Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(etaeta @ 2008 11 18, 22:57)

super nuorodėlės thumbup.gif ačiū etaeta 4u.gif jau nekantrauju nuo ko čia pradėti siuvinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 18, 10:57)
Sveikos  4u.gif  esu naujoke siuvinejime  blush2.gif  na, siuvinejau gilioj paauglystej. Dabar nusprendziau Kalediniu paveiksliuku draugams pasiuvinet. Pradejau. Bet noriu paklaust, kaip jus darot, kad nuosekliai siuvinetusi spalvoti piesinukai. Ar siuvinejat "eilute" , ar siuvinejat viena spalva kazkoki motyva, po to imat kita spalva? Nes as paimu viena spalva siuvineju siuvineju, tada paimu kita spalva, bet man kazkaip chaotiskai atrodo ir bijau, kad galiu pasimesti...  g.gif

Aš tai įvairiai, bet dažniausiai pasiimu vieną spalvą ir kopiu, po to kitą ir t.t.
Tomane tavo darbelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tomane, darbas įspūdingas wub.gif ir vertas pagyrų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wioletukas @ 2008 11 19, 00:20)
Aš tai įvairiai, bet dažniausiai pasiimu vieną spalvą ir kopiu, po to kitą ir t.t.

Aš taip pat spalvomis siuvinėju (tačiau tame pačiame lape), kai išsiuvinėju vieno lapo visas spalvas, imu kitą lapą. O kai labai pavieniai kryžiukai, tai kaip kažkuri mamytė ir minėjo, pasižymiu ant medžiagos išplaunamu arba išnykstančiu markeriu, tuomet greičiau siuvinėjasi.
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 11 18, 22:10)
Sveikos merginos,

gal jau ką nors mąstot Kalėdoms. Gal galit pasidalinti schemomis šia tema? Norėčiau atvirukų pasisiuvinėti  wub.gif

Paskutiniame siuvinėjimo kryžiuku žurnalo numeryje yra visokių nedidelių paveikslėlių Kalėdų tema, tinkamų atvirukams 4u.gif
Atsakyti
Štai dar kokią įdomybę atradau Kalėdoms
user posted image
Shemutė
Atsakyti
schemu cia nera, bet akims peno sociai ir ideju ivairiu galima pasirankioti mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...eedleFinishing#
Atsakyti
Man jos albumuke štai kas patiko
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O dar klausimas, jus kelis siuliukus imat? as siuvineju is dvieju, bet gal is triju geriau gautusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 19, 11:23)
Sveikutes  4u.gif  O dar klausimas, jus kelis siuliukus imat? as siuvineju is dvieju, bet gal is triju geriau gautusi?  g.gif

Aš iš keturių. Aišku, priklauso nuo langelių dydžio. Jei nemažas langelis, kartais iš dviejų siūlų siuvinys toks "skystokas" atrodo, spalvos ne taip gražiai išryškėja.
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2008 11 19, 10:27)
Aš iš keturių. Aišku, priklauso nuo langelių dydžio. Jei nemažas langelis, kartais iš dviejų siūlų siuvinys toks "skystokas" atrodo, spalvos ne taip gražiai išryškėja.

ai, na logiska ax.gif as dar nepagalvojau, kad tie langiukai buna skirtingo dydzio doh.gif Pas mane matyt nedideli, nes man 2 siuliuku uztenka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 19, 11:23)
Sveikutes  4u.gif  O dar klausimas, jus kelis siuliukus imat? as siuvineju is dvieju, bet gal is triju geriau gautusi?  g.gif

Pasisiuvineji kelis langelius ir matai, jeigu svieciasi audinys, pridedi dar. siuliuku skaicius priklauso nuo audinio tankumo. Gali buti nuo 1 iki ...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš vėl su prašymu blush2.gif Gal kas turit savo archyvuose šias schemas. Man laaabai reikia, tik pas mane nelabai aiskios verysad.gif Jei kas turit, mestelkit - mdangira@yahoo.com ax.gif Būčiau labai dėkinga aciuks.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hilda: 19 lapkričio 2008 - 14:30