Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(laujus @ 2008 11 18, 15:03)
Labas, paukščiuk. DMC paletė yra čia - http://laujus.galler...eature=mainlist , bet kad 724 spalvytės nėra, o žiūriu į kitas ir visos jos skirtingos- 3827 tamsiausia, 676 šviesesnė, 3855 dar šviesesnė ir 745 šviesiausia...  g.gif

doh.gif tama ir blogumas jos nėra, o man schemoje nurodyta, Winnio kūnas. na ką nors pati suderinsiu
user posted image
Papildyta:
laujus ačiū už paletę, manau tikrai lengviau bus išsirinkti
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 18, 17:24)
doh.gif tama ir blogumas jos nėra, o man schemoje nurodyta, Winnio kūnas. na ką nors pati suderinsiu
user posted image
Papildyta:
laujus ačiū už paletę, manau tikrai lengviau bus išsirinkti

Nu pagal mane tai į spalvytes paletėj žiūrint labiau tiktų 3827 ar 676 - jos rusvumo turi, kitos atrodo šviesokos.
P.S. O paveiksliukas koks nerealus... wub.gif Ar galėsi pasidalinti schemute?... blush2.gif
Atsakyti
o popierinės paletės neturi? ta spalva greičiausiai gal kokiu kitu numeriu pakeista, arba dar galima pažiūrėti kitas šios serijos temas, gal bus kitas numeris nurodytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 11 18, 16:14)
Kuriems galams dar daugiau medziaga teplioti? blink.gif Jei jau visai sunku gaudytis galima kvadratelius pasizymeti su issiplaunanciu markeriu.

Nuo šešių metų siuvinėju, niekas man niekad gyvenime nesitepliojo schmoll.gif Tiesiog man taip patogiau - susižymiu sau ir viskas, ramiai siuvinėju, nemėgstu žlibint schemą prieš akis pasidėjus ir gaudyt langelius. Aišku, jeigu darbas koks miniatiūrinis, tai nėra prasmės šitaip daryt. Taip kad kiekviena siuvinėja taip, kaip kam geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2008 11 18, 15:28)
Nu pagal mane tai į spalvytes paletėj žiūrint labiau tiktų 3827 ar 676 - jos rusvumo turi, kitos atrodo šviesokos.
P.S. O paveiksliukas koks nerealus... wub.gif Ar galėsi pasidalinti schemute?... blush2.gif

Galvoju, gal 3820siuvinėt g.gif

Parašyk į Až kur siųsti mirksiukas.gif
QUOTE(winia @ 2008 11 18, 15:29)
o popierinės paletės neturi? ta spalva greičiausiai gal kokiu kitu numeriu pakeista, arba dar galima pažiūrėti kitas šios serijos temas, gal bus kitas numeris nurodytas smile.gif

Deja neturiu, vis neprisiruošiu nusipirkti. Čia gera minti, einu palandžiosiu, kokia spalva winiai siuvinėjami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 18, 15:39)
Galvoju, gal 3820siuvinėt g.gif

Parašyk į Až kur siųsti mirksiukas.gif

Deja neturiu, vis neprisiruošiu nusipirkti. Čia gera minti, einu palandžiosiu, kokia spalva winiai siuvinėjami 4u.gif

jei iki vakaro nepradėsi, aš namuose pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 18, 15:24)

As Mike siuvinejau, vakare paziuresiu kas ten buvo parasyta.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 11 18, 15:40)
jei iki vakaro nepradėsi, aš namuose pažiūrėsiu smile.gif

būtų malonu, apsistojau ties šiom spalvom 3827, 977 ir 3820
Papildyta:
Labutuliuk lauksiu ir tavo žinutės
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 18, 15:54)
būtų malonu, apsistojau ties šiom spalvom 3827, 977 ir 3820
Papildyta:
Labutuliuk lauksiu ir tavo žinutės

As siuvinejau 977 lt golden braun
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 18 lapkričio 2008 - 16:52
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 11 18, 15:57)
Mergytės, o kuri siuvinėjote ir atsimenu, guodėtės kad nelabai gera schema tų šokančių spalvotų merginų lietuje? Įdomu, kaip su jomis sekasi?

Vat ir aš užsimušdama ieškau tos schemos, nes dirbt su tokia kokybe kaip ten schemoj visiškai neįmanoma. Jei kuri turit geresnę, pasidalinkit prašau 4u.gif
Atsakyti
Labutuliuk labai gerai žiūrisi ši spalva, manau nuspręsta. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 11 18, 17:20)
Labutuliuk labai gerai žiūrisi ši spalva, manau nuspręsta. Ačiū

Bil tik macytu rolleyes.gif
Siaip, spalva man irgi patiko ax.gif . Sekmes
Atsakyti