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 21 lapkričio 2008 - 17:36
Labas vakaras siuvinėtojos,

neseniai susidomėjau siuvinėjimu kryželiu. Esu savamokslė, bet šis darbas man prie širdies. Ypač darbe mėgstu dirbdama naktinėje pamainoje, kad miegas neimtų. Nesineši gi staltiesės siuvinėti. Tai ir mokiausi mažus paveikslėlius. Kol kas esu išsiuvinėjusi tik vieną paveikslėlį, bet gal tikiuosi užteks, kad priimtumėt į savo tarpą.
Štai šis mano darbelis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 21 lapkričio 2008 - 18:03
QUOTE(Florestina @ 2008 11 21, 18:02)
Labas vakaras siuvinėtojos,

neseniai susidomėjau siuvinėjimu kryželiu. Esu savamokslė, bet šis darbas man prie širdies. Ypač darbe mėgstu dirbdama naktinėje pamainoje, kad miegas neimtų. Nesineši gi staltiesės siuvinėti. Tai ir mokiausi mažus paveikslėlius. Kol kas esu išsiuvinėjusi tik vieną paveikslėlį, bet gal tikiuosi užteks, kad priimtumėt į savo tarpą.
Štai šis mano darbelis:
user posted image

saunuole labai grazus wub.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės 4u.gif
Pagaliau pasigirsiu ir aš ax.gif user posted image Raides užsiūsiu ant medžiaginio maišelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 21 lapkričio 2008 - 19:28
Florestina, sveika prisijungus 4u.gif Gražus darbelis thumbup.gif

papuga,
matosi, kad spalvinga ir gražu. Tik gaila, kad foto tokia maža, detalių nesimato lens.gif
Atsakyti
O štai čia - mano bitutė bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(milka@ @ 2008 11 21, 21:45)
papuga, [/b] matosi, kad spalvinga ir gražu. Tik gaila, kad foto tokia maža, detalių nesimato  lens.gif

Taisom padėtį mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2008 11 21, 10:22)
Mergaitės, gal turit normalią schemą. Nes tose "igolkose" tokiam piešinukui 10 puslapių  blink.gif  doh.gif kai kuriuose po 1 eilutę. Nu beryšiau nebūna tikriausiai.

Pažiūrėk čia http://stitchfanclub...om/page/2.html- gal tiks
Atsakyti