Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(giedress @ 2008 11 20, 22:03)
pradėjau siuvinėti staltiesę.
Aš ir vakar pradėjau, tai iš pradžių nieko nesigavo, nes medžaiga tokia nepaklusni, tai paskui lankelį į pagalbą teko kviestis... doh.gif
Atsakyti
Tomane, nu tikrai geras biggrin.gif bet lyg ir nurodyta, kad is Vilniaus esi? g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal turit normalią schemą user posted image. Nes tose "igolkose" tokiam piešinukui 10 puslapių blink.gif doh.gif kai kuriuose po 1 eilutę. Nu beryšiau nebūna tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 11 20, 22:17)
paneles norejau jusu paklausti.kaip jus sau palengvinat siuvinejant darba jai tas darbelis tarkim laaabai didelis.kaip nesusimaisyt su tais kryziukais,kaip nepraleist.gal jus juos kaip nors susizymit.
nes as ir tai dabar toki maziuka darbiuka siuvineju bandziau susizymet ir to priveliau klaidu

As susibraizau langelius markeriu (isnykstanciu) ir issiuvinetas vietas uztusuoju pvz. piestuku (nu cia jau nesvarbu kuo). Tada aiskiai matai kiek liko. Jei koki jau siuvineta simboli praleidziu apsibraukiu skrituliuku. paciam gale perreinu visus skrituliukus ir pabaigiu.

Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 11 21, 12:10)
Tomane, nu tikrai geras  biggrin.gif bet lyg ir nurodyta, kad is Vilniaus esi?  g.gif

tai dabar gyvenu Vilniuje, bet gimtine Marijampole. ir daznai ten uzsuku pas tevus smile.gif
Atsakyti
[quote=Tomane,2008 11 21, 12:07]
As susibraizau langelius markeriu (isnykstanciu) ir issiuvinetas vietas uztusuoju pvz. piestuku (nu cia jau nesvarbu kuo). Tada aiskiai matai kiek liko. Jei koki jau siuvineta simboli praleidziu apsibraukiu skrituliuku. paciam gale perreinu visus skrituliukus ir pabaigiu.

aaa blush2.gif
o per kiek laiko isnyksta tas markeris?nes jai greit tai as paisysiu kas valanda g.gif blush2.gif
man tai zinai kaip buna kai praleidziu koki kryziuka tai nebebus ko i terpt nes as kai ralaidziu tai po eilute visa 4u.gif ir tada paveikslelis atrodo gerokai kitaip biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 11 21, 12:23)
man tai zinai kaip buna kai praleidziu koki kryziuka tai nebebus ko i terpt nes as kai ralaidziu tai po eilute visa 4u.gif ir tada paveikslelis atrodo gerokai kitaip biggrin.gif  biggrin.gif

tada tiesiog uzsibraukinek schemoje issiuvineta dali.
Atsakyti
Etaeta, gražus darbas wub.gif
Atsakyti

aaa blush2.gif
o per kiek laiko isnyksta tas markeris?nes jai greit tai as paisysiu kas valanda g.gif blush2.gif
man tai zinai kaip buna kai praleidziu koki kryziuka tai nebebus ko i terpt nes as kai ralaidziu tai po eilute visa 4u.gif ir tada paveikslelis atrodo gerokai kitaip biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]

Tai susibraizymas 10x10 tuetu padeti nepraleisti eiluciu smile.gif Markeris isblunka, kai sureguoja us vandeniu t.y. kai iskalbsi
Atsakyti
QUOTE(Tomane @ 2008 11 21, 13:31)
Markeris isblunka, kai sureguoja us vandeniu t.y. kai iskalbsi

Tada tai ne isnykstantis, o issiplaunantis markeris (beje, geriau pirma isplauti markeri su saltu vandeniu, o jau paskui siltu pati siuvini). Yra is savaime isnykstanciu, ju plauti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 21, 13:38)
Tada tai ne isnykstantis, o issiplaunantis markeris (beje, geriau pirma isplauti markeri su saltu vandeniu, o jau paskui siltu pati siuvini). Yra is savaime isnykstanciu, ju plauti nereikia.

Na na ....ir kur tokiu yra pirkt...na tu kur plaut nereikia, isnyksta patys g.gif Zadu apsiimt gan dideli darba, manau toks markeriuks palengvintu man ji mirksiukas.gif Ir kiek jis kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 11 21, 15:48)
Na na ....ir kur tokiu yra pirkt...na tu kur plaut nereikia, isnyksta patys  g.gif  Zadu apsiimt gan dideli darba, manau toks markeriuks palengvintu man ji  mirksiukas.gif  Ir kiek jis kainuoja  ax.gif

Ju buna siulu parduotuvese, bet kiek zinau is patirties, geriau pirkti isplaunama, nes tas kur pats isnyksta, tai taip staigiai isnyksta, kad nespesi braizytis mirksiukas.gif As saviskius pirkau Casa Lanoj Kaune. Siaip ir internetinese parduotuvese yra
http://www.kasiulai....php?cPath=25_45

Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2008 11 21, 14:07)
Etaeta, gražus darbas  wub.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 11 21, 15:48)
Na na ....ir kur tokiu yra pirkt...na tu kur plaut nereikia, isnyksta patys  g.gif  Zadu apsiimt gan dideli darba, manau toks markeriuks palengvintu man ji  mirksiukas.gif  Ir kiek jis kainuoja  ax.gif

Aš pirkau išnykstantį GA. Kainos tikslios nepamenu (apie 10 lt). Bet man jis nepatijo, labai greit išnyksta (per kelias valandas) verysad.gif O dar jei didelis darbas, tai net nezinau, nebent po nedideli plotelį pasižymėti.

P.S. gražių darbų prisižiūrėjau wub.gif Mergaitės Jūs šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti