Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos, aciu uz pagyras blush2.gif Bet Jus dar nematete mano dabartinio darbo, ilgas ir varginantis procesas blink.gif

va cia tai sedevras bus biggrin.gif - http://tomane.multip.....2FMy_works#39
Atsakyti
Laba paneles,

reikia ir man pagalbos jusu bigsmile.gif

Labai ieskau ivairiu schemikiu su egiptietiskais motyvais, sia tematika, nu su faraonais, afrotitem ir pan.... 4u.gif
Gal kas zinot kokia nuorodele kur juju rast....vargstu nieko nerandu....turiu 2 reikia dar poros, nes siena didele neuzpildo tik 2 paveikslai jos doh.gif Tad noriu dar pora dasiuvinet bigsmile.gif

Busiu labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomane @ 2008 11 19, 17:09)
Sveikos, aciu uz pagyras blush2.gif Bet Jus dar nematete mano dabartinio darbo, ilgas ir varginantis procesas blink.gif

va cia tai sedevras bus  biggrin.gif - http://tomane.multip.....2FMy_works#39

Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai grazus....Pavydziu tau tokios kantrybes ax.gif As net prisiruost negaliu tokiam darbui blush2.gif doh.gif Nors labai noreciau tokiu groziu savo bute thumbup.gif
Super darbelis drinks_cheers.gif Sekmes uzbaigiant drinks_cheers.gif Pasirodyk kai uzbaiksi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=~MYTIA~,2008 11 19, 19:14]Laba paneles,
reikia ir man pagalbos jusu  bigsmile.gif

Labai ieskau ivairiu schemikiu su egiptietiskais motyvais, sia tematika, nu su faraonais, afrotitem ir pan.... 4u.gif
Gal kas zinot kokia nuorodele kur juju rast....vargstu nieko nerandu....turiu 2 reikia dar poros, nes siena didele neuzpildo tik 2 paveikslai jos  doh.gif  Tad noriu dar pora dasiuvinet  bigsmile.gif

As pora turiu, perziurek - http://tomane.multip.../album/76/Egipt
nick - tomane
password - tomane
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomane: 19 lapkričio 2008 - 17:17
Tomane, jau grožis tavo paveikslų wub.gif wub.gif Aš tikriausiai nepasiryžčiau tokio didelio imt ax.gif

Labai niežti rankos kalėdinių paveiksliukų ir atvirukų imtis, bet prisižadėjau sau, kad nepradėsiu, kol dabartinio darbelio nebaigsiu. Tiek kad jau nebedaug liko - jei šiandien pavyks kelioms valandoms prisėst, gal subaigsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomane @ 2008 11 19, 17:09)

Nuostabu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Man toli iki tokio grožio ir dydžio blush2.gif
Atsakyti
[quote=Tukiukas,2008 11 19, 19:26]
Tomane, jau grožis tavo paveikslų wub.gif wub.gif Aš tikriausiai nepasiryžčiau tokio didelio imt ax.gif

Aciu, aciu blush2.gif Zinot, kai sita pabaigsiu, tai tikriausia ir as daugiau nebesirysiu tokio darbo imtis. Sunku...
Papildyta:
Sveikos, man irgi reikia Jusu pagalbos, turiu nemzai shemu su galune .pat

nesuprantu koks cia formatas, gal kuri susidurete ir zinote kokios programos reikia, kad atsidarytu failas?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 11 18, 22:40)
Parašysiu į AŽ. aciuks.gif tau. O gal kartais ir daugiau tos pačios serijos turi? ax.gif

Išsiunčiau wink.gif
Turiu dar iš šios serijos tokias bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Tomane,2008 11 19, 17:17]
[quote=~MYTIA~,2008 11 19, 19:14]Laba paneles,
reikia ir man pagalbos jusu  bigsmile.gif

Gal kas zinot kokia nuorodele kur juju rast....vargstu nieko nerandu....turiu 2 reikia dar poros, nes siena didele neuzpildo tik 2 paveikslai jos  doh.gif  Tad noriu dar pora dasiuvinet  bigsmile.gif

As pora turiu, perziurek - http://tomane.multip.../album/76/Egipt
nick - tomane
password - tomane
[/quote]

Vuauuuu thumbup.gif Aciu tau didelis drinks_cheers.gif Schemikes super thumbup.gif
Atsakyti
tomane, nu tu pavarai blink.gif aš be žodžių user posted imagethumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kas esat užtikę Rico Design staltiesių schemučių? Aš kelias turiu, atrodė, jau galiu pradėt siuvinėt, bet kad to, ko prireikė, schemos nėr cry.gif
user posted image
raudonai ant mėlynos staltiesės apibraukta tai, ko man reikia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 11 16, 11:48)
kelių dienų darbelis  ax.gif
user posted image

Džeine, su kokiais klijais priklijavote medžiagą prie popieriaus?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~MYTIA~ @ 2008 11 19, 20:08)
Vuauuuu  thumbup.gif  Aciu tau didelis  drinks_cheers.gif  Schemikes super  thumbup.gif

Dziaugiuosi, kad patiko biggrin.gif
Atsakyti